Haber Acun Ilıcalı: "Hocamızla gurur duyuyoruz"

Gurur duyduğu hocasının derbi galibiyeti yok. Çıkmış çük pardon cücük kadar aklı ile algı yapmaya çalışıyor

Gider ayakta yine GS taraftarına şirinliğini yaptı. Gerçekten sizle problemimiz yok falan diyor. Bizim senle var ama nasıl yapalım.
Tv8 exxen izleme izlettirme bu yangın büyümeli gittiğim yerde bile açıksa kibarca değiştirin şunu diye rica ediyorum geçen kapamadılar artık kalkalım dedik yine kibarca ve evime döndüm.

Şerefsiz acur sen yat kalk dua et Galatasarayı yönetenlere.

Sene başından beri aldığınız haram puanlar.Ona rağmen iç sahamızda yabancı hakemin maç yönetmesi falan..
Hala senin gibi şerefsizin şu kameralara utanmadan çıkıp konuşması.Suratına tükürseler yarabbi şükür dersin gavat.

Bu arada top 47 dk sahada kalmış. Türk hakemleri ortalamasını yakalamış bence. 35 faul falan çalmış. Ayranım dökülmesin canım sıkılmasın diyen Türk hakem yönetimiydi bu. Okan’a sallamadan bu detayları da görün. Hakem mevzusundan.

Bu kadar camiasına yakışan karakterde bir adam görmedim fenerbahçenin vücut bulmuş hali

Ulan bu şirketinde çalışanlara nasıl baskı yapıyordur. Herkese zorla şikeci marşı filan söyletiyordur.

Neyse bu herifin böyle kendini açık etmesi bi anlamda iyi oldu. Hala bunun kanallarını, programlarını izleyen, buna para kazandıran taraftarlarımız vardı.

Puan farkı aynı kaldı averaj bize geçti gene anırıp koyun taraftarına şirin gözükme derdinde

Hakemi kendiniz getirip kötü rezil dediğiniz Galatasaray’ı yenemesiniz, o zaman siz nasıl iyi oluyorsunuz Acun efendi? Ne rezil bir adamsın sen ya

Neyse bu herifin böyle kendini açık etmesi bi anlamda iyi oldu. Hala bunun kanallarını, programlarını izleyen, buna para kazandıran taraftarlarımız vardı.

Maalesef vardı değil halen var böyleleri.
Ama zaten bu şerefsizin umrumda değil artık. Çünkü bizim taraftar sayesinde kazandığını kazanmış zaten.

İte köpeğe böyle maç sonu 5 saat basın toplantısı yaptırdı Okan hoca sağolsun, ellerine verip gönderecektik, kuyruğunu kısıp tıpış tıpış dönecekti kulübesine.

Geri
Üst Alt