Haber Acun Ilıcalı: "Şampiyonluk şansımız çok zor"

Geliyordunuz, bekledik o kadar? Kayseri'ye niye saptiniz?

Noldu lan koyun taraftarlarınızı uyutmak için yapı mapı yabancı hakem zırt pırt diyordunuz. Ne oldu ha söylesene ? Elinizde başka oynayacak koz kalmadı mı. Takke düştü kel göründü mü ? Hadi ordan artık sende git köyüne survivor sunmaya devam et. Belki reytingleri düzeltirsin.

Burası senin manipüle ettiğin tv ekranlarına, kadrolu paralı survivor elemanlarıyla oynayacağız oyuna benzemez. Yallah

Gevşemek yok son üç maçta ki gibi full konsantrasyon
Go_zxjnWoAAmZr9

Özür dileyeceğin günleri bekliyorum.

Yav sen değil miydin futbol çok tansiyonu yüksek saygısızca bir ortam var ben bu kirli ortamda bulunmak istemiyorum diyen. Sene başından beri yapmadığınız şey kalmadı, yapı sapı falan onları geçiyorum, maymunu savundun be kardeşim adamın arkadaşının burnunu sıktı tahrik falan dediniz utanmadan. Olm siz nasıl bu hale geldiniz lan gerçekten değer mi bunları yapmaya, insan bile bile yanlış yapar mı be kardeşim. Fb li dahil halk nezdindeki bütün itibarını sempatini kaybettin insanlığınla beraber.

Sen, kime gidersen git, ne yaparsan yap kaybedeceksin. Çünkü sen, işin başında kaybetmişsin kardeş. Sen şampiyonluğu, Okan Buruk' a kaybetmişsin kardeş.

Yapı mapı yok mu saçma sapan sözler?

Acun Ilıcalı : Yabancı taraftar istiyoruz. Polonya, Macaristan ve Sırbistan’da ilk çalışmalarımıza başladık

Yapıya ne oldu algı yapmayı bırakıp gerçekleri gördü sonunda

Cok çakallar.
Tüm medya lig bitti GS sampiyon modunda.
Fenerin yonetimi de oyle.
Oysa 1 mac kaybetsek tekrar seruven basliyor.
Ki bu TFF ve hakemler ile mac kaybetmek veya kazanmak sadece bize bagli degil malesef.

Ciddiyeti koruyup Eyupspor'u ezmemiz lazim. O zaman gercekten havluyu atarlar.

Bakın bu konuda çok dürüst olacağım. Gerçekten çok iyi kadro kurdular. Adamların kadro derinliği bizde olsaydı sampiyonlugu 2-3 ay önce koparmıştık. Prestijli bir hoca getirdiler. Yine olmadı. Özeleştiri de yapacağım bu konuda ben de çok sövdüm ama Okan Buruk elindeki malzemeleri gerçekten çok iyi kullanıyor ve bu konuda çok şanslıyız.

Yanlız demeden de geçmeyeceğim, maddi konuları bir kenara bırakırsak adamlar kadro mühendisliği konusunda bizden açık ara öndeler

Geri
Üst Alt