acun ılıcalı

Başkanını savunmak için girdiği şekiller, uydurduğu bahaneler çok zavallıca.

Bir konuda tvye çıkıp fikrini belirtiyorsan önce o konu hakkındaki bildiklerini sıralarsın, bir akıl yürütürsün ki argümanına zemin oluşturabilesin. Doğrudan soruya cevap vermezsin yani, cevap en sondadır. Daha bu kadar temel bir kurgulamayı bile yapamayacak bir adamın aslında nasıl buralara geldiği de aşağı yukarı belli ediyor kendini.

Eğer birilerinin uşağı, köpeği değilsen, despotizme uyacağım diye kendini paralamak zorunda hissetmiyorsan da kimseyi öyle annen baban gibi savunmazsın.

Düşünsenize bizden herhangi bir yöneticinin bu üslupla tvde konuştuğunu. Abdürrahim Albayrak bile böyle agresif ve iğrenç bir tavır sergilememiştir hiçbir zaman.

Acun gibi zeki bir adam nasıl böyle bir tongaya düşer de bu işe girer anlayamadım. Malum açığı da çok.

bu herifler dağılmıyor muydu ya

Ersin'in depresif yeni saç stiliyle 1 sezon daha güzelleme kanalı olacaklar belli ki

Rezil bir herif.

Sırf zengin diye medet umuyorlar aynı yalı çocuğunda olduğu gibi. Futboldan zerre anlamadığı gibi kendini bir b.k sanıyor.

Çok söz yalansız, çok para haramsız olmaz derler.
Bu adamda çok laf ve çok para var.

Hem yalanı hem haramı var, burnundan fitil fitil gelir inşallah.

topa sahip olma, şut çekme falan filan gibi içi boş istatistiklerden bahsederken bunu kendi takımı için neden dile getirmiyor merak ettim.

1726959814493.png

takımı satın aldığından beri 4 hoca değiştirmiş. çünkü konu kendi cebi olunca gözü istatistikleri görmüyor tam tersi sonuç bekliyor.

Açıklamalarını dinledim, yerindeydi. Bize laf atmadi sadece takımını konuştu. Mahmut uslu, selahattin baki gibi profilleri gördük nihayetinde.

Geri
Üst Alt