Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Cevap: Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

adnan polat bu toki baskanina hala bisey söyleyemiyor adam sana kulübe hakaret etti be sen taraftari suclamaya devam et isallah bir an önce gidersin

Dunyadaki diger ulkelerdeki isleyisi de bilmek gerekir. Stadlar devlete mi ait yoksa kuluplere mi ait. Sonucta Ali Samiyen arazisinden ne kadar kar elde ediliyor, yeni stad ne kadara mal olmus ekstra Aslantepe' nin bundan sonra ne kadar gelisecegi ve devletin burdan ne kadar kar elde edecegi de ønemli. Kimse temiz degil bu konuda basbakan da temiz degil, sonra protesto edenler de tamamen temiz degil, hata varsa herkesin burda birisini øne cikartip tamamen hata bunda demek dogru degil. Isleyis problemi Turkiye"deki.

İyi de, iktidarı korurcasına yanlı yorumlar yapmaya gerek yok, dostum. Sonra yazınca "Siyaset yapmayın" oluyor. Sen devlete eski stad vermiyorsun. İstanbul'un göbeğinde, Mecidiyeköy'ün ortasında arazi veriyorsun? Understand?

Kimin arazisini kime veriyorsun işte ? O arazi devletindi biz ise kiracıydık.Bu TT Arena'da da geçerli.

Suç bizde değil zaten, bize stad yapana.Bugün dünyada hangi kulüp devlete eski stadı verip, yerine modern bir stad yapmıştır söylermisiniz bana ? Açıkça söyleyin işte.Sizin nefretiniz spora siyasi karıştırmanız değil, başbakana olan nefretinizdir.

Dünyada hangi kulüp Galatasaray'ın etkinliğine sahip. Bakın çoğu ülkede kulüpler şirketlerindir. Ve bölgesel taraftarları olur. Yani İnter'in başkanı sahibidir ve Roma'da İnter taraftarı bulamazsınız. Galatasaray Edirne'den Hakkari'ye tüm ülkeye yayılmıştır ve sahibi sadece taraftardır. Yani kimse bu ülkede Galatasaray'a stat vermeyeceğiz diyemez bu ülke futboluna ve sporuna katkıdır. Bu devletin lütfu değil görevidir.

Galatasaray'ın Türkiye'ye yaptığı tanıtım katkısını RTE bin statla ödeyemez.

Kimin arazisini kime veriyorsun işte ? O arazi devletindi biz ise kiracıydık.Bu TT Arena'da da geçerli.

Evet kiracı idik, şimdi de öyleyiz.

Ama biz istemedikten sonra bizi o staddan kimse cıkaramazdı. Bunu da biliyorsun değil mi ?

Dünyada hangi kulüp Galatasaray'ın etkinliğine sahip. Bakın çoğu ülkede kulüpler şirketlerindir. Ve bölgesel taraftarları olur. Yani İnter'in başkanı sahibidir ve Roma'da İnter taraftarı bulamazsınız. Galatasaray Edirne'den Hakkari'ye tüm ülkeye yayılmıştır ve sahibi sadece taraftardır. Yani kimse bu ülkede Galatasaray'a stat vermeyeceğiz diyemez bu ülke futboluna ve sporuna katkıdır. Bu devletin lütfu değil görevidir.

madem öyleyiz neden 15 seneden beri stadı kendimiz yapamadık..lafla taraftarlık buyukluk olmuyor.yapılan güzellikleri inkar etmek nankörlükdür.çöplük gibi staddan saray gibi stada geçmişiz hala tantana yapanlar var.o kadar başkan geldi kimse bitiremedi bu stadı.ama fb li başbakan sayesinde yeni stadımıza gectik.boş boş youm yapmayın

Başbakan protesto edilmeseydi propagandanın kralını yapıcaktı herkes biliyor bunu

Başbakan protesto edilmeseydi propagandanın kralını yapıcaktı herkes biliyor bunu

olayın özünde bu cümle yatıyor.sana göre propoganda bana göre değil.siyasal nedenlerden dolayı ıslaklayanlar bidaha maça falan gelmesin.gitsin miting alanlarına senin gibi.

(: Aynen. Zaten sorun da bu. O konusma Turk futboluna bøyle bir stadi kazandirdigimiz icin cok mutluyuz Galatasaray camiasina bu statta basarilar dileriz gibi bir sey olmazdi, metro getirdik sunu yaptik bunu yaptik vs. vs. ve ordan bir rant meselesine donerdi ki herkes de biliyor bunu.

(: Aynen. Zaten sorun da bu. O konusma Turk futboluna bøyle bir stadi kazandirdigimiz icin cok mutluyuz Galatasaray camiasina bu statta basarilar dileriz gibi bir sey olmazdi, metro getirdik sunu yaptik bunu yaptik vs. vs. ve ordan bir rant meselesine donerdi ki herkes de biliyor bunu.

donecek tabi cok normal

Ali Samiyen'de 4 Yıllık daha anlaşmamız vardı. Yani sözleşmemizin bitmesi için. Devlette bize dedi ki, "araziyi bize verin, çıkın buradan" şurada size şu kadar dönümlük arazi verelim. Oraya kendi stadınızı yapın." Bu yapılan stadda nedense Mimar Mete Arat'dan bahsedilmiyor, Eren Talu'nun bu stadı yapabilmek için ne uğraşlar verdiklerinden bile söz edilmiyordu. Bu neticelerden ekonomik kaynak yaratamayan Eren Talu'nun inşaatı durma noktasına geldiğinde başbakanın Varyap-uzunlar ortaklığında devreye girdiği doğrudur. Ama amaçlar doğrultusunda çıkar sağlanmak istenen tek bir nokta vardı; "Siyasi Rant"

apolitik bir partinin çıkarları doğrultusunda hayata geçirilmiş bir proje sadece.

Apolitik bir partinin açılışta bile gövde gösterisi yapması ise acınası bir durum olduğu apaçık ortadır. Oradaki Galatasaray'lı taraftarlardan,tüm bu aşağılık işlere uyup,saygı göstermelerini beklemeleri, herhangi bir mantıkla açıklanamayacak kadar acınası bir durumdur.

donecek tabi cok normal

Normalse protesto olaylari da normal. Protesto olaylarini onaylamiyorum ki o protesto eden zihniyeti de onaylamiyorum (: Sadece olmasi gerektigi seklinde olmuyor bu tur seyler en ufak bir sey bile rant meselesine donuyor problem bu aynisi protesto eden kesim icin de gecerli fakat anormallik varsa herkeste var.

madem öyleyiz neden 15 seneden beri stadı kendimiz yapamadık..lafla taraftarlık buyukluk olmuyor.yapılan güzellikleri inkar etmek nankörlükdür.çöplük gibi staddan saray gibi stada geçmişiz hala tantana yapanlar var.o kadar başkan geldi kimse bitiremedi bu stadı.ama fb li başbakan sayesinde yeni stadımıza gectik.boş boş youm yapmayın

Ben Fenerliyim arkadaşım. Ve Galatasaray'ın büyüklüğünün ve etkinliğinin farkındayım. Katarda da stat olacak ama bu onların futbolunu büyütmeyecek. Galatasaray ismi TOKİ'yide yer RTE'da yer ben böyle düşünüyorum. Stat olsa da yer, halı saha olsa da yer

amma cok siyasetçi var aramızda.eleştiri yapanlar hepsi akp karşıtı görüşü olanlar.sırf akp karştısınız diye başbakanın durup duruken yuhalanmasını normal diyosunuz ama toki başkanın konuşmasını garipsiyorsunuz neden?Burasaı GALATASARAY Spor klübüdür beyler.siyaset yapmak isteyen gitsin partilerin gençlik kollarına yada yönetimlerine girsin.

"Cumhuriyet tarihinin en büyük arsa satış ihalesi olacak. ASY Projesi'nden 1 milyar dolar gelir bekliyoruz." - TOKI Başkanı, Şubat 2010.

Ben Fenerliyim arkadaşım. Ve Galatasaray'ın büyüklüğünün ve etkinliğinin farkındayım. Katarda da stat olacak ama bu onların futbolunu büyütmeyecek. Galatasaray ismi TOKİ'yide yer RTE'da yer ben böyle düşünüyorum. Stat olsa da yer, halı saha olsa da yer

Ben bizim buyuklüğümüzden bahsetmiyorum.sadece bukadar buyuk olmamıza rağmen devletin yardımı olmadan o stadı yapamadık işte daha varmı ötesi?

Kimse stad vermeyeceğiz demedi.O stad Artık 50 yıl için Galatasarayın.Kimse elinden alamaz.

Devlet futbola ve spora gerekli katkıyı yapmıştır, ve halen de yapıyor.Kabulenmek istemiyorsunuz işte.Devlet olmasaydı biz bu stadı ya-pa-maz-dık.

Peki Fenerbahçenin bizden eksiği ne peki ? Onlar da Galatasaray kadar, Türkiyeye tanıtım yapmış bir futbol kulübü sonuçta.Ama onlar devleten yardım istemedi.Alnının akkıyla, kendi paraylıyla modern bir stad yaptılar.Biz ise kendi paramızla hayatta stad yapamazdık.Devlet yardım etmeseydi biz şu an hala Ali Sami Yen stadı tuvaletlerinde sıra bekliyor olurduk.İstersen alkışlama ama bari sus.Emeği geçene saygın varsa sus.

amma cok siyasetçi var aramızda.eleştiri yapanlar hepsi akp karşıtı görüşü olanlar.sırf akp karştısınız diye başbakanın durup duruken yuhalanmasını normal diyosunuz ama toki başkanın konuşmasını garipsiyorsunuz neden?Burasaı GALATASARAY Spor klübüdür beyler.siyaset yapmak isteyen gitsin partilerin gençlik kollarına yada yönetimlerine girsin.

Galatasaray'ın değerlerini korumak için insanlar çırpındı. Siyasetle ilgisi yok. Statlar koyun mu olacak, yoksa mücadelenin arenası mı olacak. Benim gördüğüm Adnan Polat tam bir çoban olmak istiyor. İnşallah Fenerliler uyumaz ve Kadıköy'üde başlarına yıkarız bu yalakaların.

Ali Samiyen'de 4 Yıllık daha anlaşmamız vardı. Yani sözleşmemizin bitmesi için. Devlette bize dedi ki, "araziyi bize verin, çıkın buradan" şurada size şu kadar dönümlük arazi verelim. Oraya kendi stadınızı yapın." Bu yapılan stadda nedense Mimar Mete Arat'dan bahsedilmiyor, Eren Talu'nun bu stadı yapabilmek için ne uğraşlar verdiklerinden bile söz edilmiyordu. Bu neticelerden ekonomik kaynak yaratamayan Eren Talu'nun inşaatı durma noktasına geldiğinde başbakanın Varyap-uzunlar ortaklığında devreye girdiği doğrudur. Ama amaçlar doğrultusunda çıkar sağlanmak istenen tek bir nokta vardı; "Siyasi Rant"

apolitik bir partinin çıkarları doğrultusunda hayata geçirilmiş bir proje sadece.

Apolitik bir partinin açılışta bile gövde gösterisi yapması ise acınası bir durum olduğu apaçık ortadır. Oradaki Galatasaray'lı taraftarlardan,tüm bu aşağılık işlere uyup,saygı göstermelerini beklemeleri, herhangi bir mantıkla açıklanamayacak kadar acınası bir durumdur.

Kürsüye çık ıslıkla, sonra bu adam niye teşekkür etmedi diyorsunuz.İzin vermediniz işte.

Geri
Üst Alt