- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
Evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben geçen sezonun 2.yarısından beridir köhn için kötü topçu diyorum. maçı dikkatli izleyen herkes savunma yapmayı bilmediğini görür. adam daha savunmanın temel prensiplerinden bi haberYav sizde takımı börülce spor yaptınız iki günde
Helal.Cok dogruda olaya menejerler girmiyor ondanmi yanasmoyorlar anlam veremiyorum.iki tane noname pırpır 2 tane noname bek ne kaybettirir ki.Belki Zaha ziyechten çok daha iyi çıkabilirler.Bu nedenle scouting ne iş yapar?Bence bunun için varlar aslında...Düşük maliyetli yıldız olmayan potansiyelli oyuncular neden denenmiyor anlamıyorum zaten takımda yeterince yıldız var biraz potansiyelli genç oyunculara yönelmek gerek tutmasa bile zarar etmezsin maliyeti düşük olursa
Alırken marcelo değildiben geçen sezonun 2.yarısından beridir köhn için kötü topçu diyorum. maçı dikkatli izleyen herkes savunma yapmayı bilmediğini görür. adam daha savunmanın temel prensiplerinden bi haber
formsuzluk başka birşey de bu köhn düpedüz kötü topçu. çoktan belli ettiAlırken marcelo değildi
Bana ne
Bu işden para kazananlar işini doğru yapsın
Takım çökünce mertensedw sövücez
İcardiyede
Torreiarada nelsanoda
Klasik iş ,kazanırsak buralardayım
Kaybedince gırgırındayım vallah
Geçti benden ,eski celallenme evreleri
Acil yeni hocaya bakarlarsa zaten hocayı yemiş oluyorlarAcil bir hoca bakmalari gerekir
Saka degil ciddiyim takim icinde sorunlar varsa ki var belli kotu bir kac sonuca dursun acimaz kendini korumak icin hocayi yer
Hazirda hoca tutmak lazim zaten okan burukla bu takim gidecegi kadar yol gitmistir bundan sonrasi ucurumdur herkes onde baskiyi biliyor ona gore onlem aliyor bu sene cogu anadolu takimi bizden cok rahat puan alacaktir
Varr lucescu varken terimle gorustuler dunya kadar ornegi var isler kotu gidince her yonetim bunu yapiyor dursun kendini kurtarmak icin herseyi yapar iki kotu sonuc hoca gitti sonra ?Acil yeni hocaya bakarlarsa zaten hocayı yemiş oluyorlar
Yedekte hoca tutalım diye bir şey mi var
Senin dediğin hocanın yerine başkasını aramak, yani Okan Buruk gitsin diyorsun işte. Başka hocayla görüşme yaptığın an mevcut hocadan umudu zaten kesmişsindir, yedeği falan olmaz o işin. B planı olmuyor yani.Varr lucescu varken terimle gorustuler dunya kadar ornegi var isler kotu gidince her yonetim bunu yapiyor dursun kendini kurtarmak icin herseyi yapar iki kotu sonuc hoca gitti sonra ?
Her klubun bir B plani olmali