- 26 Kasım 2012
- 179.215
- 241.314
- 5.688
Petek reyz hakkında fikriyatın nedir ustad.
Komik bi herife benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Petek reyz hakkında fikriyatın nedir ustad.
Üstadın mühim 1 eseridir.
Üstadın mühim 1 eseridir.
Erkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay yaz Google arama motoruna yeter. Bunun gibi elli tane olayı var.Sebep?
Erkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay yaz Google arama motoruna yeter. Bunun gibi elli tane olayı var.
Erkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay yaz Google arama motoruna yeter. Bunun gibi elli tane olayı var.
İlla Erkan Petekkaya'ya dümdüz küfür mü edeyim? Küfür olmayan ama küfür etkisi yaratan cümleler vardır. O dediğim de öyle bir cümle. İlla açıklama yaptırdınız hocam.Yıllar önce bir dizide yok Nurgül Yeşilçay öpüşme sahnesine ses çıkarmamış Erkan da ne meraklıymışsın öpüşmeye demiş ve öpüşmeyi reddetmiş, akabinde karşılıklı söylenen laflar vs.
Diğer taraftada şu an ülkedeki mevcut konjonktürde parası olmasa, bir kesimi dillemese; kutu kutu penseden kızları avlayıp evlilik dışı çocuk yaptığında direkt sınır dışı edilecek bir adam var. Ülkede vurmayan kalmazdı ve ülkeyi terk etmek zorunda kalırdı. Ama parası sınırsız ve medya elinde olduğu için, çocuk 4-5 yaşına gelene ve Nice’e düğün için ülkedeki tüm ünlüler gidince öğrenildi bu olay. Kimse de ağzını açmadı.
İkisi de şeyimde değil, ikisi de istediğini yapsın; 1.si ülkedeki tüm şarkıcılar, oyuncular arasında olan bir şey; ikincisi de adamın şeyinin derdi. Bana ne?
Fakat Türk örf, adet, gelenek ve göreneklerini göz önünde bulundurursak 2. Adam ilk paragraftaki adamdan nasıl daha kaliteli oluyor?
İlla Erkan Petekkaya'ya dümdüz küfür mü edeyim? Küfür olmayan ama küfür etkisi yaratan cümleler vardır. O dediğim de öyle bir cümle. İlla açıklama yaptırdınız hocam.
Tahsin'i Exxen'i ile baş başa bırak.Tahircim yaptığın milyonları götürenin peşine düşmek yerine ekmek çalan çocuğun peşine düşmek gibi bir şey.
İstediğiniz kadar çarpıtın ben her zaman doğru bildiğimi yazmaya devam edeceğim. Söz konusu mesajda Acun'a övgü yok. Ayrıca Acun Ilıcalı'nın yaptığı işler tarzım değil. Seyretmiyorum. Olsa söylerim. burada gaza gelip herkese saldıran insanlardan çekinip baskıyı hissedip söylememezlik etmem.Tahsin'i Exxen'i ile baş başa bırak.
çok doğru yorum vallaha tebrik ederm.Acun'un kaliteli ve övülecek yanını göremiyorum.
Aksine ülkeyi uyutan programları bugün gelinen noktanın sebeplerindendir.