Acıbadem Bayanlar Birinci Ligi | Vakıfbank 3–2 Galatasaray Daikin

Şu servisleri net kullansak maça ortak olacaktık. 14-12 olacaktı.

Neyse yinede teşekkürler kızlar...

Son seti 11-15 kaybettik. Maçı da 2-3

Abi maçı izleyemedim ama servisler değilde tahmin ediyorum yine bianco aksamıştır boyu çok dezavantaj yaratıyor bloklarda seneye yolları ayırmalıyız teşekkür edip

Abi maçı izleyemedim ama servisler değilde tahmin ediyorum yine bianco aksamıştır boyu çok dezavantaj yaratıyor bloklarda seneye yolları ayırmalıyız teşekkür edip

Açıkçası bende son sette açtım. Ama son sette 2 basit servis hatası dikkatimi çekti.

Ayrıca bir de top paylaşımı hatası yüzünden karşıya etkisiz geçirdik topu.

Ama yinede umutluyum. Daha iyi olabiliriz.

velijcovic leo oynamamiş bu maçta. biz yerlilerle 2 seti almişiz:D

Bence bu maçla birlikte ligde 3. olup Eczacı'yı geçeceğiz. Fb'yi de yensek ballı ekmek kadayıfı olur :)

Kızlarımızı yürekten kutluyorum, maçı kıl payı kaçırdık ama Vakıfbank gibi dünyada bile rakibi olmayan bi takımdan 1 puan almak da her babayiğidin harcı değil..

Ozaman daha çok tebrik ederim takımı böyle direnmek vakıfa büyük iş yabancılar ozamn saori ve rabadzieva mıydı

evet ikisi oynadı. ayrıca bugün neriman çok kötü oynadı bence. 29 sayı aldı ama 10 kere blok yiyip 8 kere de dışarı vurdu topu. toplam 18 hata yaptı. Saori 11 Rabadzhieva 7 Aslı 9 sayı aldı. Aslı'yı tebrik ediyorum özellikle çok iyiydi.

eziklere kendi evimizde 3-0 yenildik hem de 3-0 hükmen ve eksi puan cezası geldi, onların sahada her türlü çirkefliği yapacaklardır, işimiz çok zor..

O maç çok ekstremdi yalnız. Bu sezonki en kötü maçımızdı. Onların sahasında o günkü gibi olmayacağımıza inanıyorum. Zaten kaybetsek bile Eczacı'yı yenmek yeter.

O maç çok ekstremdi yalnız. Bu sezonki en kötü maçımızdı. Onların sahasında o günkü gibi olmayacağımıza inanıyorum. Zaten kaybetsek bile Eczacı'yı yenmek yeter.

aslında o gün ne olduysa taraftar yüzünden oldu, normalde taraftara kimseye laf söyletmem ama o gün maçı onların yüzünden kaybettik, rakipten çok kendi oyuncularımız oyundan düştü, biraz daha bilinçli davranmalıyız bu konuda..

evet ikisi oynadı. ayrıca bugün neriman çok kötü oynadı bence. 29 sayı aldı ama 10 kere blok yiyip 8 kere de dışarı vurdu topu. toplam 18 hata yaptı. Saori 11 Rabadzhieva 7 Aslı 9 sayı aldı. Aslı'yı tebrik ediyorum özellikle çok iyiydi.

Neriman kızamıyorum çünkü bütün yük ona kaldı iyice montano olmayınca bunu cannes maçının 4. Çeyreğindede görmüştük. Yeni nesile olabildiğince şans vermek lazım voleybol daki gençler çok kaliteli gerçekten

aslında o gün ne olduysa taraftar yüzünden oldu, normalde taraftara kimseye laf söyletmem ama o gün maçı onların yüzünden kaybettik, rakipten çok kendi oyuncularımız oyundan düştü, biraz daha bilinçli davranmalıyız bu konuda..

Bir kadınlar maçında o kadar küfür edilmez neriman ın yüzünü hala hatırlıyorum kız susturmak için nasıl çırpınmıştı sonra da zaten hiçbir şey yapamadık

İşin en kötü yanı 3-0 yenilginin yanında 1 puanımızda silindi. Bir taraftar takıma bu kadar zarar verebilir.

Neriman kızamıyorum çünkü bütün yük ona kaldı iyice montano olmayınca bunu cannes maçının 4. Çeyreğindede görmüştük. Yeni nesile olabildiğince şans vermek lazım voleybol daki gençler çok kaliteli gerçekten

Evet ama bu şekilde de işimiz zor. Mutlaka Barbolini başka planlar, varyasyonlar çizmeli diğer oyunculara da. Ben şuan takımda en çok Saori'yi beğeniyorum. Bu maç 11 sayı aldı ama çok çok az hata yapıyor. Karşısında blok görünce ya plaseye gidiyor ya da hafifça bloğa çarptırıp tekrar hücum etmemizi sağlıyor. Çok yararlı bir oyuncu bence.

Bu arada hakemleri de tebrik etmek lazım. Vakıf yenilmesin diye herşeyi yaptılar. zaten o İlhami Şenyurt'tan ne beklenir? 4. sette gözünün önünde olan fileye teması çalmadı, takım orda dağıldı.

Evet ama bu şekilde de işimiz zor. Mutlaka Barbolini başka planlar, varyasyonlar çizmeli diğer oyunculara da. Ben şuan takımda en çok Saori'yi beğeniyorum. Bu maç 11 sayı aldı ama çok çok az hata yapıyor. Karşısında blok görünce ya plaseye gidiyor ya da hafifça bloğa çarptırıp tekrar hücum etmemizi sağlıyor. Çok yararlı bir oyuncu bence.

Saori candır:) kesinlikle sana katılıyorum hücumdaki çeşitliliği arttırmalıyız önümüzde zaten playoff kadar 2 maç var biri fb diğeri ki bence kritik olan eczacı maçı ne yapıp edip kazanıp kendimizi ilk üçe atmalıyız

Geri
Üst Alt