acun ılıcalı

Fener ol mesut falan dolanıyordur ortalarda en son Mesut için dominikten Türkiye ye döndü dediler sesi çıkmıyor nerede acaba

Galatasaraylı olup, bu elemanın kanallarını izleyenlere ağız dolusu küfür ediyorum(emmeli, gömmeli).

Galatasaray ailesi lütfen prim vermeyelim bu holigana

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

survivor ından tut da masterchefine kadar alayını izleyen yakınen tanıdığım çok da iyi galatasaraylı arkadaşlarım var.@hüs......

Vallahi yalan söyleyemem zuhal topal izlerim tv8 i yine açmam

Ya hoca bile izlemiyor mu Survivoru? Twitter'de Sercan katilirken ona acun üzeri mesaj yolladigini görmüstüm.

Yaptığı programların hiçbirinde ne öğreticilik ne de insana kattığı yeni bilgi var ...

Adam gibi konussana. Hoca ordan adanali ünlü olmayan birine bile selam yollamis. Bakmadan öyle taninmamis adama nerden taniyip da selam yollayacak?
hoca galatasarayda çalışmak varken gitti yıldırım demirörenin federasyonuna imza attı

bu işler taraftarın gözünde farklıdır içeride farklıdır çıkıp da sistemin içindeki kimse acun gs düşmanı itin tekidir izlemeyin diyemez

sistemin içindeki herkes karşı çıkar buna, kimse çıkıp hoca için de benzer şeyler diyemez görünürde birbirlerine çok başarılı, takip ediyorum vs derler

acun çıkar 2 tane gsli çıkarır yarışmasına sonra hocayı rica minnet 1-2 yerde kullanır senin gibiLer de tepki göstermesi gerekirken izlemek için bahane bulmaya çalışır

git izle survivorını

hoca galatasarayda çalışmak varken gitti yıldırım demirörenin federasyonuna imza attı

bu işler taraftarın gözünde farklıdır içeride farklıdır çıkıp da sistemin içindeki kimse acun gs düşmanı itin tekidir izlemeyin diyemez

sistemin içindeki herkes karşı çıkar buna, kimse çıkıp hoca için de benzer şeyler diyemez görünürde birbirlerine çok başarılı, takip ediyorum vs derler

acun çıkar 2 tane gsli çıkarır yarışmasına sonra hocayı rica minnet 1-2 yerde kullanır senin gibi andavallar da tepki göstermesi gerekirken izlemek için bahane bulmaya çalışır

git izle survivorını sözde taraftar seni

Ben türkiyede bile yasamiyorum kardesim. Ben burdan genelde tek Beinsports izliyorum ve türk programini acarsam, o da normalde tek deprem falan olursa durumu erkenden ögrenmeck icin oluyor. Benden acun zaten para kazanamaz ki. Ben burada ne Koc ürünleri aliyorum, ne bize karsi olan televizyon kanallarina para kazandiriyorum. Aynisi senin icin gecerli mi? Burda simdi böyle show yaparken bir sorayim dedim.

Hoca ama gercekten böyle programlara bakiyorsa bile ne yapiyim? Nerdeyse dedemin yasina gelmis adama bakamaz mi deyim? Hocaligini negatif etkilemiyorsa beni ilgilendirmeli mi?

Ben türkiyede bile yasamiyorum kardesim. Ben burdan genelde tek Beinsports izliyorum ve türk programini acarsam, o da normalde tek deprem falan olursa durumu erkenden ögrenmeck icin oluyor. Benden acun zaten para kazanamaz ki. Ben burada ne Koc ürünleri aliyorum, ne bize karsi olan televizyon kanallarina para kazandiriyorum. Aynisi senin icin gecerli mi? Burda simdi böyle show yaparken bir sorayim dedim.

Hoca ama gercekten böyle programlara bakiyorsa bile ne yapiyim? Nerdeyse dedemin yasina gelmis adama bakamaz mi deyim? Hocaligini negatif etkilemiyorsa beni ilgilendirmeli mi?
profesyonel çalışanarın ilişkileriyle taraftarın bakış açısı farklı olur zaten öyle olmalı anlatmak istediğim bu

ben de elimden geldiğince fener forması fln almamaya özen gösteriyorum boykot olaraktan

Diablo adlı kedicikle yaptığı röportajdan anlamalıydık

Acunun alti ustu sunucuyken buralarda olmasi normal degildi zaten. Kari bulmasi biraz sasirtti

Geri
Üst Alt