Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Fenerbahçe Kulübü'ne, Mehmet Ali Aydınlar imzasıyla noterden bir yazı gönderen Acıbadem Grubu sponsorluk sözleşmesini fesh ettiğini bildirdi. (Milliyet) FutbolArena on Twitter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe Kulübü'ne, Mehmet Ali Aydınlar imzasıyla noterden bir yazı gönderen Acıbadem Grubu sponsorluk sözleşmesini fesh ettiğini bildirdi. (Milliyet) FutbolArena on Twitter
Lan aziz yine birseyler ceviriyor
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demek ki varÖyle tek taraflı fesh etme hakkına sahipler mi acaba? Enteresan.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi
"9) Ülker ve Acıbadem de forma sponsorluklarını sona erdirir...Ali Koç bunları da kendi markalarıyla sübvanse eder... "
Geçen ay yazmıştım maşallah ay bitmeden doğru çıkıyor...Yine hedefi 12'den vurdum çok şükür...Ali Koç geliyor Fenerbahçe batıyor beyler...
İrtibatı kesmeyelim renktaşlarHürmetler...
Onu da yazmıştık üstat;Doğuş ta basketten çekiliyor
Yanlış anlaşılmasın ben aziz başkanın gerçekten kazanmasını istiyorum ve eğer 1-2 kupa alabilseydi de kazanırdı ama maalesef şansı çok çok azaldı zira fener taraftarı nankördür ver bizim gibi bir üye profili yok taraftar-üye arasında bir ideolojik ayrım yok...Aziz başkanın işi çok zor...Ama Ali Koç feneri batıran adam olarak tarihe geçecek zira aynı başlıkta uzun uzun anlattım...Bizim Sarper hala inanmıyor Aziz Başganın kaybedeceğine.
Sezon sezon opsiyoneldir üstat...Bu yarım sezon bitti ondan feshedebiliyorlar...Öyle tek taraflı fesh etme hakkına sahipler mi acaba? Enteresan.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi