ACİL: Sol-Bek Alınması Gerekmektedir!

Okan hocama Okan Bekuk diyebilir miyiz.

Net olarak takımda boeyden önce ve boeyden sonra diye bir dönem söz konusu.
Koca kulüpte o kadar scout var o kadar övünüyorlar ama bu herifin muadilini bulamıyorlar yani öyle mi.

Düşük maliyetli yıldız olmayan potansiyelli oyuncular neden denenmiyor anlamıyorum zaten takımda yeterince yıldız var biraz potansiyelli genç oyunculara yönelmek gerek tutmasa bile zarar etmezsin maliyeti düşük olursa
Helal.Cok dogruda olaya menejerler girmiyor ondanmi yanasmoyorlar anlam veremiyorum.iki tane noname pırpır 2 tane noname bek ne kaybettirir ki.Belki Zaha ziyechten çok daha iyi çıkabilirler.Bu nedenle scouting ne iş yapar?Bence bunun için varlar aslında...

ben geçen sezonun 2.yarısından beridir köhn için kötü topçu diyorum. maçı dikkatli izleyen herkes savunma yapmayı bilmediğini görür. adam daha savunmanın temel prensiplerinden bi haber
Alırken marcelo değildi
Bana ne
Bu işden para kazananlar işini doğru yapsın

Takım çökünce mertensedw sövücez
İcardiyede
Torreiarada nelsanoda

Klasik iş ,kazanırsak buralardayım 😂😂
Kaybedince gırgırındayım vallah
Geçti benden ,eski celallenme evreleri

Alırken marcelo değildi
Bana ne
Bu işden para kazananlar işini doğru yapsın

Takım çökünce mertensedw sövücez
İcardiyede
Torreiarada nelsanoda

Klasik iş ,kazanırsak buralardayım 😂😂
Kaybedince gırgırındayım vallah
Geçti benden ,eski celallenme evreleri
formsuzluk başka birşey de bu köhn düpedüz kötü topçu. çoktan belli etti

canım hocam gene aldırır bi tane 3'lü kanat beki savunma yapamıyo diye sinirden birbirimize gireriz burda gene. hiç bakmaz adam savunmada iyi mi, hangi pozisyonda parlamış, zayıflıkarı neler şinanay hocam benim.

şu adamın türkiye liglerinde bile istikrarını kaybetmeyen bugünkü şaban transformasyonunu nasıl sağladı hocam kendisiyle birebir tartışmak isterim.

Acil bir hoca bakmalari gerekir
Saka degil ciddiyim takim icinde sorunlar varsa ki var belli kotu bir kac sonuca dursun acimaz kendini korumak icin hocayi yer
Hazirda hoca tutmak lazim zaten okan burukla bu takim gidecegi kadar yol gitmistir bundan sonrasi ucurumdur herkes onde baskiyi biliyor ona gore onlem aliyor bu sene cogu anadolu takimi bizden cok rahat puan alacaktir

Acil bir hoca bakmalari gerekir
Saka degil ciddiyim takim icinde sorunlar varsa ki var belli kotu bir kac sonuca dursun acimaz kendini korumak icin hocayi yer
Hazirda hoca tutmak lazim zaten okan burukla bu takim gidecegi kadar yol gitmistir bundan sonrasi ucurumdur herkes onde baskiyi biliyor ona gore onlem aliyor bu sene cogu anadolu takimi bizden cok rahat puan alacaktir
Acil yeni hocaya bakarlarsa zaten hocayı yemiş oluyorlar

Yedekte hoca tutalım diye bir şey mi var

Savunması iyi olan öncelik olmalı Locko bu özelliklere uyuyor.

Derhal sol bek alınmadığı taktirde yönetim ve teknik heyeti istifaya davet ediyorum

Acil yeni hocaya bakarlarsa zaten hocayı yemiş oluyorlar

Yedekte hoca tutalım diye bir şey mi var
Varr lucescu varken terimle gorustuler dunya kadar ornegi var isler kotu gidince her yonetim bunu yapiyor dursun kendini kurtarmak icin herseyi yapar iki kotu sonuc hoca gitti sonra ?

Her klubun bir B plani olmali

Varr lucescu varken terimle gorustuler dunya kadar ornegi var isler kotu gidince her yonetim bunu yapiyor dursun kendini kurtarmak icin herseyi yapar iki kotu sonuc hoca gitti sonra ?

Her klubun bir B plani olmali
Senin dediğin hocanın yerine başkasını aramak, yani Okan Buruk gitsin diyorsun işte. Başka hocayla görüşme yaptığın an mevcut hocadan umudu zaten kesmişsindir, yedeği falan olmaz o işin. B planı olmuyor yani.

Dünya kadar örneği var, hepsinin sonu hocayı göndermekle bitiyor. Gidip bir hocayla görüşecekler ne diyecekler? B planımızsın, hazırda bekle mi diyecekler. O kabul etti, mevcut hoca da benim yerime adam bakıyorlar diyip bunu sineye mi çekecek?

Neyse yanlış konuda tartışıyoruz.

geldiğinde canavar gibiydi antremansızlık-antrenörsüzlük yaşıyor. kim gelse geriye gidecek, getir yeni adam getir sürekli al.

Geri
Üst Alt