# Achille Emana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Achille Emana

Madem o gidince onun kadar iyi birini alacaksınız göndermeyin olsun bitsin.

Gelmesin kimse küfür ederim.

Bu saatten sonra eleştiriler sarmasın etrafımızı, koruyucu kalkan olarak yapılan her transfer, onu yapanın evinde çalışsın. Minyatur kale maç yapsınlar. Ama Galatasaray'dan uzak. Galatasaray adından uzak. Namusu olan adam çeker gider. Buna takımı sabote eden her futbolcu ve yönetimi dahildir. Gidip Galatasaray'ın parasını sakın harcamayın. Emana'ymış.

Bundan sonra yapılacak transfer Galatasaray taraftarına küfür etmekten beterdir!

:tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::yenieek::yenieek:
Bu saatten sonra eleştiriler sarmasın etrafımızı, koruyucu kalkan olarak yapılan her transfer, onu yapanın evinde çalışsın. Minyatur kale maç yapsınlar. Ama Galatasaray'dan uzak. Galatasaray adından uzak. Namusu olan adam çeker gider. Buna takımı sabote eden her futbolcu ve yönetimi dahildir. Gidip Galatasaray'ın parasını sakın harcamayın. Emana'ymış.

Mesaj geldi mi size de beyler? Emana işi büyük ihtimalle bitti fln diye.

Mesaj? Bitti derken Yatti mi ?

Emana bize çok yakın artık, fln diye. Betis başkanı da birşeyler demiş. Silmeseydim yazacaktım tam olarak mesajı.

emanayı istemeyecek duruma geldik. misi insua annan baptista jadson felan derken emana yı kimse takmıyor bile :)

Ya Mallorca'ya kiralanacak ya da Betis'te kalacak diyorlar.

arkadaşlar kaynak sormayın ama bir duyum aldım bende tam emin değilim.emana 21:55 madrid uçağı ile istanbula geliyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt