acun ılıcalı

sonunda bu adamın üstüne gidilmesi beni çok mutlu etti, kimse sıradan bir program sunucusuyken nasıl bu güce ulaştı net bir cevap veremiyor. tek verdikleri cevap programları tuttu ve başarılı oldu, o zaman her programı tutan sunucu kanal satın alıp milyarder olsun. nerede görülmüş bu?

Herif hem Adnan Oktarcı hemde Fetöcü çıktı, çifte kavrulmuş yavşak sürüngen
Aynı anda iktidara da yakın olarak döngüyü tamamlıyor.

Girdiği kabın şeklini alan adamdan uzak duracaksın. Sempatik ayağı ile 20 yıl önceden bugünün planını yapan şahıslardan biri.

sonunda bu adamın üstüne gidilmesi beni çok mutlu etti, kimse sıradan bir program sunucusuyken nasıl bu güce ulaştı net bir cevap veremiyor. tek verdikleri cevap programları tuttu ve başarılı oldu, o zaman her programı tutan sunucu kanal satın alıp milyarder olsun. nerede görülmüş bu?
evet mesela müge anlı ve esra erol'un da kanal sahibi olması gerekirdi kadın izleyiciler sayesinde

Servetinin kaynağının nereden geldiği belli oluyor

Tıpkı Oktar ve F.gülen gibi

Servetinin kaynağının nereden geldiği belli oluyor

Tıpkı Oktar ve F.gülen gibi
Aslında belliydi fakat adı belli değildi ya arkasında fetö ya oktar ya da hükümet gibi seçenekler vardı ama hangisi olduğunu kimse kestiremiyordu bugün adı konmuş oldu.

Aziz Yıldırım şu Acun ve Ali'ye kıyasla
50 kat delikanlı adamdır, neler yaptığı ve neler yapacağı az buçuk bellidir. Acun ve Ali'nin karanlık işleri çok daha fazla gibi görünüyor. Siz benim vizyonumu hiç anlamamışsınız dedikten sonra Aziz Yıldırım'ın zamanında getirdiği adamları hoca yapmıştı.

Aziz Yıldırım şu Acun ve Ali'ye kıyasla
50 kat delikanlı adamdır, neler yaptığı ve neler yapacağı az buçuk bellidir. Acun ve Ali'nin karanlık işleri çok daha fazla gibi görünüyor. Siz benim vizyonumu hiç anlamamışsınız dedikten sonra Aziz Yıldırım'ın zamanında getirdiği adamları hoca yapmıştı.

Biri zenginlige dogustan konmus bombos biri, digeri de sistemin ortaya cikardigi bos sermayeyi yonetme sansina nail olmus ve oraya konulmus atanmis bir tip. Ancak sunlari kabul etmistir, yorulacaksin, karaktersiz olacaksin, uyusturucudan tut tum uluslararasi problemleri (pasaport, is verme, kara para...) sana yigacagiz sende bunlari bilfiil kabul edeceksin. O da kabul etmis ki bu seviyeye gelmis. Tabu bunlar benim bilgimin oldugu kisimlar. Sermaye yer degistirmesinin sisteme yansimasi ve hizmet etmesi kisacasi. Alelade bir muhabirden medya patronu yaratmak en cok bu sisteme yakisirdi zaten. Putin'in oligarklarindan tek bir farki olmayan durum kisacasi.

Exxen platformuna NARCOS u getirse tadından yenmez

Bu arada, bu Acur'un takimi ile mac hazirlayan kimse benzer iletisimdedir. Bu hocamizsa o'dur, Erden'se o'du, Ozbek'se o'dur baska bir yoneticisi ise o'dur. Bir de Torreira'ya sakatladilar. Neyse, bunlarla ticari iliskilere giren kimse sorgulanmali.

H MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Devam eden davası varmış öyle mi. Bu geceleri rahat uyuyabiliyor mu acaba. Boyundan büyük işlere girişmiş gibi görünmekte.

bir insanın aileden her hangi bir şey kalmadan, yani sıfırdan, birileri el atmadan bu derece zengin olma olasılığı milyonda bir bile değil. piyango ile parayı bulsan bile bir kere böyle büyüyüp çevre edinemezsin. bir de çıkıp hiçlikten geldim diye hayat hikayesi yedirir millete.

zaten her devrin adamı diye yıllardır söyleniyordu, adnan oktar tarikatından çıktığı biliniyordu. iktidar yalakası olduğu zaten biliniyordu. covid zamanı survivordaki açıklamaları geliyor aklıma. salgınla mücadelede dünyada bir numarayız diye bakanlara tek tek teşekkür etmişti. yalakalığın vücut bulmuş halidir.

fetö hakkındaki iddiaları duymamıştım ama her devrin adamıysa zaten her türlü bağlantısı olmuştur. kim bilir daha ne bağlantıları vardır illegal işler ile ama işte yarışma programı, kurgu vs diye uyutur milleti.

bu arada aziz yıldırım'a her şeyi derim iftiracı demem. hiç tarzı değil. şike yaptıysam fb için yaptım diyen biri bu adam. ne diye acun hakkında yalan atsın.

Geri
Üst Alt