acun ılıcalı

İBB soruşturması buna uzamış bu şeref yoksunu Londradaki Creative Media isimli şirketi ile İBB yi 400 milyon lira parasını yok etmiş. Yardım gecesi altında Hatay Belediyesinden 3 milyon almış ulan şerefsiz acun depremleri programdan 3 milyon mu alınır adı üstünde yardım!
Bundan herşey beklenir. O zihniyette bir herif

İBB soruşturması buna uzamış bu şeref yoksunu Londradaki Creative Media isimli şirketi ile İBB yi 400 milyon lira parasını yok etmiş. Yardım gecesi altında Hatay Belediyesinden 3 milyon almış ulan şerefsiz acun depremleri programdan 3 milyon mu alınır adı üstünde yardım!
Bir anda Fb yöneticisi olma aşkının neden kabardığı belli oldu. Belki başka soruşturmalarda yiyecekti başka konulardan ondan haberi oldu da Fb yöneticiliğine girdi. Zaten Hulusi Belgü- Demir Yumruk, Burak Kızılhan- Fetö savcısına rüşvetten hep isimleri çıkmış mahkemeleri devam eden kişiler. Zengin ama sorunlu kişileri yönetime almışlar sanki Fb adıyla korumak için karşılığında da kulübe maddi yardım veya başka işlerde yardım mı yapıyorlar artık kim bilir?

Wandanin vurucusunu bu defa kadikoye cagirir

Cagir ulan hepiniz bir araya toplanin grup dalalim ugrastirmayin bizi

GlV0rRoWsAAlXZv

GlV3bNwWAAAQBKK

IMG_3484.webp

Su kaliteye bak..

Ennn seckin yerden…

Karidesli makarna boyle mi yenir mis!

Izleyen enayiler izlemeye devam edin..

Anca seymayi ve bizi finanse edersiniz..

Tum ekip bayram etti gene..

Allah getirenden goturenden razi olsun..

IMG_3527.webp

Izleyen enayiler izlemeye devam etsin

Aslinda karismamak lazim..

Herkes akilli olacak diye bir kaide yok ya..

Acurunuza kazandirdiginiz paralar bize italyan pizzasi olarak geldi bugun

Enayiler sagolsun

Bu konuyu her üstte gördüğümde, "acaba geberdi mi" diye umutlanmıyorum desem yalan söylemiş olurum.

Geri
Üst Alt