acun ılıcalı

Şu adamla arkadaşlık yapan galatasaraylılara selam olsun. adam gelecek sezon adil lig gelecek, gerekirse cumhurbaşkanı ile konuşacağım diyor. yani dolaylı yoldan galatasaray adil olmayan şekilde şampiyon oldu diyor.

Fblilere şirinlik yapıp bedava oyuncu kapacan demi yine

Son düzenleme:
Herifte acayip bir kibir var. Sen kimsin lan adil bir lig olacak söz veriyorum diyor. Bunlarin g.tu çok kalktı. Anladığı dilden konusacan bu Adnan oktarciya

eskiden partilerde yabancı karılara mikrofon uzatan adamdan medet umuyorlar.

Aziz Yildirim buna Adnan Oktarci demis ondan dellenmis bu :asd:

Aziz Yıldırım: "Bunları ben değil devletin belgeleri söylüyor. Adnan Oktar, 2500 yılla yargılanıyor, orada olan bir insan hiçbir şey yokmuş gibi yapıyor, ben bir sene kaldım diyor, yalan söylüyor."

'Acun'u mu kastediyorsunuz?'

Aziz Yıldırım: "Evet, Acun'u kastediyorum"

Saadettin saran, acun ılıcalı falan hepsi ali koç'un emrine geçmiş. aziz yıldırım, ali koç tek adamlık sistemine karşı gelen tek insan. fenerbahçe taraftarında az akıl varsa, aziz yıldırıma destek verir.

Şunun kanalını izleyen, tek kuruş para kazandıran, arkadaş olan, ilişki kuran bundan sonra Galatasaraylı değildir gözümde. Koç ve bu önümüzdeki sene her türlü ahlaksızlığı, saldırganlığı, pisliği yapacaklar.

Hocamiz bununla baya sami mi degil mi? Bize 100 de 100 geri dönmeyi isteye Arda Turan'da öyle olmali.

Yalnız dikkat edin bak Ali Koç'un yanında gezen adam da kendisine benzemeye başlıyor. Normalde Acun'un çapı yetmez Aziz Yıldırım'a böyle sallamaya, yalancı falan demeye. Acayip bir cesaret bulmuş inanılmaz gaza gelmişler.

Bunları abi eze eze gömmemiz lazım sahanın zeminine. Sonra ağlasınlar yine yok örgüt yok yapı diye.

Seneye Ali Koç arka plana geçecek bu tarikatçı şerefsizle çarpışacağız görünen o

Geri
Üst Alt