acun ılıcalı

Tam rezil ya. O kadar kollaniyorlar bu serefsizler halen agliyor. 3 tane attik bu serefsizlere, hakem sayesinde farka gidecek maci önlediler..

Batıyor rezil herif o yüzden çırpınıyor survivor bu sene dibleri gördü, hull city desen kıçına kadar borç girmiş. Şampiyonluk gidince ali koç'tan temin edeceği şeyleride alamayacak. max 5 yıl sonra şeymadan borç istedi haberleri ile görücez bu adamı aha buraya yazıyorum bunuda.

hayatı boyunca hile hurdayla kendi kurallarını kendi koyduğu sokuk yarışmalarda halı saha maçlarında garibanları oynata oynata kendini 1 halt sandı rezil herif

Konyaspor maçındaki hakemi seneye transfer etsin, bağrına bassın. Adada istediği gibi maç yönettirir artık.

Konyaspor maçındaki hakemi seneye transfer etsin, bağrına bassın. Adada istediği gibi maç yönettirir artık.
Devran değişsin bunların yediği haltlar bir bir dökülecek ortaya. Sonra da bunların yanında duran kim varsa hepsi Allah'ın unuttuğu bir adada birbirlerini kemirir yarışır dururlar.

gsyi karşısına alanın sonu yakında ülkeden gider

Ben bu konuyu çok önemsiyorum. Galatasaray değerlerinden daha kıymetli olamaz birkaç dakika bu tarz programları izleyip oyalanmak. Senin sahip çıktığın değerlere ve kıymete hakaret eden insanlar var. Bu insanlara hakettikleri cevabı vermek erdemli olmanın tezahürüdür. Lütfen boykot edelim.

Geri
Üst Alt