Acıbadem, Fenerbahçe ile Olan Sponsorluk Anlaşmasını Fesh Etti

Geçen bir programda Ali Koç o anlaşma öyle lanse edildiği gibi fiyatlar içermiyor, gelince inceleriz diyordu. Muhtemelen sponsorluk ayağına para aklama işlemi gerçekleşti. Ve Aydınlar Koç gelecek ve ipliğimizi pazara çıkaracak diye korktu muhtemelen.

Geçen bir programda Ali Koç o anlaşma öyle lanse edildiği gibi fiyatlar içermiyor, gelince inceleriz diyordu. Muhtemelen sponsorluk ayağına para aklama işlemi gerçekleşti. Ve Aydınlar Koç gelecek ve ipliğimizi pazara çıkaracak diye korktu muhtemelen.
Yok Ali Koç ile Mehmet Ali Aydınlar birbirinden nefret eder...Ali Koç kazanacağı için şimdiden pozisyon aldı...

Yok Ali Koç ile Mehmet Ali Aydınlar birbirinden nefret eder...Ali Koç kazanacağı için şimdiden pozisyon aldı...

emin misin dostum ?

111.jpg

Yanlış anlaşılmasın ben aziz başkanın gerçekten kazanmasını istiyorum ve eğer 1-2 kupa alabilseydi de kazanırdı ama maalesef şansı çok çok azaldı zira fener taraftarı nankördür ver bizim gibi bir üye profili yok taraftar-üye arasında bir ideolojik ayrım yok...Aziz başkanın işi çok zor...Ama Ali Koç feneri batıran adam olarak tarihe geçecek zira aynı başlıkta uzun uzun anlattım...
Bizde hersey iyimi sanki bos bos tatava yapiyorsun.

Fb son 4 sezondur 1 tane kupa alamamis, adamlarin Aziz'in gitmesini istemek kadar dogak birsey yok, gelmissin nankör diyorsun, bokunu cikardin iyice sende.

Bizde hersey iyimi sanki bos bos tatava yapiyorsun.

Fb son 4 sezondur 1 tane kupa alamamis, adamlarin Aziz'in gitmesini istemek kadar dogak birsey yok, gelmissin nankör diyorsun, bokunu cikardin iyice sende.
Sen neye itiraz ediyorsun ki renktaş? Fener taraftarının nankörlüğüne mi?

Aziz mi kazanır diyorsun? Yoksa Ali Koç'u mu destekliyorsun ne dediğin anlaşılmıyor...

Obradovic son maçta taraftara giydirdi bayağı oda gidici gibi

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt