Haber Acun Ilıcalı: "Galatasaray kulübüne sesleniyorum; beraber yabancı hakem isteyelim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1739116060925.webp

Acun Ilıcalı: "Yönetim olarak Fenrebahçe'yi temsilen Galatasaray kulübüne sesleniyorum. Yabancı hakem konusundaki açıklamalarını takip ettik. Onlar da başvursun. Biz de başvuralım. Bu derbi dünyanın en ünlü, en iyi hakemleri tarafından yönetilsin istiyoruz."

Acun Ilıcalı: "Ocak ayının Avrupa’da en iyisi biz olabiliriz transferde."

Acun Ilıcalı: "Transferde fazlasını yaptık. Bırakın limiti, limiti geçtik. Şu an çözüm arıyoruz. Transferi taraftarımız istiyordu, biz de gözümüzü kararttık. Başkanımız bu konuyu kafasına koydu, şampiyonluk için kenetlendik."

ulan korktugunuzu bukadar belli ederek kendi hocanı oyuncularını kücük düşürüyorsun

Yav bi' sus çim kafa.

Sezgin Gelmez, İbrahim Hatipoğlu için yalan söylüyor demiş

Yabanci hakem bizim icin avantaj olur bu arada

Ama etik olarak kabul edilmemeli cünkü ligin ilk yarisinda kadiköy de yerli hakem vardi

Yerli hakem olmasaydi mac farka gidecekti

Şunun eline mikrofon verin de spikerlik yapsın her hafta ekran karşısına çıkıp konuşulmaz kardeşim. Bi defol git bizi ağzına almadan ne konuşacaksan konuş.

Hatiple kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyo

Ben samet nalbant olarak gs kulübü adına konuşuyorum

Bu derbiyi yerli hakem yönetecek ve bize penaltı verip size kırmızı gösterecek,aleni kollaması lazım bizi tıpkı sizi ilk maçta atillanın kolladığı gibi eşitlik sağlanacak

Önümüzdeki sezon ise full yabancı hakem gelecek kararımız budur

Öyle benim sahamda yerli yönetsin beni kollasın sizin sahanızda da objektif hakem olsun yok

sana cevap verini düzsünler.

seni kaile alanı dizsinler.

senle muhattap olanı **ban yemeyeceğim **

nasıl tutuşuyorsun o oltalara gelelimde gelecek vasat hakemi mamalayın diye ...nasıl istiyorsun di mi..

Sen adan oktara seslen cemaatçi karanlık şahsiyet kimsin galatasaraya sesleniyorsun seni kim muhattap alıyor ki

Geri
Üst Alt