Üye Görüşü Aciz Yönetim İstifa!

Bunlara oy verenin Galatasaraylı değildir

Bakin bugun divan toplantısı vardı dursun ve çenesini 1 uye bile elestirmedi cok garip isler donuyor iceride

siz milyonlarca taraftara sahip camianın ağırlığını taşıyamıyorsunuz. bir mafya bozuntusu her şeyi yapıyor sesinizi çıkaramıyorsunuz. yazıklar olsun

Var hakemı avar hakemi ve orta hakem bugün düdük astırılmalı astırılacaj yoksa istifa yönetim

Frankofon Dursun ve avaneleri,
Okan ve tüm antrenör ekibi,
Takımın yüzde 50'si,
Altyapı hocalarının tamamı,
Amatör şube yöneticilerinin tamamı,

Çok büyük bir revizyon lazım bu kulübe. Alacaklarını aldılar, yan gelip yatıyorlar, kulübü savunmak, takımın seviyesini ileri götürmek hak getire, ne altyapıdan ne de para gömülüp alınan gençlerden tek saniye oynatıp katkı alamıyorlar, 4 sene oldu. Verilen bonservisler maaşlar, ipin ucunu kaçırdılar, kulübün değerlerini ucuza yedirdiler. Kendilerini kulübün sahibi sandılar. Nepotizme de bulaştırdılar. Derhal değişim gerekiyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunları anca eski tip ibra götürür. öyle bişey olmasın diye idariyle mali ibrayı da birleştirdiler zaten. şu aşamada dursun gitse metin gelecek. fatih terim gibi biri ateşten gömleği giymediği sürece dursun gibiler bizim kaderimiz. olmayacak şeyi zorlayana kadar olandan maksimum verimi almak en iyisi.

Esas sorulmasi gereken soru su:

Divanin cogu adamiz olsun, sarabimiz olsun, elit takilalim sportif basari ikinci planda olan adamlar.

Mevcut yonetime karsi iddiali rakip kim cikacak? Ya da cikar mi? Cunku arguman olarak kullanabilecekleri bir cok sey var.

Toksa lise bahcesinde demokrasi soleni goy goylugunda bir ortam dige gostermelik mi olur

Dursun Özbek bizi hiç temsil edemiyor. Nerde fakir işi var orada bitiyor.

Akpli olduğunu düşünmüyorum ama eğer öyleyse başkanlığı bırakması en iyisi olacak

Hemen abi hemen, rezil rusva ettiniz koca camiayi.
Rakibin gerizekaliligi ve kadromuzun kalitesiyle ligi bir sekilde goturuyoruz ama bu sene olmasa seneye yiyecekler bizi.
Hemen istifa!

Tamam istifa etsinler.. Özellikle kulübün hak ve menfaatlarini koruma konusunda acz içindeler..

İyi de diyelim ki istifa ettiler, yerine kim gelecek? Koca camiada güçlü bir yönetim kurabilecek aday ve ekibi var mı?

Kesinlikle düzgün yönetim şart

Maç 3-0 olmuş, hakkın yenip 2-1'e çekmişler maçı. Adam Okan gitsin diyor. Okan ne alaka?
Arkadaş tamam golünü vermediler. E o golü niye yiyosun 10 defada topu uzaklaştıramayıp. 2 0 devam edeydin, edemedin çünkü pilin pitti, teknik direktörün doğru müdahale edemedi, orta sahayı kaptırdı.

yönetime bak dursun, simitçi, metin. Tdye bak okan. Yeminle genetiğimizle ve q 2 yıldızlla gidiyoruz resmen.

80 yaşında başkan mı olur yav kulübün sahibi olsa anlarım da bu kadar mı Galatasaraya aşıksın yani !!

Kendi menfatlari icin Galatasarayi düsünemiyorlar hala bu saatde kadar bir aviklama yok, en gec yarin cikip konusmaniz gerek.

images-removebg-preview.png

Geri
Üst Alt