acun ılıcalı - Sayfa 52 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

acun ılıcalı

Acun Ilıcalı'dan Galatasaray'a: "İnsanlara tekme tokat giriyorsunuz. Hakem kart vermiyor. 3-4 kere oluyor. Ondan sonra da maç kazandığınız zaman güle oynaya pozisyon arıyorsunuz aleyhime bir şey oldu mu diye.

Ülkemizde korkunç bir sarı kart operasyonu var. Galatasaray'a da söyledik ama yetkili bulamıyoruz. Bol bol açıklama yapıyorlar sadece."

Penaltı operasyonu yanında hiç bişey kalır. Sarı kart operasyonu ne operasyon çocuğu. Bakiden daha tiksinç biri çıkmaz diyorduk

Bu herif trio programını yönlendirdi bakın bu akşam özellikle izledim trioyu. Maç sonrası özellikle triodan bahsetti.

Fb maçında hakemin her kararını onadılar, el pozisyonunda VAR'a çağıran hakeme fırça çektiler resmen, Amrabat'ın golündeki ofsayt pozisyon için %51 gol, %49 ofsayt dediler, ofsaytı yüzde ile yorumlayanı ilk kez gördüm. Tadic'e top değmiyor falan gibi absürt cümleler kurdular.
Nesyri'nin penaltıda kalecinin topa müdahaleye hiç oralı olmadılar doğru diyip geçtiler.

Bizim maçta Torreira'ya penaltı, Muslera'ya 2. sarıya kadar konuştular, Nelsson 2 önemli atağı kesti diye son anlardaki pozisyonları konuştular. Penaltı da doğruymuş, tek B. Duran 2 sn de geçiştirilen şekilde ben çalmazdım dedi o kadar. Lehimize ortak konuşulan tek şey Sanchez'in pen doğru değil demeleri oldu. Bats'ın gol de faulmuş.

Bu herifin yaptığı algı operasyonlarına karşı bir adam olmalı klüpte. Bu ne derse, anında cevap verecek. Bakın bu işler böyle oluyor artık. Sen sustukça bunlar istediği gibi yönlendiriyor.

Bence her hafta bunlarla oynayalım, başka takımların araya girmesine gerek yok aslında. Belki böylece konuşmaktan yorulur. Konuş konuş konuş birgün duracak mı çok merak ediyorum.ibretle esefle devam ediyor.nereye kadar.Ama şampiyon olduk konuştular .En gerçekçi şampiyon biziz dediler.Daha ne kadar çıta yükseltecekler.Yazık.

Herif futbolu sahadan uzaklaştırıp her şeyi kavga gürültüyle halletmek için gelmiş görevine. Ali Koç'un vekili olarak yani. Şu yaptıklarıyla insanların hobi olarak stres atmak için izlemesi gereken saçmasapan bir sporu öyle bir noktaya getiriyorlar ve insanları o kadar aptal yerine koyuyorlar ki, bu heriflerin ülke insanının akıl sağlığına verdikleri zarar tez konusu olur.

Oynadıkları futbolun sürdürülebilirliği yok. Hiçbir şekilde şampiyonluk yolunda devamlılık sağlayamazlar. O yüzden 2-3 ay sonra puan farkı iyice açılmaya başlayınca göreceğiz bakalım böyle ota b.ka tvlere çıkıp yapı sapı diye sallayabiliyorlar mı.

Herif futbolu sahadan uzaklaştırıp her şeyi kavga gürültüyle halletmek için gelmiş görevine. Ali Koç'un vekili olarak yani. Şu yaptıklarıyla insanların hobi olarak stres atmak için izlemesi gereken saçmasapan bir sporu öyle bir noktaya getiriyorlar ve insanları o kadar aptal yerine koyuyorlar ki, bu heriflerin ülke insanının akıl sağlığına verdikleri zarar tez konusu olur.

Oynadıkları futbolun sürdürülebilirliği yok. Hiçbir şekilde şampiyonluk yolunda devamlılık sağlayamazlar. O yüzden 2-3 ay sonra puan farkı iyice açılmaya başlayınca göreceğiz bakalım böyle ota b.ka tvlere çıkıp yapı sapı diye sallayabiliyorlar mı.
Dünkü penaltı ve gollerden sonra gittiği yere kadar arayı açmamaya çalışacakları kesin.Ama bakalım nereye kadar?

Üst Alt