AC Milan Takip Başlığı

dollaruma
de sciglio - romagnoli - musacchio - r.rodriguez
montolivo - kessie
suso - calhanoglu - m'baye
a.silva​

Son düzenleme:
5176611.jpg

Hakan Çalhanoğlu, Serie A'nın köklü kulübüne transferini resmileştirmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere Milano'ya gitti.

Hakan calhanoglu menajeri kimse helal olsun. Duran top dışında bir özelliği olmayan adamı milana götürdü 25 milyon Euro'ya hem de ve bu adam 6 aydır top oynamıyor. Belhanda transferine laf atmıştım ama ne hatalar var yapılan. Kişisel görüşüm de belhanda yetenek olarak hakanin çok önünde.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakan çok vasat oyuncu.çok değil 2 sene sonra orta sıra bir alman takımına geri döner.

Musacchio - 18 M €
Kessié - 28 M €
Ricardo Rodriguez - 15 M €
Silva - 38 M €
Borini - 6 M €
Çalhanoğlu - 20 M €

ENES DALMIS ne olacak bu Milan'ın hali reis. Takımda o kadar çöp var ki topla topla bitmiyor sağı solu. Takımda Niang ve Suso haricinde kanat yok şu anda. Niang çok yetenekli bi elemandı ama üst üste çok ağır sakatlıklar geçirdi. Son 1 senesini hiç takip edemedim ne yaptı ne etti.

Borini'yi ne bok yemeye aldılar hiç anlamadım zaten. Yedek bile olamaz bence.

Son düzenleme:
ENES DALMIS ne olacak bu Milan'ın hali reis. Takımda o kadar çöp var ki topla topla bitmiyor sağı solu. Takımda Niang ve Suso haricinde kanat yok şu anda. Niang çok yetenekli bi elemandı ama üst üste çok ağır sakatlıklar geçirdi. Son 1 senesini hiç takip edemedim ne yaptı ne etti.

Borini'yi ne bok yemeye aldılar hiç anlamadım zaten. Yedek bile olamaz bence.

Valla reis bilemem bir işe kalkıştılar çok para harcadılar ama aldıkları adamlar onları net başarıya götürecek topçular değil ha önümüzdeki yıllar için kadro kurmaya çalışıyorlar ama o da ne kadar başarılı olur bilemem

Serie A ekiplerinden Milan, 18 yaşındaki kalecisi Gianluigi Donnarumma'nın sözleşmesini 2021'e kadar uzattı.

Yıllık net 6 milyon € kazanacakmış (!)

Son düzenleme:
Serie A ekiplerinden Milan, 18 yaşındaki kalecisi Gianluigi Donnarumma'nın sözleşmesini 2021'e kadar uzattı.

Yıllık net 6 milyon € kazanacakmış (!)

+

Abisinin Milan'a transferi için söz almış. Antonio Donnarumma. O da kendisi gibi kaleci.

+

Abisinin Milan'a transferi için söz almış. Antonio Donnarumma. O da kendisi gibi kaleci.
Iyi kazik atmis ama Milan'a :)

Menajeri ile birlikte istediklerini yaptirdilar yine. Sanirim 18 yasinda olup da bu kadar kazanan baska bir futbolcu yok dunyada.

Buzz Spor‏ @buzzspor
Donnarumma'yla sözleşmesini 4 yıl uzatan Milan, Gianluigi'nin abisi Antonio'yu da 4 yıllığına transfer etti

Gianluigi: 6M € net
Antonio : 1M € net

DEiCO14XgAE2VSp.jpg

Geri
Üst Alt