# Achille Emana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Achille Emana Galatasaray'da mı?

bende bu alacak işine takıldım,alacaklarından dolayı ne demekki,yani adam istese tek taraflı sözleşmesini fesh edebilir,bence porblem alacakları falan değil öle olsa çoktan bonservisini alırdı

su adam gelsin herkes görücek sanki adam ikinci ligde bir sezon oynadi diye kötülesti

Emana'ya 8 milyon verirsek vallahi olay çıkarmamız lazım. Başka adamları 500bin eurolar için kaçırırken sırf bir adam zenci diye 8 milyon verirlerse Adnan Sezgin'i Taksim'de sallandırmadan bu taraftar gece uyuyamaz.

Alınma zamanına bakarsak artık öyle daha düşük meblağlarla alamayız. Ama şu Emana'ya 8 milyon civarı söylentileri ortaya çıkınca,madem paran var neden geçmişte pintilik yapıp Stoch'ları falan alamadık diye benim de aklımdan geçti aynı şekilde.Yumurta kapıya sıkıştı... Zaten biz Türklerin geleneğinde vardır bu.

Ha bu arada Adnan Sezgin'den önce burada Adnan Polat'ı suçlarım ben. 2012 kriteri diye tutturan ve Adnan Sezgin'e talimat veren değerli başkanımızdır. Adnan Sezgin'in insan ilişkileri veya pazarlık yapma becerilerinden önce Adnan Polat'ın tavırlarına bakarım ben.

Hani bu Sn. Sezgin salı günü yanında 2 futbolcuyla birden Türkiye'ye gelecekti.

Ne zaman açıklanacak bu transferler artık. 31 Ağustos da mı ?

Adnan Sezgin'in kriterlerini öğrendik artık hepimiz:

-Sakat olacak

-Kulübün kapısında yatacak

-Vücudunda Ali Sami Yen dövmesi olacak

Bu 3 şarttan herhangi birisini sağlayan er kişi Galatasaray Spor Kulübü oyuncusu olmaya hak kazanmıştır.Bizi böyle salak salak geyikler yapmaya zorlayan Adnan başkana da teşekkürü borç bilirim.

Alacaklarından dolayı gelemiyor Emana. Hatta bu akşam idmanada çıkmış.

Kulübünden toplam alacağını da 8 Milyon Avro kadar.

Bunu ödeyecek gücümüzde yok haliye.

emanaya 8 milyon euro borçları mı varmış ?!?!?!!!??! :SS:

bu adam 2 yıldır orada

yani yıllık en az 4milyon euro alıyo ve bugüne kadar hiç para almadan oynamış olsa anca böyle bir alacağı olur

bana saçma geldi

Cevap: # Achille Emana

betis eninde sonunda kabul eder o teklifi

emana onlar için lüks

belkide içine düştüğümüz durumdan haberdarlar ve bu yüzden max. kar elde etmeye çalışıyolar...

Emana tamam Betis direniyor

39647577347.jpg

Sarı kırmızılı takım,5 milyon Euro teklifini az bulan ispanyollar,Emana'nın bonservisine ortak olmak istiyor.

Transferin bitimine bir hafta kala Galatasaray, hedeflediği iki yabancı transferinde dün de bir sonuca ulaşamadı. Achille Emana için Galatasaray'ın ısrarlı teklifini gören Real Betis fiyatı 8 milyon Euro'ya çıkardı. İkinci ligde mücadele edeceklerinden dolayı yıllık 1.6 milyon Euro alan Emana'yı yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkarmak isteyen ancak Atina kulüplerinin resmi olmayan teklifleri dışında bir teklif almayan Real Betis yönetimi, 7 milyon Euro'ya aldığı Kamerunlu yıldızdan zarar etmemek için Galatasaray'ın teklifi karşısında direniyor. İspanyol kulübünün, Galatasaray'ın gelecekte oyuncuyu satması halinde bonservisinden %20 pay istediği de öğrenildi.

MENAJERİ KAFA KARIŞTIRDI

G.Saray'ın yıllık 2 milyon Euro ve iki yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme önerdiği Emana'nın menajeri Jose Pablo Varela, İspanyol medyasına yaptığı açıklamada "G.Saray, Emana'ya cazip bir kontrat önerdi. Real Betis yönetimi de en kısa zamanda kararını vermeli. Ama oyuncum Betis'ten alacaklarını tahsil etmeden gitmek de istemiyor" dedi.

Cevap: Emana tamam Betis direniyor

versinler satış hakkından yüzdelik ne olacakki zaten 28 yaşında sene oynadıktan sonra kim alırki onu ........

Cevap: Emana tamam Betis direniyor

8 milyon pahalı yönetim bu parayı vermez ve oyuncunun klüpte alacakları olması kötü transferi zora sokuyor bu durum

Söyledikleri gibi durum varsa Betis köşeye sıkışmış durumda.Hem oyuncuya borçları var,hemde tekrar ikinci ligde mücadele edecekleri için lüks oyuncular ve ödemelerinden kaçınmak zorundalar.Ama ben bu durumu lehimize çevirecek yönetici şu anda göremiyorum.

Söyledikleri gibi durum varsa Betis köşeye sıkışmış durumda.Hem oyuncuya borçları var,hemde tekrar ikinci ligde mücadele edecekleri için lüks oyuncular ve ödemelerinden kaçınmak zorundalar.Ama ben bu durumu lehimize çevirecek yönetici şu anda göremiyorum.

Almasınlar zaten.

Emana'yı bende istemiyorum ihtiyacımız olan oyuncu değil.Söylemek istediğim;şartları kullanamamak,isim Emana yada bir başkası.

ersinduzen

g.saray, emana transferini bitirmek üzere... "bu takima bir anda ne oldu" dedirtecek kadar savunma ve ofansa katki saglayacak bir oyuncu

real betis geçen sene son hafta la ligayı kaçırdı ve adeta la ligayı herculese hediye etti.çıkmış olsalardı bence kesinlikle emanayı satmazlardı.yada 10 milyon gibi rakam isterlerdi.ama şu anda emana için tam zamanı.betis sıkışmış durumda.zaten emana kalsa veya gitse bile bu sene la ligaya çıkarlar zaten.

Emana ile ve klübü ile %100 anlaşıldı. Pürüz falan kalmadı.

Şu an pürüz yaratan Rİjkaard.

Rijkaard'ın öncelikli istediği adam değil Emana.

Listede öncelik Misimovic'de.. Sonra Jadson.. Bunlar olmazsa Emana oldu bilin..

Bekleme sebebi budur.

Rijkaard'ın Emana'yı istememe sebebi de disiplinsiz oluşu. Gerçi bunları 2 gün önce de yazmıştım ama arada okumayanlar için tekrar edelim..

Bizimkiler orta sahaya sadece 1 tane mi takviye yapmayı düşünüyorlar?Eğer öyleyse gerçekten zahmet etmesinler 1 oyuncu çok bir şeyi değiştirmez.Bize sağlamından 2+1 orta saha lazım.+1 kısmı için Aurelio harika olurdu ama onu bile akıl edemedi basiretsiz yönetim.Şimdi orta sahaya bu 3 isimden birisini alıp her şey tastamam zannederlerse futboldan zerre anlamıyorlar demektir.

Rijkaard'a acıyorum bari Yılmaz Vural'ı falan getirseler en azından kadro yetersiz demez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt