AC Milan Takip Başlığı

Fonseca'yla kötüydüler şimdi bok gibi olmuşlar direkt Roma 50 kere kaçırdı 2 kere gelip attılar şansa bak

ulan golüde kaçırdım transfer tatavalarına bakmaktan ha.

Milletin beki takir takir asist yapiyor. Bizde hic olmayan birsey.

1738788688461.webp

iyi transferler yapıyolar gibi ama hoca konusunda nerde Şaban varsa takımın başına geçiriyorlar gibi bi durum var

3 puanli sisteme gecildiginden beri ilk 4'e giremedikleri sezonlar:

96/97 - 11.sira
97/98 - 10.sira
00/01 - 6.sira
07/08 - 5.sira
13/14 - 8.sira
14/15 - 10.sira
15/16 - 7.sira
16/17 - 6.sira
17/18 - 6.sira
18/19 - 5.sira
19/20 - 6.sira
24/25 - 7.sira (devam ediyor)

31.sezonda 12.kez ilk 4'ün disinda kalacaklar gibi duruyor.

Fonseca gittiğinde de aynısını söylemiştim Pioli iyi hoca.Kisitli kadroyla milani sürekli üst tarafa oynattı, ligi de aldı takımı tekrar büyüttü hatta ona göre de transfer yapıyorsun şimdi.Pioli gibi iyi adamı yolluyorsan daha iyisini getirecektin, baya saçmadilar yani.Pioli giderse top seviye hoca gelir en basit örneği allegri,conte olurdu ama gidip böyle sıradan boş adamları getirirsen böyle olur.
Pioli kalsa şuan Milan ilk 3teydi

50' milan 0-2 como

Seneye sanıyorum Milan yeni bir yapılanmaya gidecek Allegri konuşulmaya başlanmış sanırım. Oradan iyi bir kaç isim gelebilir ülkeye. Felix Milan'da da yedekten giriyor onun da bir GS'si gelmiş Mertens yerine düşünmemiz gereken oyunculardan.

Pulisic alınır Ahmet Kutucu ve Sallai bonservisine biraz daha koysak

İtalya Kupası'nın sahibi bugün belli olacak. Bologna ile Milan, Roma Olimpiyat Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Saat 22.00'de başlayacak mücadele, TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

Bunlara biz en iyi dönemlerinde çakıyorduk, 2 kere yendik diye hatırlıyorum.

Theo Hernandez, Al-Hilal'in yıllık 18 milyon euro'luk teklifini reddetmeye karar verdi. (La Gazzetta dello Sport)

Geri
Üst Alt