Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Cevap: Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Yapmışsa sebebi vardır, Sami Yen arazisini bir an önce kapmak ve stadı bahanesiyle yaza kadar iyi propaganda yapmak gibi

Keşke herkes öyle yapsa . Bak ne güzel görmüşsün bırak yapsın böyle , akıllı adamlarda oy vermez . Kazanan yine takımlar olur. Türkiye kazanır.

Daha önce niye yapılamadı o zaman?Neden yıllardır elllerimiz de maketlerle dolaşıyoruz?Eren Talu niye yapamayıp kaçtı?Başbabakan araya girmeyip Toki'ye devretmeyip olayları akışına bıraksaydı ne olurdu?Sırf bu statın ulaşımı için metroya 100 milyon euro yatırım yapılmış,başbakanın emeğini kabul etmek kimseye zarar vermez korkmayın..

Sanki başbakan olmasa yapılmayacaktı o metrolar stadlar falan. İlahlaştırmayın.. Başbakanın görevi bu zaten. Onları da yapmayacaksa neden o koltukta? Ayrıca devlet bize seyrantepeyi tavsiye ettiğinde bütün bunları sağlayacağının sözünü verdi. Yoksa kolay mı istanbulun merkezinden çıkıp dağın başına gitmek. Kim kabul eder.. Teklifi cazip hale getirmelerinin nedeni budur. Asıl olay işin içinde rant olmasıdır. Mecidiyeköye istanbulun en lüks rizadanslarının yapılacak olmasıdır..

Yapmışsa sebebi vardır, Sami Yen arazisini bir an önce kapmak ve stadı bahanesiyle yaza kadar iyi propaganda yapmak gibi

Sebebi elbet de vardır ama sonuçta yapmış ve yapılmış bunu bile kabul edemiyor bazıları ona canım sıkılıyor..

birazcık yasının olgunlugu ile konus, lanlu lunlu konusmaları önce bir Galatasaraylıya sonra bir büyügüme yakıstıramıyorum. adam yarın gereken acıklamayı yapcam dedi yönetim kurulu toplantısından sonra, eger orda kendi basına hareket edip bisiler deseydi toki baskanına bu sefer kendi adamlarının fikirlerini hic e saymıs olacaktı.

Yav arkadaşım sen anlamıyorsun olayı. Kimse kolay kolay cesaret edemez o metni orada okumaya! Dua etsin parçalamadılar onu orada. O metni hazırlarken hiç mi düşünmedi vefat etmiş bir galatasaray başkanına hakaret edince tepki alacağını. Bildiğin metin hazırlamış. Lafı direkt olarak anlamıyorsunuz bok buldunuz karıştır babam karıştır diyorsunuz..

Sanki başbakan olmasa yapılmayacaktı o metrolar stadlar falan. İlahlaştırmayın.. Başbakanın görevi bu zaten. Onları da yapmayacaksa neden o koltukta? Ayrıca devlet bize seyrantepeyi tavsiye ettiğinde bütün bunları sağlayacağının sözünü verdi. Yoksa kolay mı istanbulun merkezinden çıkıp dağın başına gitmek. Kim kabul eder.. Teklifi cazip hale getirmelerinin nedeni budur. Asıl olay işin içinde rant olmasıdır. Mecidiyeköye istanbulun en lüks rizadanslarının yapılacak olmasıdır..

Yav saçmalamayın metro yaptırdı diye adama tanrı mı dedim sanki!Bu ülkede sanki herkes her zaman görevini yapıyordu da bunların yapması da gayet doğal..

Sebebi elbet de vardır ama sonuçta yapmış ve yapılmış bunu bile kabul edemiyor bazıları ona canım sıkılıyor..

Yapılanlar elbetteki inkar edilmemeli, teşekkür etmeyi bilmek gerekir,

Ancak herşeyi Başbakana mal etmekte yalakalığın daniskasıdır.

Bu da benim canımı sıkıyor.

Oluşan görüntüleri tekrar izlemekle birlikte kısa bir araştırma yaptım ve dün gerçekten haklı olanı, yani gerçeği savunduğum için rahatladım.

Başbakan yeni stadımıza ayak bastığında küçük çaplı bir ıslık şovla karşılandı. Asıl planı konuşma yapmaktı, eminim 40 bin kişiye karşı parti propagandası yapmayacaktı. Sadece iyi dileklerini yöneltip, stadın yapımı sürecine değinecek ve konuşmasını bitirecekti. (Ve yine eminim, sebepsiz yere ıslıklanacaktı) Ama bu ıslık şovun artmasıyla birlikte konuşma yapmaktan vazgeçti. Bu duruma sinirlenen Toki başkanı da söze hiç beklenmeyecek bir üslupla giriş yapınca olanlar oldu. Sonuçta Toki başkanı hak ettiği protestoyu aldı.

Başbakan ise bu protestoyu hak edecek bir adım atmadan ıslıklandığı için dünden beri haksız olduğumuzu söylüyorum. Evet, ne yazık ki hepimiz siyaset ile beslenen, siyaset yapmayı seven bireyleriz. Kimileri kendi savunduğu görüşleri bir kere dahi sorgulamadan kabullenmiş, kimileri de yeterince sorgulamamış, kimileri de gerçekten sorgulamış kimselerden oluşuyoruz.

İşte bu sorgulamadan, dünkü zaman bile sorgulamadan protesto edildiği için bu hallerdeyiz. Ah keşke şu olanlar olmasaydı da şu an daha çok stadın güzelliklerinden bahsetseydik.

Şurada çoğumuz ilk başbakan'ın protestosunun yanlış olduğunu söylüyoruz.. Zaten ama tribunler yapar bunları bunlara kızıp T.C'den daha eski bir kulübü aşağılamak kimsenin haddine değil...

Ha çıkıp bunu başbakan derse yinede anlarım.. Ama TOKİ Başkan'ına ne oluyor ki neden yalakalık ediyor ki ona birşey diyen mi oldu? Onu isliklayan mı oldu? Galatasaray Taraftarı hatalı olabilir ama TOKİ başkanının hatası daha büyüktür... Ama medya'da tek suçlu taraftar olarak lanse ediliyor biz burada bunu engellemek için çabalıyoruz... Sen hala taraftarı suçluyorsun ;)

stad yapılırken iyi hoş ama adam açılışa gelirken bi yerleri rahatsız oluyo milletin. O kadar utanmaz ki bunlar adamın yaptırdığı stada bizim stadımız diyor üstüne utanmadan adamı sözde kendi stadında ıslıklıyo. sizin gibi ucubeler galatasaray taraftarı deil olamaz anca chp bdp vs. taraftarı olur. utanmadan bizim stadımız diye havalanırsınız bide etrafa hiçte yüzünüz kızarmaz. sözüm o statta bi halt yediğini zannedenlere kimse üstüne alınmasın.

Terbiyeli ol efendi ol adam ol kimse taraftara ucube diyemez! Forum yönetimi uyuyorsun.

Yav arkadaşım sen anlamıyorsun olayı. Kimse kolay kolay cesaret edemez o metni orada okumaya! Dua etsin parçalamadılar onu orada. O metni hazırlarken hiç mi düşünmedi vefat etmiş bir galatasaray başkanına hakaret edince tepki alacağını. Bildiğin metin hazırlamış. Lafı direkt olarak anlamıyorsunuz bok buldunuz karıştır babam karıştır diyorsunuz..

seninle muhattap alıp konusanda suc, terbiyesiz bir sekilde kendine yakısan tartısmayı karsı tarafı söylediklerini hice sayarak zormalık yapıyorsun. cevap yazma bosuna

Oluşan görüntüleri tekrar izlemekle birlikte kısa bir araştırma yaptım ve dün gerçekten haklı olanı, yani gerçeği savunduğum için rahatladım.

Başbakan yeni stadımıza ayak bastığında küçük çaplı bir ıslık şovla karşılandı. Asıl planı konuşma yapmaktı, eminim 40 bin kişiye karşı parti propagandası yapmayacaktı. Sadece iyi dileklerini yöneltip, stadın yapımı sürecine değinecek ve konuşmasını bitirecekti. (Ve yine eminim, sebepsiz yere ıslıklanacaktı) Ama bu ıslık şovun artmasıyla birlikte konuşma yapmaktan vazgeçti. Bu duruma sinirlenen Toki başkanı da söze hiç beklenmeyecek bir üslupla giriş yapınca olanlar oldu. Sonuçta Toki başkanı hak ettiği protestoyu aldı.

Başbakan ise bu protestoyu hak edecek bir adım atmadan ıslıklandığı için dünden beri haksız olduğumuzu söylüyorum. Evet, ne yazık ki hepimiz siyaset ile beslenen, siyaset yapmayı seven bireyleriz. Kimileri kendi savunduğu görüşleri bir kere dahi sorgulamadan kabullenmiş, kimileri de yeterince sorgulamamış, kimileri de gerçekten sorgulamış kimselerden oluşuyoruz.

İşte bu sorgulamadan, dünkü zaman bile sorgulamadan protesto edildiği için bu hallerdeyiz. Ah keşke şu olanlar olmasaydı da şu an daha çok stadın güzelliklerinden bahsetseydik.

Tebrikler imzamı atarım..

O parayla Trabzon'a stat yapabilirdi mesela nasılsa görevi değil mi?

Evet doğru.

Ve bu kadar ses getirirdi, o da doğru.

Karşılıgında bu kadar değerli bir alanı da alırdı evet.

Trabzon'un Türkiye genelinde Galatasaray'dan daha çok ses getirecek bir takım oldugunu ve Tranzon şehrinin İstanbul'dan daha büyük bir vitrin oldugunu unutmusum kusura bakma:Z2:

Neyse hocam, girmeyelim bunlara, kırmayalım birbirimizi. Burada olmamızın nedeni ne Başbakandır, nede başka bir siyasi. Ortak sevdamız Galatasaray, aynı ortamda bulunma sebebimiz Galatasaray. Biz birbirimize düşersek başkası bize ne yapmaz :b5:

Metin de o yazıların olup olmadığını bilmiyoruz,galeyana gelip kendi bişelerde saçmalamış olabilir ki bence öyle.

Yapılanlar elbetteki inkar edilmemeli, teşekkür etmeyi bilmek gerekir,

Ancak herşeyi Başbakana mal etmekte yalakalığın daniskasıdır.

Bu da benim canımı sıkıyor.

Ben zaten her şeyi mal edelim demiyorum sadece ıslıklanmasın diyorum..

Siyaset içlerine işlemiş Adem .

İmzamı atarım izinin ile yazına.

Heryeri miting yeri rant yeri olarak görebiliyorlar? TTarenayı da miting yerine yalaka ultraslan beceriksiz başkan akape mitingine cevirmedi mi? Taraftara helal olsun eğer yalakalık bekliyorlarsa taraftarlardan alsınlar stadlarını versinler Sami Yen'i.

Evet doğru.

Ve bu kadar ses getirirdi, o da doğru.

Karşılıgında bu kadar değerli bir alanı da alırdı evet.

Trabzon'un Türkiye genelinde Galatasaray'dan daha çok ses getirecek bir takım oldugunu ve Tranzon şehrinin İstanbul'dan daha büyük bir vitrin oldugunu unutmusum kusura bakma:Z2:

Neyse hocam, girmeyelim bunlara, kırmayalım birbirimizi. Burada olmamızın nedeni ne Başbakandır, nede başka bir siyasi. Ortak sevdamız Galatasaray, aynı ortamda bulunma sebebimiz Galatasaray. Biz birbirimize düşersek başkası bize ne yapmaz :b5:

Yok merak etme ben bu gibi tartışmalarla birini kırmayı isteyecek yada kırılacak biri değilim :) Bu olay bir an önce kapatılsa daha iyi olur bence, konuştukça bize zarar..

Şurada çoğumuz ilk başbakan'ın protestosunun yanlış olduğunu söylüyoruz.. Zaten ama tribunler yapar bunları bunlara kızıp T.C'den daha eski bir kulübü aşağılamak kimsenin haddine değil...

Ha çıkıp bunu başbakan derse yinede anlarım.. Ama TOKİ Başkan'ına ne oluyor ki neden yalakalık ediyor ki ona birşey diyen mi oldu? Onu isliklayan mı oldu? Galatasaray Taraftarı hatalı olabilir ama TOKİ başkanının hatası daha büyüktür... Ama medya'da tek suçlu taraftar olarak lanse ediliyor biz burada bunu engellemek için çabalıyoruz... Sen hala taraftarı suçluyorsun ;)

Toki başkanı hak ettiği tepkiyi aldı diyorum, adamı aklamaya çalışmıyorum. Taraftar zaten eleştirilmeyi hak ediyor, medyanın üzerimize gelmesi de çok doğal. Yanlış bir zamanda yanlış bir tepki verildi. Eğer bu ıslık şov olmasaydı o kel Tokici bu şekilde konuşmayacaktı belki? Belki de söz verilmeyecekti değil mi?

Kimin haklı, kimin haksız olduğundan öte, güzelim stadın bu kadar kötü bir şekilde açılmasını sindiremiyorum. Yahu düşünün, bundan 30-40 sene sonra bu stadın açılışı bu şekilde anılacak. Fiyasko değil midir?

Ben zaten her şeyi mal edelim demiyorum sadece ıslıklanmasın diyorum..

Senin öyle demediğini biliyorum. Ancak dünden beri yapılanlar söylenenler herşeyi Başbakan yapmış gibi gösterdiği için bu tepkiler.

İlk anonstaki ıslıklama olayını ben de tasvip etmiyorum. Ama sadece ilkini.

Tam anlamıyla araştırmamışsın. O stadyumda olaylar Galatasaray marşı çalması gerekirken Başbakanın seçim meydanlarında yaptığı propagandaların dinletilmesiyle başladı..

Ya konuyu başbakan'dan ve siyasetten arındırıp TOKİ başkan'ı ve Galatasaray taraftarına çeksek daha iyi olacaktır... Böylece bazı saklı gerçekleride görebiliriz... TOKİ başkan'ının kızmasını gerektirecek bir durum yok Galatasaray taraftarı Başbakan'ı ıslıklamıştır ( Yanlış veya Doğru) .... TOKİ başkan'ını ilgilendiren bir durum yoktur o yüzden Başbakan'dan özür dilenmesi çok normaldir... Ama Toki başkan'ı da kınanmalıdır ;)

Geri
Üst Alt