AC Milan Takip Başlığı

Sözleşmesini uzatıp sonra satsınlar. Kaleye Uğurcan'ı alsınlar hemen. Çok çok fark olmaz inan. Ama senelik ücret olarak 1/8'ini anca alır Uğurcan. Büyük kâr. Hem bonservis + yüksek maaş yükü.
Tasarruf acisindan haklisin ama kalite olarak bence aralarinda ciddi fark var. Donnarumma ayrica daha genc ve dunyanin en iyi kalecisi olabilir bir gun. Ugurcan icin aynisini diyemem.

Tasarruf acisindan haklisin ama kalite olarak bence aralarinda ciddi fark var. Donnarumma ayrica daha genc ve dunyanin en iyi kalecisi olabilir bir gun. Ugurcan icin aynisini diyemem.
Bu yaşta 10m€ senelik verirsen prime döneminde senelik 20-25 ister bunlar. Tavanının da çok çok yüksek olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. Ayrıca kalecilerin prime dönemi de baya geç olduğundan en az 2 yeni sözleşme daha anlamına gelir bu.

Uğurcan sadece düşüncemi anlatmak için bir isimdi. Başka biri de olabilir. Yoksa Raoila soyup soğana çevirecek Milan'ı.

Bu yaşta 10m€ senelik verirsen prime döneminde senelik 20-25 ister bunlar. Tavanının da çok çok yüksek olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. Ayrıca kalecilerin prime dönemi de baya geç olduğundan en az 2 yeni sözleşme daha anlamına gelir bu.

Uğurcan sadece düşüncemi anlatmak için bir isimdi. Başka biri de olabilir. Yoksa Raoila soyup soğana çevirecek Milan'ı.
Ya bir iki tik daha dusuk, (potansiyel acisindan) bir kaleci alip dedigin gibi, yillik maas olarak daha ucuz bir kaleci ile yola devam etmelisin. Bunu yapip Donnarumma'dan en azindan sozlesmesi bitmeden bir bonservis geliri elde edebilirsin.

Eger gondermek istemiyorlarsa er yada gec Raiola olan menajeri ile anlasmak zorundalar zaten.

tonali,bennacer,kessie,brahim diaz gibi çok iyi bir rotasyon oluştu. Ön tarafta zaten hakan,rebic,zlatan iyi gidiyor. Paqueta pek tutmadı, o da iyi olsa keşke. Rafael Leao'da fena değil.

Bekleri pek beğenmiyorum. Orayı çözerlerse ilk 4'e girebilirler.

Eh4hI84XgAA5Vcd.webp

vay be tonali'yi iyi kapmışlar juve ve inter'in elinden. 10 numara transfer olmuş.

Jens Petter Hauge'i resmen acikladilar. Bonservis bedeli 5 milyon euro haberlere gore.

Milan, Donnarumma ve Hakan Calhanoglu'yla yeni sözleşme görüşmelerine başladı. [Sky Sports]

Sassuolo 0-1 Milan

Hakan ilk golde asist yaptı. Demin de kendi gol attı ama VAR dan döndü.

sent via GSC

İbra'nın yokluğunu en az zararla atlatacaklar gibi.​

Juventus ile yilin macina cikacaklar. Inter lider durumda maca ciksalar bile panik yapmamalari lazim. Sezon uzun. Juventus'a yenilmemek önemli.

Geri
Üst Alt