Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Cevap: Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Kim bilir? Belki de Başbakan'a yapılan protesto ile bağlantılı bir konuşmaydı. O adamı gaza getiren şey belki de buydu.

Belki değil, kesinlile o ıslıklama Toki başkanını gaza getirdi.100%

armaya asik demekhukumete karsimi demek?

Stadın açılışında, siyasi propaganda yapıp, taraftarı azdırıp, ortam germeye zemin hazırlayıp, daha sonrada bu stad Galatasaray'ın değil vari açıklamar yapılırsa hükümete de karşı olunur. Burada konu siyaset değil. Galatasaray taraftarı bir stad yüzünden, kimseye minnet duymaz, kimseye yalakalık yapmaz. Kaldı ki, o stadı kimse babasının cebinden çıkan parayla yapmadı.

Benim paramla caka satıyor başbakan çıldıracam ya !

onlarda sana stadda kilicdaroglu diye boguren birinin videosunu falan gosterir boyle gider sonsuza

Üstadım bu üslubu kullanan şahıs makam lı mevkili kişi:) Egemen bağışın danışmanı.

Kim bilir? Belki de Başbakan'a yapılan protesto ile bağlantılı bir konuşmaydı. O adamı gaza getiren şey belki de buydu.

Orası kusura bakmayın ama başbakana yağcılık yapma makamı değil. Başbakan dünkü protestolara gene kızardı ama bugün Sinan Erdem Salonunda yine açıklamasını yapardı düşüncelerini söylerdi. O adama ne oluyor? Çok mu zoruna gitmiş Galatasaray'a stad yapmak? Kraldan çok kralcılığı sayesinde olaylar ne noktaya geldi. O aptalca konuşmayı yapmasa o dakikaya kadar gitmeyen Başbakan kendiliğinden staddan gidecek miydi sanki? Gitmeyecekti olaylar da bu notkaya gelmeyecekti.

Ayrıca Ali Sami Yen arazisi bizim değil diyen arkadaşlara da 15 saniye düşünmelerini rica ediyorum. 3 sene sonra 49 yıllık kira bitmiş ama hükümet stadı bize geri kiralamıyor ben buraya avm dikeceğim burası çok değerli arazi diyor ve biz stadsız kalıyoruz. Hele bir düşünün bakalım neler olurdu o zaman? Biz istemedikten sonra orasını kimse bizden alamazdı... Belki kağıt üstünde bizim malımız değildi ama orası bizim malımızdı. Biz müsade ettik ve orasını başka şekilde değerlendirme şansı doğdu. Kendimizi bu kadar küçük görmeyelim. Çünkü biz kendimizi küçülttükçe toki başkanı avrupa birliği bilmemne sekreteri bize semer vurmaya çalışıyor. Hayatında Galatasaray'ın başardıklarının 1000 de 1 i kadar memlekete fayda sağlamamış adamlardan laf işitiyoruz.

Stadın açılışında, siyasi propaganda yapıp, taraftarı azdırıp, ortam germeye zemin hazırlayıp, daha sonrada bu stad Galatasaray'ın değil vari açıklamar yapılırsa hükümete de karşı olunur. Burada konu siyaset değil. Galatasaray taraftarı bir stad yüzünden, kimseye minnet duymaz, kimseye yalakalık yapmaz. Kaldı ki, o stadı kimse babasının cebinden çıkan parayla yapmadı.

adam siyasetci kardesim ha kopru acmis ha stad tabi propongada yapacak

siz hangi devirde yasiyorsunuz yahu ben anlamakta zorlaniyorum

bir tek hakli tarafiniz olabilir o da sudur

adamin hic bir yardimi etkisi olmadigini ispat edersin, bu isi kendi ustune aliyor dumbelek diye verilerin olur elinde

o zaman hakli olursun

ama herken hep bir agizdan o olmasa zor biterdi stad diyorsa

susup alkislayacaksin

yada susup oturacaksin cok kin duyuyorsan

Hah gülerim

Halkı mı tehdit ediyor?

20-30 milyon arası sayısı bulunan seçmeni?

Doğan Grubu'na 1,5 milyar vergi cezası kesmeye benzemez bu...

Sadece yiyorsa yapsın diyorum.

Sami Yen'den çıktı bu takım.

Artık oranın üst hakkı bildiğim kadarıyla bize ait değil.

Yiyosa bize stad vermesin yada kasımpaşa stadını versin.

Görmek isterim olacakları.

Bu ülkede Galataray, Fenerbahçe ve Beşiktaş her siyasi partiden fazla yandaşı olan topluluklardır ve inkar edilemezler.

Her şey bir yana, yapılan protesto hatalıdır doğrudur ki bence Toki Başkanı'na yapılan dışındakiler yanlıştır ama bu denen en ama en yanlışı.

Yapmasın o anlaşmaları sayın başbakan. Görelim o zaman bu ülkede neler oluyor. Bıraksın Galatasaray'ı devletin verdiği yetkiyle stadsız.

Sadece merak ediyorum neler olacağını...

Üstadım bu üslubu kullanan şahıs makam lı mevkili kişi:) Egemen bağışın danışmanı.

yani?:)

onlar embesil olamiyormu?

o ne kadar uleksini dusunmek zorunda ise sende o kadar dusunmek zorundasin

bir gariplik yok

adamin hic bir yardimi etkisi olmadigini ispat edersin, bu isi kendi ustune aliyor dumbelek diye verilerin olur elinde

o zaman hakli olursun

susup alkislayacaksin

Anlamakta sıkıntı çektiğin zaten anlaşılıyor orda bence tüm forum hemfikir. .Bugün "iyilik yap denize at" diyen adam bunu yapmaz. Hangi yüzü gerçekn bu adamın .Ben söyliyim tek gerçek 2 yüzü olmasıdır :)

en eazından senin paranla sana stad yapmış....sadece senin paranla değil benim fenerlilerin bjk lilerin parasıda var

EE ? Ne yapacak ki ? Olması gerekeni yaptı bu büyütülecek bir olay değil .Sen başbakansan yapacaksın . Ben mi yapıcam ?

Ayrıca doğru söyledin herkesin parası var o adamlar çıkıp cebinden vermiş gbi açıklama YAPAMAZ bu kadar basit . Lütuf değil bu !

o zaman hakli olursun

susup alkislayacaksin

Yapacaksa, yuhalanmayıda kabullenecek. Hangi devirde yaşıyorsunuz? Yuhalanmak bu devirde niye zorunuza gidiyor? Stad dışında yuhalasaydı taraftar çevik kuvvet 30 tane adam öldürürdü en az gelen emirlerle. Geçiniz. Ben zaten bu iş Toki'ye verildiğinden beri rahatsızım. Böyle şeylerin olacağı 1 sene önceden belliydi. Adnan Polat'ın yüzünden bu hallere gelindi. Gerekiyorsa ASY'ye geri dönelim ama kimsenin yalakası olmayalım sorun budur.

daha anlaşma yapılmadı demek ne demek arkadaşlar sanırım 49 yıllığına kiralanacaktı stat acaba bu süreyi mi kısaltacaklar.

Anlamakta sıkıntı çektiğin zaten anlaşılıyor orda bence tüm forum hemfikir. .Bugün "iyilik yap denize at" diyen adam bunu yapmaz. Hangi yüzü gerçekn bu adamın .Ben söyliyim tek gerçek 2 yüzü olmasıdır :)

he tabi forumda herkes bir iyilik yapip denize atarya:)

keske tum dunya bu kadar saf ve temiz duygularla bezenmis olsa

bende fener maclarina gidip seyretsem mutlu mutlu:)

Orası kusura bakmayın ama başbakana yağcılık yapma makamı değil. Başbakan dünkü protestolara gene kızardı ama bugün Sinan Erdem Salonunda yine açıklamasını yapardı düşüncelerini söylerdi. O adama ne oluyor? Çok mu zoruna gitmiş Galatasaray'a stad yapmak? Kraldan çok kralcılığı sayesinde olaylar ne noktaya geldi. O aptalca konuşmayı yapmasa o dakikaya kadar gitmeyen Başbakan kendiliğinden staddan gidecek miydi sanki? Gitmeyecekti olaylar da bu notkaya gelmeyecekti.

Başbakana yağcılık yaptı yahut yapmadı onun tartışması içerisinde değilim. Kimin ne olduğu, neyin neye benzediği zaten yeterince açık.

Benim davam şudur: Siyasi hiçbir fikrim uyuşmadığı halde bizim yaptığımız protestonun yanlış, çırpınarak aklanmaya çalışmamızı da komik buluyorum. Recep Tayyip Erdoğan'ın ıslıklanmasını da tamamen siyasi bir tepki olarak görüyorum. Daha evvel Herta Berlin maçında, ortada hiçbir sebep yokken de ıslıklanmıştı. Bu siyasi değil de ne?

Önce derin bir nefes alalım, siyasi duygularımızı (ne yazık ki düşünce diyemiyorum) bir kenara bırakalım ve yeterince objektif olalım. Ve soruyu soralım;

" Çeyrek asırdır açılışını beklediğim bir stadın içine neden ediyorum? "

TOKİ başkanı konuşmadan, hatta hiç konuşulmadan sadece Başbakan stada girerken ıslık var mıydı yok muydu?

Geri
Üst Alt