acun ılıcalı - Sayfa 43 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

acun ılıcalı

Acun fenerbahçeli'de olsa medya patronu olduğu için tv8 programlarını izlerdim. Fenerbahçe'ye yönetici olduktan sonra ise devamlı galatasaray üstünden algı yaptığını görüyoruz. O artık bir galatasaray ile sorunu olan fenerbahçe yöneticisidir. tv8 kanalını da listeden silinmiştir.
Ömrümde tv 8 kanalını açıp izlediğim 10 u geçmemiştir herhalde
Hiç açıp Survivor da izlemedim , bir iki kere kazara denk gelmiştir tvde
Acun vbleri her daim böyleydi o paralar Fenerbahçe’ye dolaylı yoldan finanse etti. Katkı veren kendini sorgulasın

Bu kadar büyük bir zenginliğe erişiyorsun, medya patronusun, kanalın, bir sürü yarışma programların var, İngiltere'den kulüp alacak kadar işi ilerletmişsin, Türkiye'nin 3 büyük kulübünden birinde yönetim kurulundasın hatta başkandan sonra gelen adam konumundasın, sürekli göz önündesin ama konu futbol olunca Ahmet Ercanlar'a bağlıyorsun. 1 gram objektifliğin, mantıklı, makul açıklaman yok.

Adam olana bu ayıp bir ömür yeter.

Bu kadar büyük bir zenginliğe erişiyorsun, medya patronusun, kanalın, bir sürü yarışma programların var, İngiltere'den kulüp alacak kadar işi ilerletmişsin, Türkiye'nin 3 büyük kulübünden birinde yönetim kurulundasın hatta başkandan sonra gelen adam konumundasın, sürekli göz önündesin ama konu futbol olunca Ahmet Ercanlar'a bağlıyorsun. 1 gram objektifliğin, mantıklı, makul açıklaman yok.

Adam olana bu ayıp bir ömür yeter.
Adnan o. kendinden daha tehlikeli bı eleman yetiştirmiş.

Survivor'da millete akıl dağıta dağıta kendini cidden zeki zannetmeye başlamış bu herif. Parası yüzünden buna ses etmeyen yalakaları bunun egosunu şişirmiş.

35-40 reddedimiş ha. Aklıma direkt fenermarkt nesyri açıklaması geldi. ''Normal şartlarda oyuncunun piyasa değeri 50 milyon euro olmalıydı''

Oyuncularının piyasa değerini kendileri belirliyorlar site üzerinde. Performansına yönelik açıklamaları bile benzer olmuş. Ocak'tan beri 2 gollü Symanski'yi sorsalar aynı fenermarkt açıklamasında olduğu gibi kilit pas falan diye överdi.

Üst Alt