# Achille Emana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Achille Emana

Hala mı Emana ?

Ulan bi getiremedik adamı Türkiye'ye. 8-9 Yıl sonra da Moussa Sissoko muhabbetleri çıkar.32-33 yaşına gelince alırlar.Bu adamı Fransa'da oynarken almalıydık, tamam alamadık, alamazdık belki de , ama yok mu başka adam Fransa'da ?

fotospor'a inanmıyorum ama isim vere vere de bu kadar detaylı konuşmaları yalanlanırdı aksi durumda.

emana hadi bir derece ama cisse'ye pek sıcak bakmıyorum. ikisi yerine de çok daha kalite adamlar gelebilir kolayca.

Emana artık Rui Costa, Pires gibi bişey olcak, bu başlıklardan bunaldım artık.

Her transfer dneminde aynı oyuncualr yeter ya! Bıktık Baptista, Doni, Emana, Necati, Kallström muhabbetinden :lol:

Emana iyi futbolcu olsa 2. lige düştüğünde la ligadan bir takım alırdı!

Aşırı vasat bir oyuncu.İnşallah doğru değidir

Zokora ile mevkileri tam ayni olmasada zokora > emana

ya sıkıldım hersene emana ya bu adam seneler once iyiydi iyi olsa ispanyada ikinci ligde senelerdir oynamaz ya hadi biz alamıyoz kimse neden almıyor?

Emana gelmesin mumkunse ben biktim zaten yok Bradley ,Baptista ,Emana.Bu oyuncularin sinif atlatacagi falan yok ,dun de yazdim Arsenal'de yedek kalan Diaby'i alabiliyorsan al veya o tarz bir adama bas parayi al en azindan bilirsin ki bu adam her turlu bizi goturur maclarda.

Adı geçen onca isimden sonra hiç çekici gelmedi bu adam

Sözcü yalan haber yapmaz , nitekim gazeteye bakarsanız resimde koymuşlar röportajdan.

Emana konusuna gelirsek allah korusun diyorum , ismini duymaktan sıkıldım artık o adamın , hiçbir heyecan yaratmaz bende.

emana gercekten cok iyi futbolcu.tolousdan beri alinmasini istedigim oyuncuydu.pres,teknik,hiz ,gol vurusu,sut hersey var adamda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt