ACİL: Sol-Bek Alınması Gerekmektedir!

Necati Ateş:’’ Boey’i iki kere izledik hemen almaya karar verdik.1 Milyon Euro gibi bir rakama aldık üstelik.’’

gidin necati ye danisin bari yav

Sag bek, 8 ve 10 numaraya o kadar takildik ki sol bek pek dillendirilmedi

Ben onu da hep söyledim
İlk 11’deki her isim tartışmasız olmalı, zira bunun cezası var sakatlığı var performansı var
Köhn’le olmayacağı geldiğinden sonraki 3. maçta belli olmuştu ve hala yedek bile yok
Tartışmasız bir isim grlmeli ve Köhn belki yedek olur diye çok söyledim

Acil bir hoca bakmalari gerekir
Saka degil ciddiyim takim icinde sorunlar varsa ki var belli kotu bir kac sonuca dursun acimaz kendini korumak icin hocayi yer
Hazirda hoca tutmak lazim zaten okan burukla bu takim gidecegi kadar yol gitmistir bundan sonrasi ucurumdur herkes onde baskiyi biliyor ona gore onlem aliyor bu sene cogu anadolu takimi bizden cok rahat puan alacaktir
Kendi içinde çelişen bir argüman
Dursun’un getireceği hoca en fazla terim olur

Bunların Kohnden iyi adam alacağını düşündüren nedir tam olarak

köhn’ün geçen sezonki gibi oynaması yeterli, savunmacı bek diyorsunuz da hücuma katılabilen adam az zaten takımda

Senin dediğin hocanın yerine başkasını aramak, yani Okan Buruk gitsin diyorsun işte. Başka hocayla görüşme yaptığın an mevcut hocadan umudu zaten kesmişsindir, yedeği falan olmaz o işin. B planı olmuyor yani.

Dünya kadar örneği var, hepsinin sonu hocayı göndermekle bitiyor. Gidip bir hocayla görüşecekler ne diyecekler? B planımızsın, hazırda bekle mi diyecekler. O kabul etti, mevcut hoca da benim yerime adam bakıyorlar diyip bunu sineye mi çekecek?

Neyse yanlış konuda tartışıyoruz.
Zaten bu yapilirken mevcut hocaya haber vermiyor yonetim tasvip edilecek birsey degil zaten ama bircok baskan bunu yapiyor defalarc orneginide gorduk

Simdi uc dort tane papaz oyuncu biz hocadan memnun degiliz derse hepsini degistirip kontratlarini feshedemeyecegine gore satip yenilerini alamayacagina gore hocadan vazgecmek mantikli oluyor

Tabi buda oyuncuya dayali sistemi getiriyor gundeme dedigim gibi dogru isler degil ama maalesef yapiliyor

Kohn tam hayal kirikligi oldu cidden. Satip yerine birini almak gerek.

bek oyuncusu dedigin önce savunma yapacak ama bu köhn savunmada durdugu yok

Bekler üzerinden oynanan bir oyun oynamaya çalışıuorsun ve solbekin Köhn
Düne kadar sağbekin de yoktu, bu Jelert de kumar inşallah tutar

Aanholt Kazımcan Dubois Adekugbe Angelino Köhn

Hepsi mi kötü

Hepsi kötüyse Aanholt hariç diğerlerinin hepsini aynı yönetim aynı scout ekibi aynı hoca almadı mı? Yenisini de bunlar almayacak mı?

Oradaki sıkıntı sadece oyuncuda mı?
Sol stoperimiz ne kadar bekin arkasını kapatıyor ya da sol ön oyuncusu ne kadar rakip beki kovalıyor ya da sol içteki herif bek çıkınca ne kadar ardını kolluyor ?

Köhn falan savunmuyorum da bu oyun sistemi sol bek öğütme makinasına dönüştü. 1 karavana daha kaldırmaz

Geri
Üst Alt