# Achille Emana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Achille Emana

----------------Sinan------------------

Sabri------ Neill -----Cana -------Caglar

----------Biglia------- Emana----------

-------------Ronaldinho---------------

Hamit -----------------------------Arda

----------------Baros------------------

Tuylerim diken diken oluyor bu kadronun Aslantepe'ye ciktigini dusunurken. Fazlami uctum acaba?

Lesh time

Bence

-----Bigli---Cana

-------Formica

Sag acik Ronaldinho, defansta Neill'in yaninda Omer Toprak, Forvetde de Bony olursa taindan yenmez. :b5:

Forvete Bony degil de, Emenike'yi yazsaydin bence kadron super olurdu. Ama bence Ronaldinho'yu getiripte sadece sag kanatta oynatmak gunahtir. O'nun Turkiye'de serbest oynamasi gerekir. Hucumda serbest birakmali. Schuster'in Q7'le yaptigi gibi.

O da var ama sadece o yüzden değil. Orta sahada Cana olmazsa orta sahadaki agresifliğimiz azalır. Biglia da Emana da Cana gibi mücadele eden, agresif adamlar değiller. Hamit'i ortada kullanmamız daha iyi olur bence.Sağ kanatta delici oyuncuya ihtiyaç var. Sinan da tam bir kapalı kutu.

O da var ama sadece o yüzden değil. Orta sahada Cana olmazsa orta sahadaki agresifliğimiz azalır. Biglia da Emana da Cana gibi mücadele eden, agresif adamlar değiller. Hamit'i ortada kullanmamız daha iyi olur bence.Sağ kanatta delici oyuncuya ihtiyaç var. Sinan da tam bir kapalı kutu.

Emana ve Biglia' mi mucadeleci degiller?

Caglar kardesim, kusatahlik etmek istemem yanlis anlama ama Emana veya Biglia'nin maclarini izledin mi? Sakin yanlis anlama seni kucuk dusurmek degil amacim. Belki izleme sansin olmamistir da, kulaktan duydugun bilgilere dayali konusuyorsundur diye dusunuyorum.

Forvete Bony degil de, Emenike'yi yazsaydin bence kadron super olurdu. Ama bence Ronaldinho'yu getiripte sadece sag kanatta oynatmak gunahtir. O'nun Turkiye'de serbest oynamasi gerekir. Hucumda serbest birakmali. Schuster'in Q7'le yaptigi gibi.

Goreceli sag kanat olur bu. Ronaldinho-Formica-Arda bol bol yer degisip serbestlesirler. :) Her ucunun de sag-sol-orta'da oynama ozelligi var. :D Emenike cok iyi olur da, Bony'i cok ovuyorlar. Emenike'den cok kabiliyyetli diyorlar. Videolardan da cok yirtici gorunuyor.

Emana'ya dönüş

G.Saray iki sezondur takıntısı olan Kamerunlu orta sahayı ocakta getirmekte kararlı

Yalımcan SARPYEL / VATAN

--------------------------------------------------------------------------------

Yönetim 6.5 milyon’luk bonservisi 5 milyona düşürdü. Sarı-kırmızılılar ödemeyi 2-3 yılda yaymak isterken, şimdi Real Betis’in kararı bekleniyor...

10 numara sorununu Formica ile çözen G.Saray uzun zamandır gözdesi olan Kamerunlu orta saha oyuncusu Achille Emana’yı bu kez kadrosuna katmaya kesin kararlı. Real Betis’te forma giyen 28 yaşındaki Emana bu sezon oynadığı 13 maçta 9 gol atarak takımının ilk yarıyı lider bitirmesinde büyük rol oynadı. Ancak sarı-kırmızılıların 13 gollü Castro’nun ardından takımın en golcü ikinci ismi olan Emana’yı istemesinin tek sebebi bu oyuncunun skora olan katkısı değil... İkinci yarıda savaşan bir orta saha yaratmak isteyen G.Saray hem güçlü fiziği hem de oyunu çift yönlü oynayabilmesi nedeniyle bu yıldızı transfer etmek istiyor.

EKONOMİK kriz içinde bulunan Real Betis, Emana’yı ısrarla isteyen G.Saray’dan bonservis olarak 6.5 milyon Euro isterken, sarı-kırmızılılar bu rakamı 5 milyon Euro’ya indirmeyi başardılar. Şimdi yönetim ödeme planı üzerinde çalışırken, sarı-kırmızılılar 2-3 yıla yaymak istiyorlar.

Ödeme planında da anlaşılması durumunda Emana sezonun ikinci yarısında G.Saray formasını giyecek.

‘HAGI Mİ YAPAMIYOR?’

BU arada pazartesi Futbol A.Ş. yönetiminin 9 kişiyle yaptığı toplantıda Emana’nın dışında teknik direktör Hagi’nin de masaya yatırıldığı ortaya çıktı. Frank Rijkaard’ın gönderilmesinden sonra büyük umutlarla göreve getirilen ancak takımı bir türlü ayağa kaldıramayan Romen hoca ile olarak 4-5 yönetici “Acaba Hagi mi yapamıyor?

Teknik direktör mü değiştirsek?” şeklinde görüş bildirirken Lucescu ile Daum’un adı gündeme geldi.

Ancak bütün görüşleri dinleyen başkan Adnan Polat söylenenlerle ilgili olarak yorum yapmazken, Romen teknik adam ile devam kararı aldı.

BU arada sarı-kırmızılılar Formica ve Emana’nın ardından bir golcü transferi yapmaya karar verirken, forvet arayışları da hızlandı.

Liverpool’dan Insua’ya şartlı evet çıktı

SÜPER Lig’in 12. haftasındaki Manisa yenilgisinden sonra G.Saray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi’nin takımımda kiralık oyuncu istemiyorum açıklamasından sonra hedef isim haline gelen Emiliano Insua’nın Liverpool’a geri dönmesi için görüşmeler sürüyor. İki takım yöneticilerinin bu konuda belli bir noktaya geldiği ancak İngiliz ekibinin Arjantinli oyuncunun sezon sonuna kadar alacağı parayı sarı-kırmızılıların ödemesini istediği belirtildi.

INSUA, G.Saray’da 7’si ilk 11’de olmak üzere 10 maçta forma giyerken, Hagi de 5 karşılaşmada görev verdi.

Misi’ye Rubin Kazan BASKISI

WOLFSBURG’DAN büyük umutlarla transfer edilen ancak teknik direktör Hagi ile yaşadığı problemlerden dolayı kadrodışı kalan Zvjezdan Misimovic’in Rusya ekibi Rubin Kazan’ın teklifini kabul etmesi için sarı-kırmızılı yöneticiler yoğun çaba sarf ediyor. Yönetim Boşnak oyuncunun ailesine de Misimovic’in Kazan’dan gelen teklifi kabul etmesi için görüşmeler yaptığı belirtildi.

Kâbus nihayet bitti

2011 ile birlikte yeni umutlara yelken açan G.Saray’e geride kalan yıl hiç yaramadı. 2010’da toplam 46 resmi maça çıkan sarı-kırmızılılar 20 galibiyet, 14 mağlubiyet alırken, 12 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Geride kalan yılda hiç kupa kazanamayan G.Saray şampiyonluk mücadelesinin dahi içinde yer alamadı.

G.Saray sezon başında da Emana’yı istemiş ancak Real Betis 8 milyon Euro’da diretince transfer gerçekleşmemişti.

Emana'ya dönüş - GAZETEVATAN.COM

Emana ve Biglia' mi mucadeleci degiller?

Caglar kardesim, kusatahlik etmek istemem yanlis anlama ama Emana veya Biglia'nin maclarini izledin mi? Sakin yanlis anlama seni kucuk dusurmek degil amacim. Belki izleme sansin olmamistir da, kulaktan duydugun bilgilere dayali konusuyorsundur diye dusunuyorum.

Emana önceden çok iyi bir adamdı. B2B olarak çok iyi oynuyordu. Ama son yıllarda takip ettiğim kadarıyla, özellikle de dünya kupasında gördüm, baya gerilemiş, ofansif orta saha olmuş. Biglia da tabi mücadele ediyor fakat gözüme biraz korkak oynuyor gibi gelmişti. Cana'nın olması şart orta sahada. Bu sezon görmediniz mi adamın oyundan çıktığı bütün maçlarda orta saha üstünlüğü rakibe geçti..

Emana önceden çok iyi bir adamdı. B2B olarak çok iyi oynuyordu. Ama son yıllarda takip ettiğim kadarıyla, özellikle de dünya kupasında gördüm, baya gerilemiş, ofansif orta saha olmuş. Biglia da tabi mücadele ediyor fakat gözüme biraz korkak oynuyor gibi gelmişti. Cana'nın olması şart orta sahada. Bu sezon görmediniz mi adamın oyundan çıktığı bütün maçlarda orta saha üstünlüğü rakibe geçti..

Cana'yi bende cok begeniyorum. Ama su top tekniginin olmayisi beni nedense az da olsa rahatsiz ediyor. Ofansif oyunda hic bir katkisi yok. Sut atamaz, assist ozelligi sifir. Ne bileyim sanki Bulent Korkmaz'in arnavut versiyonu gibi hircin, agresif, sanki o'nun gibi stoper icin yaratilmis bir goruntu ciziyor benim gozumde. Cogu kisi yok efendim cana cok sert oynuyor, cok penalti yaptirir falan diyor ama topun onune kendi vucudunu siper eden bir oyuncu bir penalti yaptirana kadar 10 tane mac kazandirir evelallah.

Acaba Hagi, Formica'yi sag kanada koyup gobegi Cana-Biglia-Emana olarak mi kurmayi dusunuyor.

Cana'yi bende cok begeniyorum. Ama su top tekniginin olmayisi beni nedense az da olsa rahatsiz ediyor. Ofansif oyunda hic bir katkisi yok. Sut atamaz, assist ozelligi sifir. Ne bileyim sanki Bulent Korkmaz'in arnavut versiyonu gibi hircin, agresif, sanki o'nun gibi stoper icin yaratilmis bir goruntu ciziyor benim gozumde. Cogu kisi yok efendim cana cok sert oynuyor, cok penalti yaptirir falan diyor ama topun onune kendi vucudunu siper eden bir oyuncu bir penalti yaptirana kadar 10 tane mac kazandirir evelallah.

Cana Marsilya'da da ara ara stoper oynamış.

Acaba Hagi, Formica'yi sag kanada koyup gobegi Cana-Biglia-Emana olarak mi kurmayi dusunuyor.

Orta sahanin herhangi bolgesinde bir yerli sart. Yoksa yabanci sinirlamasina takiliyoruz kadro yaparken. O yuzden Hamit, Selcuk Inan veya Inler gibi bir tanesi sart oglu sart bu sene.

Bence devre arasında 3 orta saha Emana, Biglia, Formica ve bir yabancı santrafor ve Köln'lü Taner Yalçın gelecek. Hepsini bitirmek için Misimovic'in Rubin Kazan'a gitmesi için ikna olmasını bekliyorlar.

Yabanci stoper veya kaleci gelmeyecekse takilmayiz. Am gelmesi lazim tabii neyse artik bakacagiz :)

Allahım hala mı emana? Yönetim beceriksiz tamam ama bu adamı alacak kadar değildir heralde?

Bence devre arasında 3 orta saha Emana, Biglia, Formica ve bir yabancı santrafor ve Köln'lü Taner Yalçın gelecek. Hepsini bitirmek için Misimovic'in Rubin Kazan'a gitmesi için ikna olmasını bekliyorlar.

Kolnlu taner falan sarmaz bizi. Yonetim Taner'i ancak ileriye donuk bir transfer olarak gorur. Takima suphesiz katki saglayacaklarini bildikleri adamlari getirmek "zorundalar"

Bu Emana konusu yine mi hortladı?Adam nerdeyse 30 yaşına geldi 23 yaşından beri istiyoruz.:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt