# Achille Emana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Achille Emana

Gerçekten oyunu Müthiş okuyor... Hele ara pasları insanı cezbediyor... Şutları ve mücadelesi desen , zaten en önemli özelliğinden bir tanesi... Keşke KEİTA gitmeden önce takıma gelseydi...

A-l-a-m-a-z bu aç yönetim.... Bi tane zengin akıllı başkan gelsin yaa bu gs başkanlarının hepsi aç..

Güclü oldugu icin Türkiye Ligi´nde kendini gösterebilecegini düsünüyorum. Neden olmasin?

yine fotomaç oyunları ispanyol basını fenerin 7 milyon euro fiyat biçtiğini söyledi emana için.yani şuanda emanayı fener istiyo ama bizimkiler sessiz sedasız bjknin fernandesi kaptığı gibi emanayı kaparsa güzel olurdu. ama hep keşke diye kalıyo,anlamsız oluyo.

Yardıran orta saha oyuncusu pas yapmayı fazla bilmez

Tam bizim ligin topçusu ver ayağına yardırsın dursun

hala umutluyum bu adamdan ya. büyük futbolcu değil ama bizim ligde canavar gibi iş yapar.

Vallaha Dünya Kupası'ndaki halini hiç beğenmemiştim.Ama bilemiyorum bizim lig dünyadaki hiçbir lige tam olarak benzemediğinden kimin nasıl oynayacağını pek kestiremiyorum artık.

İspanya 2. liginde Emana'yı izleyen birisi var mı ? Boşverelim biz kaç yıl önce Fransa'da oynadığı oyunu ki herhalde Fransa'da oynamış.

11 maçta 7 golu var Betis'de... Cana'nın onune iyi olurdu Ayhan yerine.

ön liberoda her daim zenci bir oyuncu olması sağlıklı olur,misal bir appiah fenerde coşmuşu bizdede böylesi yırtıcı bir adam gerek,emana sürekliliği olan yırtıcı bir oyuncu ancak 2. ligde olmasına rağmen çok para istiyorlar.Zaten genelde o bölgenin adamları ya afrika kökenli yada balkanlardan bir oyuncu oluyor.Avrupa ve amerikadan sağlam bir ön libero bulmak çok çok zor zaten,olanlarıda büyük kulüpler kapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt