Aciköğretim Üniversite Okuyanlar

Adı Açık Öğretim mi? Ben Askerliği Önleme Fakültesi diye okuyorum sanıyordum.

Nerede oturuyorsun nereye gideceksin birde kayit ettirirken nereyi yazdin :)

Marmaristeyimde İzmir'de olacak sınav. Tek dersten bahsediyorum kayıt olurken yazdığım yerle alakası yok. Tek ders sınavları için sadece 12 il belirlemişler ve herkes kendine en yakın ile gidecek.

Kpss'de en düsük puanla memur alımını hangi bölüm yapıyorsa o bölümü oku Hatta 2 yıllık sosyal sigortalar diye bi meslek okulu mu ne var onu oku. Kpss'de Sosyal Sigortalar Kurumu kendi elemanlarını (ssk myo'dan mezun olanları) 65-66 puanlardan alıyor. İsletme mezunlarını 90 üstü puanlardan :)

Bence 2 yıllıklarıda düsün, zaten 2 yıl myo okuyup acıktan 4 yıllıga tamamlarsın.

He Canım Söyle bakayım

Örgün Üni.:Celal Bayar İktisat

AÖF: Dış Ticaret bitti

2.AÖF:Adalet 2.sınıftayım

ordan seneye dikey geçiş Hukuk istiyorum

sana da tavsiye ederim.

Güzden kalırsa gelecek senenin güzünü yazdan kalırsa gelecek senenin yazında alıcaksın güz ve yazdan tek derstwn kalsa bile koca seneyi 2 dersle okursun benim tek ders yüzünden 6 ayım gitti

İlk senemde İsletme sinifimda Guzde 1 FF dersi var ortalama uyari yazmislar

Yaz donemii 2 FF dersim var Ortalama tekrar yaziyor ilk senemde calisamadim fazla Simdi Ne yapmamiz gerek Guz icin ortalama yukseltmekk dersler secmem gerekecek Ekle-Sil isleminde Matematik dersini aldim diyelim Tekrar ortalama yukseltmekk icin matematigi alabiliyor muyuz.Ortalama yukseltmemde gerek cunku 2nin altinda

İlk senemde İsletme sinifimda Guzde 1 FF dersi var ortalama uyari yazmislar

Yaz donemii 2 FF dersim var Ortalama tekrar yaziyor ilk senemde calisamadim fazla Simdi Ne yapmamiz gerek Guz icin ortalama yukseltmekk dersler secmem gerekecek Ekle-Sil isleminde Matematik dersini aldim diyelim Tekrar ortalama yukseltmekk icin matematigi alabiliyor muyuz.Ortalama yukseltmemde gerek cunku 2nin altinda

1.sınıf güzünde tek ff olsaydı ortalaman 2 nin üstünde olsaydı ikinci sınıftan ve ff olan dersi alıcaktın şimdi sana aynı dersleri vericekler 2.sınıftan ders alamıcaksın

1.sınıf güzünde tek ff olsaydı ortalaman 2 nin üstünde olsaydı ikinci sınıftan ve ff olan dersi alıcaktın şimdi sana aynı dersleri vericekler 2.sınıftan ders alamıcaksın

1.Sinifin Derslerini Tekrar alacagiz o zaman Ortalama yukseltecegim bir sonraki sene mi 2.Sinif derslerini alacagiz.

Geri
Üst Alt