Acıbadem, Fenerbahçe ile Olan Sponsorluk Anlaşmasını Fesh Etti

Ercan Kinay

Cezalı
Fenerbahçe Kulübü'ne, Mehmet Ali Aydınlar imzasıyla noterden bir yazı gönderen Acıbadem Grubu sponsorluk sözleşmesini fesh ettiğini bildirdi. (Milliyet) FutbolArena on Twitter
6ab1450818f6c40afd44916f8bed3a9e.jpg

? Mehmet Ali Aydınlar: "Kulüp siyasetinin bir parçası olmak istemedim ve bu polemiklerin dışında kalmak istedim. Ancak gerçekten çok üzüldüm ve çok yıprandım diyebilirim."

? Mehmet Ali Aydınlar: "Sonuç olarak ben o gün yaşanan maddi sorunlara katkıda bulunmaya çalışmıştım ve görevimi sezonun sonuna kadar da yerine getirdim."

Uefa'dan ceza yememek için yapılmış bir şark kurnazlığı sanırım.Danışıklı dövüş

Şuan net bir şey söylemek zor. 2 ihtimal var;

1- Seçimi Ali Koç'un kazanacağı gördüler ve bu yüzden çekildiler.
2- Aziz başgan bir şeyler çeviriyor. O camia da bu sponsorluk çok tepki çeken bir olaydı ve Aziz'in acilen seçim kazandıracak bir hamle yapması gerekiyor idi. Aziz başganın bu çekilme olayı sonrası yapacağı açıklamalar çok kritik oralardan bir çıkarım da bulunabiliriz.

çok ilginç gerçekten. anlaşma güzeldi, en azından basına yansıyan kısmı. şimdi ali koç gelecek diye kendi yaptığı bir sözleşmenin koç'a yarar sağlamasın diye çekmiş olabilir. gelirse kendi başının çaresine baksın gibisinden.
yada asparagasdı anlaşma. basit rakamlardı sözlesme. gerisini kasayı rahatlatma adına cepten veya bağışcılardan denklediler. fairplay meselesi.
şimdi ali koç mevzuyu öğrenmesin ileride karalamasın beni diye iptal ediyor olabilir.

nası sezon bası 2131231 kalecilerini 1m€ ya okuttular. bu da benzeri bişey olabilir, ki yüksek ihtimal budur.

Sağlam para veriyordu seçim öncesi ilginç.

Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

"9) Ülker ve Acıbadem de forma sponsorluklarını sona erdirir...Ali Koç bunları da kendi markalarıyla sübvanse eder... "

Geçen ay yazmıştım maşallah ay bitmeden doğru çıkıyor...Yine hedefi 12'den vurdum çok şükür...Ali Koç geliyor Fenerbahçe batıyor beyler...

İrtibatı kesmeyelim renktaşlar :) Hürmetler...

Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

"9) Ülker ve Acıbadem de forma sponsorluklarını sona erdirir...Ali Koç bunları da kendi markalarıyla sübvanse eder... "

Geçen ay yazmıştım maşallah ay bitmeden doğru çıkıyor...Yine hedefi 12'den vurdum çok şükür...Ali Koç geliyor Fenerbahçe batıyor beyler...

İrtibatı kesmeyelim renktaşlar :) Hürmetler...

Bizim Sarper hala inanmıyor Aziz Başganın kaybedeceğine.

Bizim Sarper hala inanmıyor Aziz Başganın kaybedeceğine.
Yanlış anlaşılmasın ben aziz başkanın gerçekten kazanmasını istiyorum ve eğer 1-2 kupa alabilseydi de kazanırdı ama maalesef şansı çok çok azaldı zira fener taraftarı nankördür ver bizim gibi bir üye profili yok taraftar-üye arasında bir ideolojik ayrım yok...Aziz başkanın işi çok zor...Ama Ali Koç feneri batıran adam olarak tarihe geçecek zira aynı başlıkta uzun uzun anlattım...

Geri
Üst Alt