# Achille Emana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Achille Emana

Istemiyorum lan Emana falan.

Mustafa Sarp'ın zencisi, biraz daha iyi şut çekeni, Adnan Polat olsaydı başımızda bu sene yıldız oyuncu diye alırlardı. Ünal Aysal-Fatih Terim'in böyle bir amatörlük yapacağını sanmıyorum.

Emana-Selçuk ikilisi yerine Cana-Selçuk ikilisi bin kat daha iyidir.Bu adamın bu sene transfer döneminde adının bile geçmesi saçma.

Emana, aman ha uzak durun

Dilerim bu transfer olur. Selçukun yanında müthiş olur.

2 senedir emna gelsin diye ağloynuz nerdeyse şimdi istemiyonuz

bu trasnfer konusunda kararsızım bizim isteklerimizi karşılayabilirmi ? belki..

ama kalström den daha iyisini alırız diye bu adamı getirmekte saçmalık olur

bir buna bir de zikos'a uyuzum... gelme lan...

Bu adamı herkes gibi bende ön libero sanıyordum, fakat bildiğin forvet arkası. Hatta forvet bile diyebiliriz... Bu sezon toplam 31 maçta 14 gol atmış, 0 asist yapmış.

Bu adamı herkes gibi bende ön libero sanıyordum, fakat bildiğin forvet arkası. Hatta forvet bile diyebiliriz... Bu sezon toplam 31 maçta 14 gol atmış, 0 asist yapmış.

Bana kalırsa bu yüzden almamız daha iyi olur.Selçuk'u defansif oynatmak için mi aldık?Bu adam gelirse Selçuk defansa yönelik oynayacak.Tam olarak faydalanamıycaz.Selçuk'un yanına defansif yönü daha ağır basan sürekli pres yapan ama ofansa yönelikte faydalı işler yapabilecek bir oyuncu alabilirsek çok daha iyi katkı alırız.

Kallstrom'den iyi Emana ile ilgileniliyor. bu cümleyi okudugumda kriz gecirdim resmen. Kallstrom her türlü Emana'dan daha iyidir.

bence kallstrom'u lucho için bekletiyorlar, emana en son alternatif'dir

Emana gelirse Drogba'yi degil, Eto'o yu alacaksin ki bir ise yarasin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt