Haber Acun Ilıcalı: "Hocamızla gurur duyuyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Acun Ilıcalı:

"Hocamızla gurur duyuyoruz. Fikstür avantajımız devam ediyor. Bundan sonra bizim maçlarımız daha kolay, Galatasaray'ın maçları daha zor"

- Okan Buruk, Mourinho hakkında maç sonunda ağladı falan dedi?

"Mourinho'nun ağlaması falan... Jose Mourinho sanıyorum, 'Bir daha burada maç yönetemezsin' diyerek tehdit etmemiştir. Maçın sıcaklığı ile konuştu sanırım Okan Hoca. Onu da anlamıyorum, kötü oynadılar, pozisyona giremediler ve Avrupa'dan elendiler. Tartışılan bir durumda.

"İç sahada maç oynuyorsunuz, korneriniz yok, isabetli şutunuz yok 88'e kadar."

"Yabancı hakemin gelmesi, tam olarak arı yuvasına çubuğu sokmak"

"Mariborlu hakemin bir sakıncası yoktur zaten hakemin bizimle bir alakası yok"

"Hakemi Bosna'dan getirsek bu defa Dzeko'nun arkadaşı diyeceksiniz"

"Türk hakemleri hangi takımları tutuyor bilen var mı? Mesela Galatasaray'i tutan hakemler Galatasaray maçlarına veriliyor mu? Bilen var mı bunu? Türk hakemleri hangi takımı tutuyorsa MHK'ya bildirmeliler"

"Yabancı hakem olunca Galatasaray maç kazanamaz"

"Bizim oyuncumuz korner atarken kafasına yabancı madde gelmedi, bunun sebebi yabancı hakemdir! Yerli hakem olsa bu mümkün mü?"

"Galatasaray Avrupa'da neden eleniyor biliyor musunuz? Çünkü orada yabancı hakemler var, buradaki Turk hakemleri görünce yere atlayıp durur futbolcuları"

"Galatasaray neden Avrupa'da 6 maçtır maç kazanamıyor? Manchester City ile mi Real Madrid ile mi oynadılar? 6 maçta, 0 galibiyet. 7'nci yabancı hakemli maç, şut yok. Yabancı hakem olsa Beşiktaş burada yenilecek miydi? 8 kartı atladılar."

"Eğer yabancı hakemler olsaydı bugün puan farkı yoktu"

"Bu Federasyon Galatasaray'ın oylarıyla geldi. Bunu biliyor muydunuz"

"Buradayız güçlüyüz ve adım adım geliyoruz. Türkiye'de de futbola adalet gelecek. Bu TFF'ye güveniyoruz."

Mariborlu demek o şehirli demek. Tam angut.
Niye bizde Erzurumlu hakem Erzurum maçı mı yönetiyor.

bizim forumdaki fikstürle kafayı bozan arkadaslar gibi bununda kafa gitmiş ,öyle bir anlatıyor ki sanki derbi oynamayacaklar

Atlatigin bir konu var adnanin iti:
Galatasaray zor maclari alir siz ise kolay maclarda sicarsiniz

ahh okan ahhh, bir de bununla arkadaştın..

bir de şu avrupa' dan elendin ya, diyecek hiç bir şey yok

Bu açıklamalara rağmen hala Okan hocanın açıklamasına laf edenden ben şüphelenirim.

Hadi len kedicik sen ne anlatıyon kendi maçlarınızı niye saymıyorsun?

Survivor modu baslasin o halde.

Ne yediniz la Fener taraftarini 😁

ulan en büyük rakibimiz sizseniz pozisyonunuz yok macta

bizi kim yenebilir hadi bi düşün

Her maçınızı Fb li hakem yetmedi Var olmadı Avar’a yönettirenler gelmiş Gs’li hakem algısı yapıyor.

Maçlar oynanmadan kazanılmıyor ne malum senin içerde Trabzon’u Beşiktaş’ı Samsun’u kesin yeneceğin.

Algı manipülatörü seni.

Terör örgütü artıklarının sözlerini foruma taşımayalım.

Geri
Üst Alt