Acun Ilıcalı: "7 haftada 7 penaltı verilmedi, bu nasıl bir lig nasıl bir dünya?"

Son yıllarda yaptığı leş programlar para etmeyince birde primi Galatasaray üstünden kasmaya çalışmış. Adam olmadığını biliyordukta fenerin içinde olunca ne olduğun daha da anlaşılır
Yediği haltlar ortaya ciksa panamaya bile kaçacak hali kalmaz da burasi Türkiye işte

Eeeee Okan Efendi gördün mü can dostun Acuru ? Hull city ile hazırlık maçı yapalım diye takımı götürmüştün işte bunlar böyle kansız herifler satıverir seni basının önünde. Dostunu düşmanını iyi tanı .

aziz yıldırım ın söyledikleri normal bi insan evladına söylense sorusturma baslatılacakken nası oluyosa bu tarz adamlara hiç bir şey olmuyor. aziz yıldırım çağrılıp ifadesi alındı mı acaba? acun'un ucakların ne ve kimi tasıdığını söyletmesin demecinden bahsediyorum. böyle bir memleket işte.

Hiçbir kanalını izlemiyorum. Bu arada gençlik yıllarında Galatasaray amigosunun yanında en büyük Cim bom diye bağıran da sendin. Geçmişini silemezsin

Trendyol Süper Lig'de penaltı istatistikleri:
Galatasaray; Aleyhte: 4 - Lehte: 2
Fenerbahçe; Aleyhte: 0 - Lehte: 3
Beşiktaş; Aleyhte: 1 - Lehte: 3

Süper Lig'de 2024/25 sezonunun 7. haftası itibariyle aleyhine penaltı verilmeyen tek takım Fenerbahçe

Hem hırsız hem arsızlar.

Yabancı VAR gelsin de yapraamı yiyin yine. Erkan Enginle geçen sene haram puanları toplayıp yabancı VAR ile nasıl göte geldiniz öyle sayın haysiyeti eksik camia?

Eskiden her maç bir penaltı uydurulup maç kazanıyorlar diye laf ediyorduk artık yüzsüzlüğe vurmuşlar her maç 2 penaltı istiyorlar

İnsan biraz utanır ya daha geçen hafta hakem o penaltıyı uydurmasa kendi evinizde tarihi fark yiyecektiniz o zaman sesiniz çıkmıyordu da şimdi mi sesiniz çıkıyor? İnsan biraz utanır gerçekten

Acun'u Fenerbahçe yöneticisi olmadan önce de hiç sevmezdim de yönetici olduktan sonra iyice soğudum bundan

Geri
Üst Alt