Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Cevap: Açılışımıza gölge düşüren rantçıları "KINIYORUZ"

Yapacaksa, yuhalanmayıda kabullenecek. Hangi devirde yaşıyorsunuz? Yuhalanmak bu devirde niye zorunuza gidiyor? Stad dışında yuhalasaydı taraftar çevik kuvvet 30 tane adam öldürürdü en az gelen emirlerle. Geçiniz. Ben zaten bu iş Toki'ye verildiğinden beri rahatsızım. Böyle şeylerin olacağı 1 sene önceden belliydi. Adnan Polat'ın yüzünden bu hallere gelindi. Gerekiyorsa ASY'ye geri dönelim ama kimsenin yalakası olmayalım sorun budur.

sen yani adam yuhlandigi yerde oturup beklemeli mi diyorsun:)

bumu yani sucu

sen beklermiydin sana yuuuuuuuh denilen yerde?

yada o salak oglu salak tokici ortami gerdikten sonra herhangi bir riski goze alirmiydin

cok tek tarafli dusunuyorsunuz kusura bakmayin

bende derimki o zaman

senin isliklama hakkinmi var

o konusan dumbeleginde dusuncelerini soyleme hakki var

buna ne diyeceksin

neden sinirleniyorsunki?

he tabi forumda herkes bir iyilik yapip denize atarya:)

keske tum dunya bu kadar saf ve temiz duygularla bezenmis olsa

bende fener maclarina gidip seyretsem mutlu mutlu:)

Savunduğun adamın propaganda yapması normal diyorsun o adam siyasi diyorsun . Yine savunduğum adam "iyilik yap denize at " anlayışından bahsediyorsun

Bir sorum var ..

Propaganda yapan adam mı savunduğun. Yaptığı şeyi insanların gözüne sokan adam mı ?

Yoksa ertesi gün iyilik yap denize at ben bunlarla zaten gündeme gelmek istemem dyen adam mı ?

Laflarının arkasında durma zamanı ama bitanesini seç lütfen :)

herseyin mantikli bir aciklamasi olmali

benim aciklamam bu

İlk anonsda Başbakanı ıslıklamayacaktın,

Başbakana teşekkürlerini ve minnettarlığını bildirecektin,

Başbakan siyasi şovunu yapmayacaktı, mitinglerinden görüntüler yer almayacaktı,

Toki Başkanını konuşturmayacaktın.

Hala AKP sempatizanları ve muhalifleri birbirlerini suçluyor.

Herkes suçlu kardeşim,

Orası stadyum, konu açılış programı

Her düşünceden 50.000 farklı insan var.

Kimse kimsenin bir başbakanı ıslıklamasını seyretmek zorunda bırakılmayacağı gibi, kimsede Başbakanın siyasi şovunu izlemek zorunda bırakılamaz.

Hiç bir şeye çanak tutmayacaksın. Sonuç böyle olur.

Vel hasıl kelam,

Bitim kadar sevmediğim Fatih Altaylı'nın 'ne zaman adam oluruz' sorusuna cevap

Adam olmayız biz.

yani?:)

onlar embesil olamiyormu?

o ne kadar uleksini dusunmek zorunda ise sende o kadar dusunmek zorundasin

bir gariplik yok

Üstad, kusuruma bakma ama ülke düşünme ile bu uslub arasında bir bağlantı kuramadım.Şahsen ben bu uslubun gereksiz vede yakışıksız olduğunu düşünüyorum hem onada düşmez lagaluga yapmak.Ayrıca şunuda belirtmek isterim ki dünden beri acılış öncesi bas bas bağırdım.Bu protestoların yeri burası değil spor ile siyaseti karıştırmayalım zaman mekan kavramı çok önemli yanlış işler bunlar şeklinde bir kaç tane telkinim oldu eski mesajlarıma bakabilirsin.Velhasıl, mevki,makam sahibi şahıslar olayları körükleyen (heleki sokak ağzı ile) tavır ve davranışlarda bulunmaması gerektiğini düşünyorum.

oyle bir konusuyorsunuzki sanki her 5 senede bir paranizla stad yapiliyor

vergi sampiyonlari dolu forum:)

Üstad, kusuruma bakma ama ülke düşünme ile bu uslub arasında bir bağlantı kuramadım.Şahsen ben bu uslubun gereksiz vede yakışıksız olduğunu düşünüyorum hem onada düşmez lagaluga yapmak.Ayrıca şunuda belirtmek isterim ki dünden beri acılış öncesi bas bas bağırdım.Bu protestoların yeri burası değil spor ile siyaseti karıştırmayalım zaman mekan kavramı çok önemli yanlış işler bunlar şeklinde bir kaç tane telkinim oldu eski mesajlarıma bakabilirsin.Velhasıl, mevki,makam sahibi şahıslar olayları körükleyen (heleki sokak ağzı ile) tavır ve davranışlarda bulunmaması gerektiğini düşünyorum.

ha onu diyorum iste

herif embesil abicim belli

ama bizim sorunumuzu cozmuyorki bu durum

o da san baska bir embesil gosterebilir bizim tarafta

sonu yok diyorum

iki taraftaki embesillerin yuzdesine bakarak hesapmi yapmak lazim:)

en eazından senin paranla sana stad yapmış....sadece senin paranla değil benim fenerlilerin bjk lilerin parasıda var

YAhu arkadaşım beyniniz mi yok yoksa rol mü kesiyorsunuz? PARA bizim paramız kim kime stad yapmış ya. Para olduktan sonra o stadı bende yaparım sende yaparsın inan zor değil. Ki kaldı ki stadı o yapmadı stad devlet ve toki açısından muhteşem gelirler sağlayan neredeyse 1 MİLYAR doalrlık ticari bir anlaşmadır. Bunu anlamak bu kadar mı zor? Bu kadar romantik olmayın biraz kafanızı çalıştırın. Ne yani bizim kara kaşımız için stad yaptılar mı sanıyorsunuz? Keşke Ali Sami Yen'de kalsaydık ya resmen mülteci durumuna düştük nasıl bir tebaa mantığı bu aklım mantığım almıyor. Islıklama konusuna girmiyorum bunu ayıp veya ahlaksızca görenlerin bu çağda yaşadığını düşünmek bile bile utanç verici, komik.

İlk anonsda Başbakanı ıslıklamayacaktın,

Başbakana teşekkürlerini ve minnettarlığını bildirecektin,

Başbakan siyasi şovunu yapmayacaktı, mitinglerinden görüntüler yer almayacaktı,

Toki Başkanını konuşturmayacaktın.

Hala AKP sempatizanları ve muhalifleri birbirlerini suçluyor.

Herkes suçlu kardeşim,

Orası stadyum, konu açılış programı

Her düşünceden 50.000 farklı insan var.

Kimse kimsenin bir başbakanı ıslıklamasını seyretmek zorunda bırakılmayacağı gibi, kimsede Başbakanın siyasi şovunu izlemek zorunda bırakılamaz.

Hiç bir şeye çanak tutmayacaksın. Sonuç böyle olur.

Vel hasıl kelam,

Bitim kadar sevmediğim Fatih Altaylı'nın 'ne zaman adam oluruz' sorusuna cevap

Adam olmayız biz.

eyup abi bana bir hukumet gosterinki bir eser acilisinda propoganda yapmasin

turkiyede demiyorum bakin dunyada gosterin

castronun rakibi bile yok o bile yapiyordur:)

oyle bir konusuyorsunuzki sanki her 5 senede bir paranizla stad yapiliyor

vergi sampiyonlari dolu forum:)

Ne kadar saçma ya . Orta çağda yaşıyoruz zaten ya. Sen burjuva ben din o işçi sınıfı ! Geçiniz bunları. Kömür dağıtarak işine gelince sosyal devleti savunan bir hükümeti savunurken aynı zamanda nasıl kategorize ediyorsun şakayla karışık . Biraz daha net ve sağlam yorumlar artık. Bu memleke kırılacağına bükülmeyi tercih etmiş ne diyim ama size haklısınız :)

YAhu arkadaşım beyniniz mi yok yoksa rol mü kesiyorsunuz? PARA bizim paramız kim kime stad yapmış ya. Para olduktan sonra o stadı bende yaparım sende yaparsın inan zor değil. Ki kaldı ki stadı o yapmadı stad devlet ve toki açısından muhteşem gelirler sağlayan neredeyse 1 MİLYAR doalrlık ticari bir anlaşmadır. Bunu anlamak bu kadar mı zor? Bu kadar romantik olmayın biraz kafanızı çalıştırın. Ne yani bizim kara kaşımız için stad yaptılar mı sanıyorsunuz? Keşke Ali Sami Yen'de kalsaydık ya resmen mülteci durumuna düştük nasıl bir tebaa mantığı bu aklım mantığım almıyor. Islıklama konusuna girmiyorum bunu ayıp veya ahlaksızca görenlerin bu çağda yaşadığını düşünmek bile bile utanç verici, komik.

devlet acisindan mukemmelse niye yillardir stadda kirik tuvalete isiyorduk kardesim yaaaaa:)

ha onu diyorum iste

herif embesil abicim belli

ama bizim sorunumuzu cozmuyorki bu durum

o da san baska bir embesil gosterebilir bizim tarafta

sonu yok diyorum

iki taraftaki embesillerin yuzdesine bakarak hesapmi yapmak lazim:)

Kesinlikle haklısın, katılıyorum anlatmak istediğine.Sonuçta olay iki taraf içinde belli boyutlara ulaştı.Neyse ben haberi gördüm.Burda paylaşmak istedim.

Ne kadar saçma ya . Orta çağda yaşıyoruz zaten ya. Sen burjuva ben din o işçi sınıfı ! Geçiniz bunları. Kömür dağıtarak işine gelince sosyal devleti savunan bir hükümeti savunurken aynı zamanda nasıl kategorize ediyorsun şakayla karışık . Biraz daha net ve sağlam yorumlar artık. Bu memleke kırılacağına bükülmeyi tercih etmiş ne diyim ama size haklısınız :)

yahu her karsi fikirdekini akp sempatizani sanarak cok mu zeki oldugunuz kanitlamaya calisiyorsunuz anlamiyorumki

:)

Başbakana yağcılık yaptı yahut yapmadı onun tartışması içerisinde değilim. Kimin ne olduğu, neyin neye benzediği zaten yeterince açık.

Benim davam şudur: Siyasi hiçbir fikrim uyuşmadığı halde bizim yaptığımız protestonun yanlış, çırpınarak aklanmaya çalışmamızı da komik buluyorum. Recep Tayyip Erdoğan'ın ıslıklanmasını da tamamen siyasi bir tepki olarak görüyorum. Daha evvel Herta Berlin maçında, ortada hiçbir sebep yokken de ıslıklanmıştı. Bu siyasi değil de ne?

Önce derin bir nefes alalım, siyasi duygularımızı (ne yazık ki düşünce diyemiyorum) bir kenara bırakalım ve yeterince objektif olalım. Ve soruyu soralım;

" Çeyrek asırdır açılışını beklediğim bir stadın içine neden ediyorum? "

Valla Adem ben daha önceki mesajlarımda da belirttim. 15 senedir beklediğim bu stadın açılışında ben olsam o gün orada yapılanları tasvip etmesem de Başbakana en ufak bir bürokratik sorunu halletmiş olsaydı bile (ki daha fazlası var yalan konuşamayız bu konuda) benim için özel bir gün olduğundan kimseyi protesto etmezdik yuhlamaz veya ıslıklamazdım kendi keyfime eğlenceme bakardım kim gelmiş kim gitmiş umursamazdım konuşanı da alkışlar geçerdim. Toki başkanının yaptığına sessiz kalamazdım orası ayrı ama o aptalca konuşma haricinde ne olursa olsun birşey yapmazdım.

Ama bize söylenenleri ve yapılanları da lütfen unutup yutmayalım bu işler karşılıklı. Devlet bize stad yaparken kendisi 5 kuruş kara geçmemiş gibi konuşmalar yapılmasın...

Başbakana yağcılık yaptı yahut yapmadı onun tartışması içerisinde değilim. Kimin ne olduğu, neyin neye benzediği zaten yeterince açık.

Benim davam şudur: Siyasi hiçbir fikrim uyuşmadığı halde bizim yaptığımız protestonun yanlış, çırpınarak aklanmaya çalışmamızı da komik buluyorum. Recep Tayyip Erdoğan'ın ıslıklanmasını da tamamen siyasi bir tepki olarak görüyorum. Daha evvel Herta Berlin maçında, ortada hiçbir sebep yokken de ıslıklanmıştı. Bu siyasi değil de ne?

Önce derin bir nefes alalım, siyasi duygularımızı (ne yazık ki düşünce diyemiyorum) bir kenara bırakalım ve yeterince objektif olalım. Ve soruyu soralım;

" Çeyrek asırdır açılışını beklediğim bir stadın içine neden ediyorum? "

Siyaset hayatın her alanında vardır. Protestonun yanlış yeri ve zamanı olmaz. Islıklanmış da ne olmuş yani? U2 konserinde de ıslıklandı , Basketbol Dünya Kupası'nda da. Varoşlar hariç heryerde de ıslıklanacaklar. Alışın buna insanların en basit tepki haklarına bile karşı çıkmayın.

Her kurum yaptığı eserle övünür, kendi reklamını yapar. Daha önceden de böyle bir örnek vermiştim. Kullandığın telefonun üzerinde; "xxx mobile" yazıyor diye şikayetçi olan var mıdır? Çünkü o da ayrı bir propagandadır, kendi markasını ön plana çıkarmıştır.

Ayrıca ne demek istediğimi anlayanlara bir şey daha söylemek istiyorum. Çeşitlilik hiçbir zaman gerçeği asıldan uzaklaştırmaz.

Boşuna derinleştirip ceza almayın. Herşey milletin gözünün önünde oldu. Herkes istediği gibi yorumlasın. Ama kimse şu takımı tutuyorum diye oyunu değiştirmez onu unutun. Antu'da da aynı geyikler var. Yok Mesut Yılmaz sandığa gömmüşler de filanda..Sanki o yüzden adam sandığa gömüldü:) En azından kendi adıma benim oyun Galatasaray'dan daha değerlidir. Bu kadar abartmanın anlamı yok. Galatasaray'dan daha değerli o kdar çok şeye sahibizki kıymetini bilelim. Beraberinde takımında kıymetini bilelim. Gülelim eğlenelim.:)

Transfer Nöbeti iyidir iyi.

yahu her karsi fikirdekini akp sempatizani sanarak cok mu zeki oldugunuz kanitlamaya calisiyorsunuz anlamiyorumki

:)

Anlamıyorsun gerçekten :) . Seni akp sempatizanı göstermek beni nasıl zeki gösterecek . Kaçak cevaplar vermek provake etmektir aynı zamanda. Karşı tarafı aydınlatamamak provake etmektir. Ben bunu yappıyorum dersen zaten asla cevap niteliğinde yorum yazmayacağım.

Serdar canım kardeşim,

O zaman sende bana göster.

Birbirinden farklı siyasi düşünceye sahip yüzlerce ya da binlerce insanın bulunduğu buna bir benzer ortamda,

hangi hükümet hangi ülkede ıslıklanmadan böyle bir propagandalı açılış yapmış ?

yahu biz kucuk bir sacmalik tatsizlik bile olmasin diye adnan polat bile yuhlanmasin leke dusmesin diyoruz

kusura bakmayina ama bu kafasi cok calisan arkadaslar gitmis

basbakanni yuhaliyorlar

buyur burdan yak

Boşuna derinleştirip ceza almayın. Herşey milletin gözünün önünde oldu. Herkes istediği gibi yorumlasın. Ama kimse şu takımı tutuyorum diye oyunu değiştirmez onu unutun. Antu'da da aynı geyikler var. Yok Mesut Yılmaz sandığa gömmüşler de filanda..Sanki o yüzden adam sandığa gömüldü:) En azından kendi adıma benim oyun Galatasaray'dan daha değerlidir. Bu kadar abartmanın anlamı yok. Galatasaray'dan daha değerli o kdar çok şeye sahibizki kıymetini bilelim. Beraberinde takımında kıymetini bilelim. Gülelim eğlenelim.:)

Transfer Nöbeti iyidir iyi.

Katılıyorum ;)

Geri
Üst Alt