Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Cevap: Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Zaten yaptı demiyorum. Stadımıza ne kadar erken kavuştuysak bizimde gelirlerimiz o derecede artacaktı ve artık artacak. Karlı olan o yüzden biziz. Stadımız var işte hacı:D, o fenerlilerin dalgalarından yırttık valla. Yoksa elbette karşı tarafta karlı olacakki bişeyler yapılsın. Oyle olmasa zaten fenerlilerin dediği gibi bize peşkeş çekildi derdik ;) ŞL e katılalım o zaman görücez zaten stadın gerçek değerini.

ya onlar yine dalga gecmeye calısıyo da samiyenin degerini soleyince susuyorlar bnm cevremdekiler:D neyse haklısın stada kavstuk da adnan polat yuzunden agız tadımız kactı.. sivas macına stadı gormeye gitcektim sadece ama simdi adnan polata tepki verilir belki de destek olurum diye gidicem :D

algoritma sudur

bizim isimiz spor mekanimiz spor mekani

biz spor mekanina siyaset soktuk

simdi bunun karsiligina bakalim

hukumet siyaset mekaninda

siyaset mekanina sporu sokmasi lazim

bu nasil olur

mesela RTE diyecektiki, kardesim ben fenerliyim sizin stada yardim edecek halim yok hatta isinizi zorlastiracagim

bilmem anlatabildimmi

adamlar boyle birseyler yapmadilar

adamlar spor mekaninda kendi islerini yaptilar cokta normal birsey

siyaseti (kendi isini baska yerde yapti)

bunun bizde karsiligida sudur

GSli olarak siyasette olup GS lobisi yapabilirsin mesela buda sporu siyasete sokmaktir

cok normaldir

kisaca

mekan siyaset- ozne siyasetci- sportif rekabet eylemi - salaklik

mekan spor- ozne sportif unsur- spor eylemi- normal

mekan siyaset- ozne sportif unsur- siyaset eylemi- normal

mekan spor- ozne siyasetci- siyaset eylemi- cok normal (bizde olan)

mekan siyaset- ozne sportif unsur - spor eylemi- salaklik

mekan spor- ozne sportif unsur- siyaset eylemi- salaklik (bizde olan)

mekan siyaset- ozne siyasetci- siyaset eylemi- cok normal

unuttugum bir kac kombinasyon olabilir tabi ama anlamsiz olanlar sanirim onlar

Kimse Galatasaray üzerinden siyaset yapamaz buna izin vermeyen taraftarı Ayakta alkışlıyorum,alınlarından öpüyorum..

Demokratik toplumlarda herkesin herkesi protesto etme hakkı vardır, tabi ki kanunlar çiğnenmediği sürece...

Dün küfür var mıydı?

Dün kanunlara aykırı bir davranış var mıydı?

Acaba Galatasaray taraftarı niçin birilerini protesto etti?

Ben Toki Başkanı'nın konuşması dışında yapılan protestolara katılmıyorum, çünkü orda siyasi bir toplantı yoktu. Sadece Aslantepe'nin açılışı vardı. Konsantrasyon bu olmalıydı. Ancak, yapılan protestoların karşılığı bu değildir. Kimse kimseyi baskı altına alamaz. Orasının siyaset meydanı olmadığını düşünmesi gerekenler sadece Galatasaray taraftarı değildir, bir de ıslıklananlar bunu düşünmelidirler.

Ranttan, karşılıktan bağımsız konuşuyorum. O stad Türkiye'ye yapılmış bir yatırımdır.

Çünkü Galatasaray denen klüp en kötü ihtimalle Türkiye'nin kadın erkek, çoluk çocuk, takım tutan tutmayan herkes dahil beşte birini bünyesinde barındırmaktadır. O bahsedilen 600 milyon dolarlık yatırım Türkiye'nin doğrudan beşte biri için yapılmıştır. Kaldık ki uluslar arası arenada Türk Telekom Arena Türkiye'nin stadları arasında gösterilecektir. Avrupa Şampiyonasının alınmasında, Dünya Kupasının alınmasında, UEFA, Şampiyonlar Ligi finallerinin alınmasında adı Türkiye Stadı olarak geçecektir.

Türkiye'de kaç yatırım ülkenin beşte birini doğrudan etkiler?

Galatasaray o stadın kattıklarıyla ülkeye yeni bir kupa getirse Türkiye'nin tanıtımı olmayacak mı?

Ülke puanı yükselse bu sayede bir çok takım bundan faydalanmayacak mı?

O yüzden herkes geçsin karşılık mevzusunu.

Kimse Kadıköy'de Fenerbahçe'ye verilen 350 milyon dolarlık arazileri konuşmadı da bu mu konuşuluyor.

O staddan öncelikle Galatasaray faydalanacaktır ama o stad Galatasaray için değil Türkiye için yapılmıştır.

Ayrıca Arkasında ciddi bir kitle barındıran Galatasaray taraftarını memnun etmek de her siyasetçiye yarar. Kolay değildir 20-30 milyon taraftarı insanın karşısına alması...

O yüzden katılırız katılmayız ama o gece o ıslığı çalanlara saygı göstermek zorundayız.

Daha ne laflar yiyeceğiz yutacağız bakalım. Aleni şekilde tehdit ediyor vermedik daha size stadı diyor. Bakalım bundan sonra neler olacak?

Kimse Mecdiyeköy arazisinden bahsetmiyor, Seyrantepe arazisine katılan kıymetten ve oradan kazancı olacaklardan bahsetmiyor, TOKİ başkanı unutuldu gitti... Başbakana yapılan doğruydu demiyorum ama bu kadar da haksızmıyız yani?

Daha ne laflar yiyeceğiz yutacağız bakalım. Aleni şekilde tehdit ediyor vermedik daha size stadı diyor. Bakalım bundan sonra neler olacak?

Dünden beri tek düşündüğüm, keşke Riva'yı satsaydık da kendi stadımızı kendimiz yapsaydık...

Kendin yapsan da birşey değişmeyecek.Devlete bağışlayıp 49 yıllığına kiralıyacaksın.

Kimse Mecdiyeköy arazisinden bahsetmiyor, Seyrantepe arazisine katılan kıymetten ve oradan kazancı olacaklardan bahsetmiyor, TOKİ başkanı unutuldu gitti... Başbakana yapılan doğruydu demiyorum ama bu kadar da haksızmıyız yani?

haksizlik zekamizi kullanamamizdan doguyor

haksiz degiliz katiliyorum

ama basimiza geleni hakettikmi

evet

Dünden beri tek düşündüğüm, keşke Riva'yı satsaydık da kendi stadımızı kendimiz yapsaydık...

Ben sana şimdiden söyleyeyim o stadın yan yolları falan hayatta yapılmaz, unutun onu. Hatta ve hatta stadın üstü bile kapatılmaz.

ali samiyen bizim malimiz gibi konusmayin allahinizi seviyorsaniz

Bu başlık eğer, yuhalayanları kınayan bir başlıksa, bende bu başlığı ve GSC yönetimini kınıyorum. Galatasaray taraftarı yalakalık yapmadı diye mi kınıyorsunuz? Galatasaray taraftarı sadece armaya aşıktır. Kömüre-bulgura kendini satanlardan değildir. Gerekirse bu taraftar ASY'ye geri döner, TTArena'yı alıp üstüne otursunlar. Galatasaray taraftarı onurlu olduğunu, dün gece tekrar göstermiştir.

Toki başkanından saygısızca laflar işitmeyi mi hakettik?

siyaset soktuk sonucalrina katlanacagiz

o biz hakettik diye dusundu kucuk beyni ile

simdi bizde kucuk beynimizle ona saldiririz boyle gider

sonuc

bizim salakligimiz yuzunden

hem malatya faciasi unutuldu:)

hem acilis kob yoluna gitti

hem stad islerinde zorluk yasama yolu acildi

ha iyi bir tarafi var

nasil bir taraftar oldugumuzu gorduk belkide

o koltuklari kiranlar ile isliklayanlarin kesisim kumesinin pek te kucuk oldugunu sanmiyorum

Bu başlık eğer, yuhalayanları kınayan bir başlıksa, bende bu başlığı ve GSC yönetimini kınıyorum. Galatasaray taraftarı yalakalık yapmadı diye mi kınıyorsunuz? Galatasaray taraftarı sadece armaya aşıktır. Kömüre-bulgura kendini satanlardan değildir. Gerekirse bu taraftar ASY'ye geri döner, TTArena'yı alıp üstüne otursunlar. Galatasaray taraftarı onurlu olduğunu, dün gece tekrar göstermiştir.

armaya asik demekhukumete karsimi demek?

İlk mesajda nasıl bi başlık olduğu yazıyor

Yuhlayanları değil, yuhlatanları kınayan bir başlık.

algoritma sudur

bizim isimiz spor mekanimiz spor mekani

biz spor mekanina siyaset soktuk

simdi bunun karsiligina bakalim

hukumet siyaset mekaninda

siyaset mekanina sporu sokmasi lazim

bu nasil olur

mesela RTE diyecektiki, kardesim ben fenerliyim sizin stada yardim edecek halim yok hatta isinizi zorlastiracagim

bilmem anlatabildimmi

adamlar boyle birseyler yapmadilar

adamlar spor mekaninda kendi islerini yaptilar cokta normal birsey

siyaseti (kendi isini baska yerde yapti)

bunun bizde karsiligida sudur

GSli olarak siyasette olup GS lobisi yapabilirsin mesela buda sporu siyasete sokmaktir

cok normaldir

kisaca

mekan siyaset- ozne siyasetci- sportif rekabet eylemi - salaklik

mekan spor- ozne sportif unsur- spor eylemi- normal

mekan siyaset- ozne sportif unsur- siyaset eylemi- normal

mekan spor- ozne siyasetci- siyaset eylemi- cok normal (bizde olan)

mekan siyaset- ozne sportif unsur - spor eylemi- salaklik

mekan spor- ozne sportif unsur- siyaset eylemi- salaklik (bizde olan)

mekan siyaset- ozne siyasetci- siyaset eylemi- cok normal

unuttugum bir kac kombinasyon olabilir tabi ama anlamsiz olanlar sanirim onlar

herseyin mantikli bir aciklamasi olmali

benim aciklamam bu

Geri
Üst Alt