GSC Haber Acıbadem Sağlık Raporu | Wilfried Singo

Serhan Türk: "Profesör Dr. Mehmet Erdil: Arka adale grubu yani Hamstring kaslarında orta düzey (evre 2) yaralanma ifadesi Singo’nun ortalama 3-6 haftada sahalara döneceğini ifade eder ancak futbolcunun kişisel özellikleri, yaralanmanın tam lokasyonu ve uygulanan tedavisi süreyi kısaltabilir."

En az 3 hafta yok
Sadece basak macini kaçırıyor

3 haftadan aşağı dönmez. 4 maç kaçırır gibi. Osimhen için de sözde Frankfurt maçına sahada olacak demişlerdi. Adale kısmının iyileşmesi sürer birkaç hafta. Sahaya erken attın mı tam yırtığa da dönebiliyor ki Allah korusun 2 ay demek minimum.

3 haftadan aşağı dönmez. 4 maç kaçırır gibi. Osimhen için de sözde Frankfurt maçına sahada olacak demişlerdi. Adale kısmının iyileşmesi sürer birkaç hafta. Sahaya erken attın mı tam yırtığa da dönebiliyor ki Allah korusun 2 ay demek minimum.
osimhende adale sakatlığı yoktu ki

osimhende adale sakatlığı yoktu ki
Yok o yüzden demedim. Yani hep yetişecek, hemen dönecek vs deniyor muhabirler tarafından ama günün sonunda kolpa çıkıyor ki dediğin gibi Osimhen'inki adale olmamasına rağmen 4 hafta sürmüştü. Adale sakatlıklarında grade 1 bile 3-4 hafta zaten. Tam yırtık 2-3 ay sürebiliyor.

Başakşehir ve Bodo neyse ama Göztepe ve Trabzon maçlarında sahada olmalı.

Aynısı depar atarken bana olmuştu, 3 gün sekerek gezdim , sonraki hafta maça çıkarken,soyunma odasında arkam dönük giysilerimi asarken abi senin bacağına ne oldu öyle diye sordular , dönüp baktığımda kalça altından diz kapağı arkasına kadar simsiyah olmuş farkında bile değildim, o hafta çok daha iyi oynadım , hiçbirşey olmaz

Arkasında sapasağlam Sallai var

Bu kadar karalar bağlamanın manası yok

Geri
Üst Alt