# Achille Emana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Achille Emana

Hayırlı olsun. Emana umarım takımımızın mücadele gücünü üst düzeye taşır.

6 milyona anlaşmışsak yazık oldu o zaman Rosickylere Ledesmalara.

Bence Rosicky uzun süren sakatlığından kurtulduktan sonra bu sene Arsenal'de oynamak istediği için gelmedi. Ayrıca zaten sezonun açılmasına çok az kalmıştı, böyle bir adamı kulübünden koparmanız zordu. Ledesma da İtalya'da kalmak istediğini söylüyordu zaten, onun amacı Juve, Inter veya Milan'a gitmekti. Lazio da geçen sene 12 milyon Euro'ya satmadığı adamını bu sene yarı fiyatına satmaya yanaşmadı sanırım. Rosicky ve Ledesma'nın yatması normaldi yani. Emana ise 2. ligde oynuyor, elbette ayrılmak isteyecek. Aynı şekilde Misi de Wolfsburg'dan ayrılmak istiyor. Bunu çok iyi kullanmak lazım.

Bence Rosicky uzun süren sakatlığından kurtulduktan sonra bu sene Arsenal'de oynamak istediği için gelmedi. Ayrıca zaten sezonun açılmasına çok az kalmıştı, böyle bir adamı kulübünden koparmanız zordu. Ledesma da İtalya'da kalmak istediğini söylüyordu zaten, onun amacı Juve, Inter veya Milan'a gitmekti. Lazio da geçen sene 12 milyon Euro'ya satmadığı adamını bu sene yarı fiyatına satmaya yanaşmadı sanırım. Rosicky ve Ledesma'nın yatması normaldi yani. Emana ise 2. ligde oynuyor, elbette ayrılmak isteyecek. Aynı şekilde Misi de Wolfsburg'dan ayrılmak istiyor. Bunu çok iyi kullanmak lazım.

Rosicky doğru olabilir de Ledesma ile anlaştık diye biliyorum ben. Anlaşamadığımız kulüptü. Bu fiyata alabilirdik onu.

Neyse artık bu Emana geldi hayırlı olsun. Şimdi de Misi tarzı bir adam alıp transferi kapatabiliriz. Ama böyle bir adam gelmezse yine büyük bir zorluk yaşayacağız. Takımın beyine ihtiyaç var şuan acilen.

Emana Galatasaray'da mı?

Anadolu Ajansı'nın servis ettiği habere göre Galatasaray Emana transferinde mutlu sona ulaştı.

Galatasaray'ın, İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Real Betis'te forma giyen Kamerunlu orta saha oyuncusu Achille Emana'nın transferi için anlaşma sağladığı öğrenildi.

Real Betis kulübüne yakın kaynaklardan alınan bilgilerde, Sevilla kentinde yapılan görüşmeler sonrasında Real Betis'in, Emana için Galatasaray'ın önerdiği 6 milyon avroyu kabul ettiği belirtildi. Ancak Real Betis'in, 28 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun Galatasaray'dan başka bir takıma transfer olması halinde yüzde 20 ile yüzde 30 arasında değişen bir gelir alacağı da ifade edildi.

Real Betis'in bugün TSİ 18.00'de yapacağı antrenmana çıkmayacak olan Emana'nın, Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı, 1 yıllık uzatma opsiyonu olacağı ve toplam 5 milyon avro kazanacağı öne sürülüyor.

sporx

Cevap: Achille Emana Galatasaray'da mı?

Eğer 10 numara bölgesine diye aldılarsa Emana'yı gerçekten çooook büyük hata olur. Cana'nın yanında oynayacaksa tamam. Önlerin de Misimoviç geldimi düzelir. Fakar oyun kurucu niyetine aldılarsa vay halimize. Vay ben böyle yönetime!

Cevap: Son Dakika | Emana Galatasaray'da

Resmi aciklama gelmeden artik hic birseye inanmam,basligi görünce heyecanlanmadim bile (:

Cevap: Son Dakika | Emana Galatasaray'da

Yüreğime indirdin Özgür, ne yapıyorsun yahu? Poff..:( Başlığı düzenliyorum. Resmi sandım açıklamayı.

----------Cana----

-----Elano----Emana

Pino/Kewell--Baros--Arda

Saglam/kalite 1 stoper 1 sol bekimiz olsa cok güzel kadromuz olur.

6 milyon euro fazla gibi geldi bana,yıllığı 1.5 milyon euro düzeyindedir umarım.

Hiç bu gollere bakıp heveslenmeyin. Bu adam çok gereksiz şut atar ve çoğu da dağa taşa gider. Ataklarıda öldürmesi cabası.

Katılıyorum bir kısmına. Cana nın yanında oynarsa iyi olur. Oyun kurucu olarak oynarsa pek iyi olmaz.

Şut çekmeye gelirsekte, takımda şut girişimde bulunan bir tek Sabri varken, Emanın şut çekmesi kimseye koymaz herhalde. En son ne zaman uzaktan şut çekerek gol attığımızı hatırlamıyorum! Şut çeken oyuncu eksikliğimiz var bence, iyi olur Emana ama dediğin gibi oyun kurucu olarak değil daha arkada oynayarak bunu yaparsa.

Cana-defansif ortasaha

Emana-iki yönlü orta saha

Elano-ofansif orta saha...

Arkadaşlar webaslan sitesinde ki yorumlara bakın :D:D:D

Çocuğun biri : Morinho istiyordu bu adamı nasıl aldık REAL'in elinden. Bravo Adnan Sezgin diye , yazı yazmış :):):)

Zuhahaha diyesim geldi bir an :D

Cevap: Emana Galatasaray'da mı?

Başlık düzenlenmiş konu yeniden açıldı.

Gelirse hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt