- 23 Ocak 2019
- 24.915
- 32.513
- 2.233
Bu gaci kim üstad kütür kütür
Bu neyniş böyle. Abone olayım hemen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gaci kim üstad kütür kütür
Bu neyniş böyle. Abone olayım hemen.
Kadın güzel tamam ama öyle NSFW içerik üreten birisi değil merak etmeYoldayım sakata gelmeyelim?![]()

OhhhhhhKadın güzel tamam ama öyle NSFW içerik üreten birisi değil merak etme![]()
Black Flag zaten yıllardır seviliyordu, yenilenmiş hali de insanların hoşuna gitti. Görsel geliştirmeler dışında öyle absürt bir yenilik yok zaten. Black Flag seviyorsan ve canın oynamak istiyorsa bunu oynayabilirsin dediler.Çok övüyorlar. Ubisoft iti bu sefer başarmış gibi ha? @Aras Şimşek @Emir Sato
bana pasla o zmnDaha fazla devam edemedim oyuna. Aynı kütüklükler devam ediyor, remake ile uzaktan yakından zaten alakası yok. Genel olarak grafikler yeni motora entegre edilmiş bildiğiniz aynı oyun. Combat tarafı 2 saat sonra o kadar sıkıyor ki bir daha açmadım oyunu. Kesinlikle fiyatını hak etmez, çağın çok gerisinde bir oyun. İlk defa oynayacaklar için bir şey diyemem, indirimde alıp bunu oynayabilirler. Az önce sildim oyunu
bana pasla o zmn