acun ılıcalı

tv8 den survivor izleyenlerin değil bizzat iktidarin buyuttugu bir arkadas.

herifin dokunulmazlığı var. Rte ben bu cocugu seviyorum dedikten sonra is biter. Ayrica akp ile nasil bir ticari iliskisi var biz bunu biliyor muyuz?

Acun kedicik miymiş.
Bu zaten biliniyordu sadece çok bulunmamış anlaşılan ama hiç değil.

Show TV'deki genel yayın yönetmeni de ayrıldı o dönem daha doğrusu kanal sahibi çıkınca süreçler gelişti de o adamda yapım şirketi kurdu, Türkiye'de tutan fenomen işler yaptilar, bunları yurt dışına da sattılar ve çektiler Acun gibi muhtemelen hala devam ediyor ama ben bulunduğum dönemde genelde böyle bir sorun olmadı ancak 2-3 ay maaş alamadığımız süreçler oldu he bu olurken bu adamın yatları, Göktürk'te villası, River plazada ofisleri bla bla zibille malı mülkü vardı da demek istediğim ekonomik olarak sıkıştıkları dönemler oldu Acun ne hikmetse tek kötü günü yok ve zenginliği muadili olan adamlardan fersah fersah önde. Dilan Polat gibi araştırılsa idi zamanında varsa bir durumu anlasilirdi, patiswiss mi ne saçma konuyla gündem olmasa 3 yılda milyon dolar girdisi olan firma 75 bin lira vergi ödemiş bu işten ne çıktı o da meçhul zaten de ülkenin bu konudaki durumu ortada.

Uzun zaman önce Acun'u salmıştım.

Şimdi yediği hurmalar yavaş yavaş çıkıyor. İnşallah kodesi boyladığı günleri görürüz.

Ben de diyorum Akdeniz'de, Kuzey Afrika'nin okyanus tarafinda o kadar ada var neden bu is icin Dominik'e gidiyor. Megersem aradigi sadece tropik ve issiz ada degilmis. Bu Dominik isi cok su kaldirir.

Ismail Saymaz ve Murat Agirel, fon olayina harcadiklari enerjinin %10'unu harcayacaklar mi acaba bu iddialar icin? Harcayamazlar. Bu konuda bir baslik acacaktim ama sonra kaynadi. Mesela Youtube'a "Ismail Saymaz 3 Temmuz" veya "Ismail Saymaz sike" yazin, bakin kac video cikiyor. Sifir!! Ulkedeki muhalif bile sartli muhalif, sartli gazeteci!

Acun Ilıcalı: "Fenerbahçeli olduğum için diğer takım taraftarı kanallarımı izlemeyecekmiş. Ne yapalım, tuttuğumuz takımı desteklemeyelim mi?"

Galatasaray'ın etki alanının farkında olan biri değilmiş. Bu, kanalını izleyip izlememeyle alakalı küçük bir durum olarak dönmez ona. Bakış açısı olarak olumsuz dönecek kendisine. Galatasaray her zaman sözüne ve görüşüne değer verilen bir topluluktur dünyada.

Yediği her nane sonrası domino etkisiyle karşısına bin tane problem çıkacaktır. Zamanla anlar neler olacağını. Bu toplara girmemesi gerekiyordu.

Son düzenleme:
Gerçek yüzü artık tam anlamıyla ortaya çıktı. Bu saatten sonra herkes buna göre karar versin.

Artık bu herifin platformuna üye olan Galatasarayli kalmamıştır Heralde bi zahmet. Ayrica her gittiğim evde tv kumandasına çöküp bunun 2 kanalını da silmeyen silinmiyorsa da bir şekilde engellemeyen şerefsizdir.

Aksine, gayet farkında

Galatasaray'ın etki alanı fos

10 yıldır Galatasaray'a her türlü kötülüğü çeşit çeşit insan yaptı

Birine bile bir şey olmadı
Altaylı’nın dedidiği gibi derin Galatasaray falan yok. Olsaydı bu kadar aciz olabilir miydi Kulüp? Akhisarspor’dan hallice etki alanımız var.

Aksine, gayet farkında

Galatasaray'ın etki alanı fos

10 yıldır Galatasaray'a her türlü kötülüğü çeşit çeşit insan yaptı

Birine bile bir şey olmadı
Ben Derin GS gibi bir goy goydan bahsetmedim. Adamın toplumdaki algısı futbolu takip etmeyen kesimde terse dönerse elini attığı her yerde farklı sorunlarla karşılaşır.

Altaylı’nın dedidiği gibi derin Galatasaray falan yok. Olsaydı bu kadar aciz olabilir miydi Kulüp? Akhisarspor’dan hallice etki alanımız var.
Yemişim derin GS'yi

Güya GS'li on milyonlar var

Fakat örneğin Dursun Özbek Florya'yı €100m'ye herhangi bir müteahhite verse o parayla da menajer kazıkları ve Süper Lig çöplerini kadroya doldursa iki sene elini kolunu sallaya sallaya stadımıza tesislerimiz kulüp binamıza girer çıkar

GS taraftarı aciz durumda şu an maalesef. Umarım değişir ama sanmıyorum

Geri
Üst Alt