Haber Acun Ilıcalı: "Galatasaray kulübüne sesleniyorum; beraber yabancı hakem isteyelim"

Acun Ilıcalı: "Transferde harcama limiti geçtik. Şu an çözüm arıyoruz. Transferi taraftarımız istiyordu, biz de gözümüzü kararttık. Başkanımız bu konuyu kafasına koydu, şampiyonluk için kenetlendik."

Cezasi ne?
Cezası mı yarın sene sonu hulla satılmak üzere bir tane oyuncuyu satış gösterirler. Utanmaz arlanmaz bir camia

3 elit hakem aynı anda yönetse yine ağlamak için bir sebep bulacağınız için pek mantıklı bulmuyorum ama okey öyle olsun yine koyalim

Ulan getirdiğiniz var hakemlerini de gömüyorsunuz adi herifler sizi. Yabancı hakem getirsen ona da laf edeceksin...

Yakında maçları yurt dışında oynayalım, forma renklerini değiştirelim, maçlar biz öne geçene, siz yenik duruma geçene kadar oynansın, kaleleri büyütelim, ofsaytı kaldıralım gibi istekleri bile olabilir.

Alışmış kendi kanalında istediği herşeyin gerçekleşmesine. O olsun bu olsun sanki survivor.

Acun Ilıcalı: "Transferde harcama limiti geçtik. Şu an çözüm arıyoruz. Transferi taraftarımız istiyordu, biz de gözümüzü kararttık. Başkanımız bu konuyu kafasına koydu, şampiyonluk için kenetlendik."

Cezasi ne?
Adamlar suç itirafında da bulunuyorlar ama herhangi bir yaptırım yok... İnanılmaz şeyler oluyor..

Bunların bu denli futbolu terörize ettiği, yönettiği, her şeyin avuçlarında olduğu dönemde biz ligi domine edip üst üste şampiyonluklar yaşıyoruz. Peki devran döndüğünde bunlar ne yapacak ben onu merak ediyorum artık.

Herifi iki hafta önce bizzat gözlerimle gördüm Midtjylland maçında. Tam bir gereksiz. Maçın videosunu felan çekiyordu telefonla köydeki dayılar gibi. Bir de kahve istedi iplemedi bunu personel 😂

Konuşmak nasıl olsa bedava anasını satayım. Muhabirlikten başlayan bir kariyerin buralara kadar varması için bir açıklaması olması lazım. Bizim ülkede yok maalesef.

Bunun istediği hiçbir şey kabul edilmemeli mantıklı olsa bile

@Alper Altun
5B1A7DE6-5451-48E7-8EDE-8506C0D15F2C.webp

Adamların kadroda şu dakika 18 yabancı var kadro sınırlama cezası verilir diyor. O da güzel hikaye ha

Uyan Hatipoğluuuu uyaaaaaaan
Salatalık turşusu ya hiç bir yere açıklama yapmasa kimse sallamaz bile.

Ağzıyla kendilerini ele verecekler şimdi.
Ne yapabilirsin ki oyuncu satıp satışın da %30unu yazdırabildiğin ortamda başka alternatif bir gelir sayımı şu dakika bu seneye etki edecek bir imkan kalmıyor.

Acun Ilıcalı: "Mauro Icardi'nin başkanımız ve teknik direktörümüzle ilgili yaptığı paylaşımları kınıyorum."

Bende kınıyorum, 18 yaşından küçük kızları türlü hilelerle kandırarak tuzağa düşüren örgütün en parlak müridi hakkında paylaşım yapmalı

Acun Ilıcalı: "Galatasaray kulübüne de çağrıda bulunuyorum; bizim futbolcularımız böyle şeyler yapmıyor. Mauro Icardi de başkanımızla direkt muhatap olamaz. Kiniyorum. Bir uyarı beklerdim."

Geri
Üst Alt