Açık Havada Sigara İçme Yasağı Geliyor

Oy vermeye devam gençler , sokakta öpüşme simemada elleşme yasağı next ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

Uygulanmayacak olan saçma sapan bir kanun daha. Denetimi yapılmayan bir yasağı nasıl uygulayacaksın. Bu iş sadece toplumsal/mahalle baskısı yaratmaktan öteye gidemez.

@Serbay Buğday a haksızlık etmeyelim , çok başarılı justin bieber karaokeleri yapan bir bieber hayranıdır kendisi.turnelerine katılmışlığı vardır.

Sent from my iPad using Tapatalk

icme lan o zaman. yok ickiyi su saatlerde icme, sigarayi burda icme. özgürlük bu mu yani? icmek istemeyenlere saygi no problem.

Kardeşim ben avm önüne oturmuş sevgilimi babamı arkadaşımı beklerken biri gelip yanıma sigara yakıyor duman direk burnumun dibinde çekmek zorunda mıyım bu çileyi bu yüzden kaç kez oturduğum yeri değiştirmek zorunda kaldığımı bilirim

Karşı kaldirima geceriz problem degil.

Tamamen yasak değil yazılana göre. Sadece belirli yerlerde yasak konulacak. Ama buna uyan olur mu orası muaamma tabi.

Kapalı alanda içilmemesi güzel bir karardı, şimdi de bazı bölgeleri engelliyorlar gibi. Sigara kullanan biri olarak fena değil sanki bu uygulama.

Zaten başlıkta görüldüğü gibi açıkta tamamen yasaklanması yerine tütün mamullerini ortadan kaldırsınlar daha iyi. Başlık, konu içeriği tamamen farklı.

Sigara icilmeyen alanlar icilenden fazla mi fazla o zaman neyin yasagi bu ortak kullanım alanlarında zaten sinirlama var cafede dumansiz bölümde oturursun saygiysa icenede saygi olur

Kardeşim ben avm önüne oturmuş sevgilimi babamı arkadaşımı beklerken biri gelip yanıma sigara yakıyor duman direk burnumun dibinde çekmek zorunda mıyım bu çileyi bu yüzden kaç kez oturduğum yeri değiştirmek zorunda kaldığımı bilirim

danimarkada yasiyorum, burda mesela özel sigara zone yapiyorlar avmlerin onunde, millet oraya gidiyor, disarda icmek yasak degil, mesela birisi rahatsiz olursa ben baska bir yere giderim, sorun olmamali, ama yasaklarlada bitmez bu isler, millet inatina yinede parklarda falan icer. türkiyede öyle degilmi zaten? lokandalarda icmek yasak, ama milletin s... degil, yinede iciyorlar

Sigara içen birisi olarak kamuya açık sosyal alanlarda sigara içilmemesini destekliyorum

özellikle parklarda ufacık çocukların karşısında...

3 çocuk yapmaya teşvik et. Benzine zamı kökle, asgari ücrete cimri ol, asfaltı bozuk duble yollarınla övün, sınavlarda soruları ve cevapları önceden dağıt sonrada sigara içme de. Biz içmeyelimde kim içsin. Alırım bi dal.

Geri
Üst Alt