Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Cevap: Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Başbakan protestolara cevap verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu açılış töreninde, dün dün TT Arena’daki protestolar hakkında açıklamalarda bulundu. "Stat yapımında Galatasaray'ın bir Allah parası yoktur." diyen Erdoğan, kendisini protesto edenlere sitemde bulunarak "Böyle bir yatırımın karşılığı bu olmamalıydı." dedi.Birileri çıkıyor Seyrantepe Stadı’nda, burada şunun şunun emeği var diyor.

Seyrantepe Stadı’nın A’dan Z’ye yatırımında, Galatasaray Kulübünün bir Allah kuruşu yoktur. Tamamıyla bu tesis TOKİ tarafından yapılmıştır ve Galatasaray Kulübümüzün de kullanma hakkı olarak kendisine tahsis edilmiştir.

Dün akşam resmi açılışı yapacağız. Tüm oradaki olumsuzluklar sahiplerinindir. Galatasaray camiamızı tenzih ediyorum. Onlarda rahatsız olmuştur. Bizim de üzüntümüz budur. Sadece 310 trilyonluk yatırımla kalmadık, bunun yanında gerek metre gerekse oradaki kavşak düzenlemesiyle birlikte, oradaki yatırımın toplam bedeli 600 trilyonu bulmuştur. Herhalde böyle bir yatırımın karşılığı bu olmamalıydı diye düşünüyorum. Ama biz ne diyoruz. At denize balık bilmezse halik bilir.

dogru diyorsun eyup abi ama iste deli oluyorum yaaaaaaaaaa

vallahi deli oluyorum

herkes bir kin kusma pesinde

dun soyle dedim

yahu belliki akp 2000 sene iktidarda kalmaz

elbet mesela 15 sene sonra diyelim kilicdaroglu basbakan

donup acilisa bakacaksin

ne dusuneceksin

ben olsam soyle dusunurum

ulan ne aptalmisim be 200 yil top oynayacagim stadin acilisinda simdi ankarada konyada bakkal acmis olan bir adami yuhlamak icin torenin icine ettim:)

Dün muhalefet iktidarda, iktidar muhalefette olsaydı ne olurdu ?

Eminim aynı şeyler olurdu. Peki ne değişirdi ? Hiçbir şey,

Olanları tasvip edenler karşı çıkar, karşı çıkanlar tasvip ederdi. En azından geneli.

Olayların özü mü ? Boşver ya ne özü

anlamadığım birşey var.neden gscimbom.com başbakanı ıslıklayanların aleyhine topic açmıyor?dün gece tek suçlu başbakan mı.taraftarın hiç sucu yok mu?

bide bu adnan larda hayatta kurtulamayız.ultraslana 1000 e yakın kombine tahsis etmişler pegasus tribünden.cok bekleriz daha başkanı protesto etmeyi.

tayyip erdoğan nın bile polat dan daha fazla yararı olmuştur Galatasaray a.ama polat bile bukadar ıslıklanmamıştır

Bence bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu stada bu zamanda 600 trilyon dökmek çok saçma bir olaydı.Bu ülkenin bu stadtan önce yurt sorunu var işsizlik sorunu var emeklinin sorunu var...Ama dünkü olaya gelince başbakanın yuhalanması ilk başta çok gereksizdi sonrasında ise miting söylemlerinin yer aldığı bir videoyu girdiler orda taraftar boşaldı artık biz mitinge mi geldik açılışa mı dediler herhalde birbirlerine...Sonra toki başkanın Galatasaray'a saldırması işi çığırından çıkardı...Son olarak o ıslıklayanlardan kombineli olanları sıkıysa adnan polat stada almasın da görüyüm...

Keşke toki başkanı çıkıp öyle konuşmasaydı şimdi başka şeyler konuşuyor olacaktık.

Dün muhalefet iktidarda, iktidar muhalefette olsaydı ne olurdu ?

Eminim aynı şeyler olurdu. Peki ne değişirdi ? Hiçbir şey,

Olanları tasvip edenler karşı çıkar, karşı çıkanlar tasvip ederdi. En azından geneli.

Olayların özü mü ? Boşver ya ne özü

:)

İsterim şimdi değil 3 ay sonra yoktan bi sebeple stadı elimizden geri alsın hükümet şöyle bi yusuflasın ıslıkçılar kıymeti o zaman anlaşılır bu stadın.

Vallaha onu yapacaklar yusuflar.25 MİLYON galatasaraylı var bunların %80'i en azından karakterlidir.

Şurda bi anket yapılıp dünkü olayda başbakanı protesto eden galatasaray taraftarını destekliyormusunuz diye sorsalar buna evet ve hayır diyenlerin yaş ortalamalarına bakılsa hayır dünkü olay yanlıştı diyenlerin yaş ortalaması evet diyenlerden yüksek çıkar. Yaşı küçük olup hayır diyenlere veya yaşı yüksek olup evet diyenlere değil lafım. Genel intiba şu an böyle. Hayat tecrübesi başka bişey

Kimsenin Başbakanımızın stad yapımında yaptığı yardım ve bürokratik engelleri aşmada yaptıklarına birşey dediği yok.Toki başkanının Gs'mizin onuru ve haysiyeti ile oynarcasına konuşmalarını tasvip edebilen var mı?Neyse balık bilmezse halik bilir.

İsterim şimdi değil 3 ay sonra yoktan bi sebeple stadı elimizden geri alsın hükümet şöyle bi yusuflasın ıslıkçılar kıymeti o zaman anlaşılır bu stadın.

Vallaha onu yapacaklar yusuflar.25 MİLYON galatasaraylı var bunların %80'i en azından karakterlidir.O sebeple yemez

Tarafsiz olmak olaylara tarafsiz goz ile bakmak cok mu zor? Bu ulke neden hic bir zaman ileriye gitmedigini hala anlamayanlar var.. Bi kisim kotuye iyi der bir kisim iyiye kotu der..Halbuki iki tarafta yalan atiyor neden? Cunku tarafsiz objektif olamadigi icin. Yil olmus 2011 hala tartistigimiz seylere bakin.

Ne cabuk unutuldu bizim stad bir kac defa durma noktasina geldi, hepimizin bildigi gibi bizim kulubun ekonomik durumu iyi degil zaten iyi olsaydi transferler coktan bitmisti. Stad durma noktasina geldigi zamanlar cok kolay unutuldu.

Toki baskanin yaptigi saygisizlik ama ayni Toki baskaninin konusmasina baslamasinda bile islik sesleri duyuldu.

Adnan Polati hic sevmem ama oda protesto edilmeyi hak etmedi sonucta istifa etmeyecegim diyor, demekki baska turlu o koltuktan indirilmesi gerek, yeni bir baskan adayi planli proje ile gelecek ve onumuzdeki secimde aday olacak. Yoksa biz daha cok Adnan Polatlar gorecegiz.

Inaniyorum ki iktidar partisi farkli bir siyasi goruse sahip olsaydi ve basbakan fenerli olsaydi belki bu isliklama olmayacakti.

Kabulsüzlük de, farkındasızlık da var Şerafettin.

Ne yaptığımızı, ne olduğumuzu düşünemeyen, ne olduğunu bilmeyen çok insan populasyonu var bu ülkede...

Hani kömüre kızarsın ya neden bu kadar düşüp, propaganda aleti oldun diye...

Kömür kadar; kömüre, kömürü propaganda aleti yapan zihniyete ve ters ideolojiyi savunan kitlelere inanan kişilerin sorgulayıcı olmaktan çok, farkındalık ve kabulcülük yeteneklerinin gelişmesi lazım. Sorgulama işi sonradan kendisi gelir işte...

Neyse, kömüre propaganda aleti olduğu için kızan arkadaşlar, neden kızdığını bile bilmiyor. "Oy için yaptı a.." demekten başka sözü de yok. Siyasetin, kapitalizmin halkın refahını düşünmesi yerine düşürdüğünü de düşünen yok. Kısaca her iki tarafta aynı.

ayna+ayna.jpg

bize yakisan bu konuda aciklama falan sacmaliklarini birakmak

hafta sonundan sonra bu olayi guzelce gundemden indirmek olur

hasir alti edip yola devam

stad bizim artik donusu yok nasil olsa

basbakanda embesil degil kalkip GS taraftarini karsisina almaz

adam gitti olay buyumesin diye zaten

ha toki baskanini gorevden alsa ne guzel olur ama o da olayi buyutmek olur gerek

ders alip halinin altina iteceksin olayi

olan oldu

Vallaha onu yapacaklar yusuflar.25 MİLYON galatasaraylı var bunların %80'i en azından karakterlidir.O sebeple yemez

Hayır yapamazlar da benimkisi o kişilerin ruh halini göstermek. Ancak söz konusu başbakan. Sinirlendiğinde Kasımpaşa damarı tutarsa da bilemem.

Şurda bi anket yapılıp dünkü olayda başbakanı protesto eden galatasaray taraftarını destekliyormusunuz diye sorsalar buna evet ve hayır diyenlerin yaş ortalamalarına bakılsa hayır dünkü olay yanlıştı diyenlerin yaş ortalaması evet diyenlerden yüksek çıkar. Yaşı küçük olup hayır diyenlere veya yaşı yüksek olup evet diyenlere değil lafım. Genel intiba şu an böyle. Hayat tecrübesi başka bişey

Başka bir anket yapsak başbakanı şak şaklayanların eğitim durumuna baksak sonra ıslıklayanlara.

şakşakcılar feodal yapının ürünü olan fazla eğitim almamış kesimden daha çok insan barındrır.

Dün başbakanın miting görüntüleri yayınlanmasa ve e.bayraktar çıkıp saçmalamasa hiçbir sorun çıkmazdı.

Başka bir anket yapsak başbakanı şak şaklayanların eğitim durumuna baksak sonra ıslıklayanlara.

şakşakcılar feodal yapının ürünü olan fazla eğitim almamış kesimden daha çok insan barındrır.

Orası da öyle :D

Dün başbakanın miting görüntüleri yayınlanmasa ve e.bayraktar çıkıp saçmalamasa hiçbir sorun çıkmazdı.

GÖrüntüleri geçtim o toki başkanı sallamasa öyle yine huzur içinde bir açılış yapılabilirdi.

Kimsenin Başbakanımızın stad yapımında yaptığı yardım ve bürokratik engelleri aşmada yaptıklarına birşey dediği yok.Toki başkanının Gs'mizin onuru ve haysiyeti ile oynarcasına konuşmalarını tasvip edebilen var mı?Neyse balık bilmezse halik bilir.

Yahu haberde mi izlemiyorsunuz ? Başbakan da aşağılıyor şuan ? Buna ne diyeceksiniz. Günah keçisi Toki başkanıdır yani öyle mi ? Ali Yaren efendi, stad senin olsun. ASY ile 100 yıl daha derim böyle aşağılanacaksak ki olan oldu yaptılarda. Allah belanızı versin diyorum sadece. Bir spor olayını siyasi emellerinize alet ettiğiniz için ve bu insancıklara oy verenlere bir sözüm var gün gelir devran döner..

[video=youtube;1ng3TRPGW0g]https://www.youtube.com/watch?v=1ng3TRPGW0g[/video]

[video=youtube;ZxVBaM5eLtw]https://www.youtube.com/watch?v=ZxVBaM5eLtw&feature=related[/video]

Bu videolarda bana miting görüntüleri gösterene veya toki başkanını bulana cam açıp soyunacam:D

ha toki baskanini gorevden alsa ne guzel olur ama o da olayi buyutmek olur gerek

olan oldu

O değil de 2 Milyon USD harcanmış akşam ki rezilliğe,

Üstüne bir 2 milyon daha koyup sağlam bir orta saha alırdık.

Aaah başkan aaah,

Yatacak yerin yok

olan oldu

Aldı efenim, ABD'ye haber geç geliyor sanırım. İBB töreninde "Galatsaray hiçbir şey yapmadı bir kuruşu yok ve çıkıp x-y-z'nin emeği var diyorlar. Haketmiyorlar ve daha üst kullanım hakkı anlaşması yapılmadı "o günde gelecek" " dedi.

Resmen bu 106 yıllık kulübü bu ezik zihniyet itin bir tarafına sokmuştur. Toki başkanına "salt" yüklenmek daha bir acizliktir yılanın başı bellidir. Gerisi emir kuludur !Kişileri tartışmayı ne zaman bırakacak bu millet.

Geri
Üst Alt