acun ılıcalı

Adam olmayan insan gorunumlu hayvan! ( Bu arada tum hayvanlar bundan dah iyidir ozur dilerim.)

Bu niye 7 günde 47 tane canlı yayına çıkıyor? Artık gündüzleri de Esra Erol’a falan mı çıkıyor?

Semih özsoy, selahattin bakiden sonra yalı çocuğunun yeni piyonu. Kullanıp kullanıp atıyor da, bu niye kendini riske atıp kullandırıyor orası önemli, bunun bir sebebi olmalı.

Karılarının bunun verdiği nafaka parasıyla başka erkeklere vurdurması nasıl zoruna gidiyordur.

Tweet'te yazadan bağımsız aşağıdaki videodaki söyledikleri hakkında sorum var:

Trabzon maçında VAR'ın çağırıp genç hakeme dediklerini yaptırdıklarını, bugün başka bir hakemin ise aynı operasyon denemesiyle VAR'a çağrıldığını ve isyan ettiğini söylüyor. Yani benim anladığım bir VAR hakemi TS maçındaki gibi saçma şekilde VAR'a çağrılmış ama direnmiş...

Bu video yeni mi? Trabzon maçından bahsettiğine göre sanki hayli yeni? O anlattığına uyan daha eski bir TS maçı var mıydı? Yeniyse de hangi maçtan ve hangi operasyona isyan eden hakemden bahsediyor bu??? Malum BAY pozisyonu mu?

Eğer Barış Alper'in pozisyonu için söylediyse bunları resmi açıklamalarla mecazen döve döve yerin dibine sokmamız lazım ama ben emin olmadan konuşmam... Siz de emin olarak yazın lütfen? Hangi maçlar hangi hakemden bahsediyor bu algıcı herif?

IMG_3016.jpeg

Bugunku sacma sapan konusmanin bedeli tum ekibe ve bana hamburger menu olarak dondu..

Seker gibi lezzetli

Buna para kazandiran enayiler de daha devam etsin ne diyim

Herkesi duzeltemeyiz..

Geri
Üst Alt