Üye Görüşü Aciz Yönetim İstifa!

Furkan Korkmaz

🦁PALA🦁
Yönetici
Süper Moderatör
Takımın başarıları arkasına saklanan geldikleri günden bu güne sürekli rezilliklere devam eden, takımın haklarını hiçbir kulvarda koruyamayan kukla yönetim istemiyoruz. Galatasaray düşmanlarına bu takımı yediren bir kukla yönetim istemiyoruz. Bu takımda ilk neşter vurulacak yer bu aciz yönetimdir. Güçleri hiçbir yere yetmiyor en az 30 milyonluk bir sivil toplum örgütünü bu kadar kullanamayan, pısırık yönetim istemiyoruz. Hakemlere diş geçiremeyen bırak düdüğü astırmayı kendi sahamızda bile doğratan bu aciz yönetim acilen defolmalıdır.

Hepsi defolup gidecek!

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Bugün gibi kaç tane oldu ne yapabildi... Her sene doğrama ayarını yükseltiyorlar bu pısırıklardan cesaret alıp.

sezon sonu teknik heyet basta olmak üzere hepsi tek tek giderdi ama Galatasaray burasi sampiyon olunca kimse birsey degismesini istemiyor. Hele bu mactan sonra cikip konusmayan varsa haftaya fenere karsi neden yenildik demesinler

Bugün maçta görev alan tüm hakemler meslekten men edilmiyorsa Gs yönetimi istifa etsin. Şu kepazeliği izlemek zorunda değiliz.

Çekilin gidin basiretsizler hak yiyen ne kadar suçluysa hakkını aleni yediren de bir o kadar suçludur hatta ondan daha fazla suçludur

+

Okan buruk

Derhal tff'yi. İstifaya çağırın

Taraftarı sokağa çağırın

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın Gs ailesi

Defolup gitsinler hainler. Vallahi satılmışlar bu sene bu kadar olmaz lan

VAR kayitlari aciklandigindan sonra, o hakemin düdügünü astiramiyorlarsa bir zahmet defolup gitsinler. Böyle rezil bir Skandal karar görmedim

Bu yönetime edilecek küfrüm , isyanım kalmadı şahsen. Yorum yapmaya bile değmezler

Başkan, yönetim ve Okan Buruk ile sezon sonu şampiyon olunsa dahi yollar ayrılmalı. Şampiyon olunmazsa zaten defolup gidecekler.

Ayrıca defans tandemi ve orta saha tandemini yenilemek zorundayız. Ayrıca bir 10 numara ve Osimhen'i yedekleyecek bir santrafor almak zorundayız. Bunlar olmazsa gelecek sene bu takımdan bir cacık olmaz. Bu takımın miadı doldu artık.

Son düzenleme:
Maç 3-0 olmuş, hakkın yenip 2-1'e çekmişler maçı. Adam Okan gitsin diyor. Okan ne alaka?

Okan kovulmalı
Yönetim düşürülmeli
Yeni yönetim Okan’ı davet edip tekrar kovmalı

En ufak şey olsa aleyhimize çalınıyor, attıpımız golleri iptal etmek için kılıkırk yarıyorlar nasıl gidecek bu iş...

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt