acun ılıcalı

hull city kaale aldıgını sanmıyorum o takımı hangi düsünceyle aldıgını herkes biliyor zaten küme düşmesi çok umrunda olmaz

IMG_3002.jpegIMG_2801.jpeg

====

Bugun de tum ekibe SANDEVUNC !

Acur sagolsun

Bayram ediyor tum ekip

Bu sevimsizi plazmaya yanstinca anliyorlar ki gene Acurun parasiyla guzel biseyler yiyecekler..

Ama ben sadece SEYMA !:giggle:

IMG_3003.jpeg

bir tane yönetici cıksın bizzat bunun ismini vererek alın sizin yapınız bu akşam ortaya cıktı demesi lazım ama bizim yöneticilerin geneli cemiyette rakı tokuşturmaktan gs önemseyemiyor

Bu adamın adını görünce sinirim tepeme çıkıyor. Kanalını dahi görmeye tahammül edemiyorum. Kendisi de 5 sene sonra falan yaptığı saçmalıkları itiraf edip özür dileyecektir.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamın adını görünce sinirim tepeme çıkıyor. Kanalını dahi görmeye tahammül edemiyorum. Kendisi de 5 sene sonra falan yaptığı saçmalıkları itiraf edip özür dileyecektir.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
özrünü dürüp büküp ona iteklemeyen adam değildir.

Acun Ilıcalı: "Ben Galatasaray kulübüne sesleniyorum. Yöneticilerinizin konuşmaları sizi temsil ediyor. Sizin yöneticiniz çirkin bir şike imasında bulundu. Haberiniz yoktur, varsa de belki çevirirsiniz bilmiyorum. Hayatınızda böyle arsız bir demeç gördünüz mü? Böyle adi bir suçlama gördünüz mü? Soytarılar, böyle konuşmalar yaptıkça Türk futbolu elbette kaosa sürüklenir. Tiyatro değil, iş Hollywood filmlerini geçti. Oyuncuları sakatlandı, suçlu Fenerbahçe. Bizi suçlayanlara lanet ediyoruz. Bizim için futbolcuların hayatı çok önemli."

Ne diyon lan kanalina illegal yollardan girdigimin

Olm harbiden su adami anlamiyorum lan neden boyle bir topa girdigini de anlamiyorum.
Dusunsenize o kadar kanalina sahipsin, saticisisin, ama bu kadar gergin ortamda hala milletin en az %40ini karsisina aliyorsun. Harbiden akil almazsin, Acun.

Sirf bu aciklamalar yuzunden exxen platformuna uye olmam sahsen.

Ustalar olay farklı. Mesele Fener değil. Değişecek yönetim Acun'u öttürecek, bunu biliyor. Kendisine Fener gömleği giyip kamuoyu gücü kazanmaya çalışıyor.

Olm ya... Metin Öztürk'ün zırvalarını diyor. Geçen sene Ali Koç ülkede bildiğin karışıklık çıkarmaya çalıştı lan sen kimi kandırabileceğini zannediyorsun? Tehditler, hakaretler havada uçuştu. Dışarıda 18 yaşında gençler birbirini bıçaklayarak öldürsün diye adam bilfiil uğraştı, didindi. Çok şükür başaramadı. Siz bu konuda konuşamazsınız, öyle bir hakkınız yok.

Yalnız Metin Öztürk de gerçekten çıkıp konuştuğu her seferde bize zarar veriyor, çıkmasın, konuşmasın, mümkünse de bir daha hiçbir yönetimde yer almasın.

Geri
Üst Alt