acun ılıcalı

Oyun yapmıyorlar ki üstüne düşen rol diyon tiyatro sahnesimi olum burası :asd: Kavgalı olduklarını düşünen varmı ki zaten hem çocuklar bile biliyordur bence.
demek istediğim acun’un o dönemki konuşmaları vs

Söylemesi gerekiyordu söyledi aslında olay bu kadar basit, kimsenin hiçbir camiadan ne nefret ettiği var ne de başka bir şey

demek istediğim acun’un o dönemki konuşmaları vs

Söylemesi gerekiyordu söyledi aslında olay bu kadar basit, kimsenin hiçbir camiadan ne nefret ettiği var ne de başka bir şey
Evet Nedim abi

Acun Survivor'da şampiyonları açıklarken "GS'nin başarısına bir FBli olarak çok saygı duyuyorum büyük emek var şampiyonluklarda" falan diyordu zaten

Utanmazlık seviyesi koparttı

Bütün sezon kutsalımıza(gs) saldıran bir şahıs var,bu şahıs okana senin şampiyonlukların haram diyor şikeyle alıyon diyor,sonra bu da gidip onu premier lige çıktı diye tebrik ediyor,burdaki bazıları da durumu ne var bunda ya getiriyor

Olm sizin hiç mi kırmızı çizgileriniz,olmazsa olmazlarınız,kutsalınıza laf edenlere verecek bir tepkiniz,kendi doğrularınız yok ya

Çok üzülüyorum size

ft hocamın dostu bizim dostumuzdur

Bu da salmis he fotolari goruyorum, epik gobek portlemis

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Acun Ilıcalı'yı arayarak tebrik etti."

Haberi düşmedi mi, nasıl aramaz sikandal.

Acun Ilıcalı: "Son 5 yılda Süper Lig'de maaş ortalaması çok yükseldi. Bu sene oradan transfer zor gözüküyor.”

Ulan ayn, millete bir daha laf atmadan önce kendi uaptıklarına bak. Üç kuruşluk sportif direktörü kulübünde habersiz ayırtmalar falan

Geri
Üst Alt