acun ılıcalı

Acun kendisi tarafında olanlara namuslu eleştirenlere namussuz demiş hatta Beril Böke'ye midem bulanıyor falan demiş diyecek bir şey yok. Bunlar sezonu erken açacak normalde hiç bir planlama hiç bir şeyden bahsetmiyor sadece yapı, satılmışlar falan diye konuşuyor.

Acun Ilıcalı: "Ali Koç 600 milyon borçtan aldı kulübü. Hadi 300'den aldı de. Şuan borcu sıfırlamak üzereyiz."
Bunu Koç'un kendisi böyle değil sıfırlanacak borç BB borcu dediler komedi adam bunlar toplam yükümlülüğü 0 olamaz 0 olması için küçülmeye gitmen gelecek sezonlar için futbolcu kontratın olmaması lazım.

Acun ile ilgili ne duyulursa o yalanmış buna inansın koyunlar.

Shaun The Sheep Hello GIF by Aardman Animations

Bu adamın bu zekayla bu serveti yapmış olmasının açıklaması yok.
Kahve köşelerindeki dayılar bundan daha oturaklı.

Bir kere ağzından GS bizi bu sezon hallaç pamuguna çevirdi lafı cikmiyor yaa.Hakemsiz yalansız dolansiz ezdi buldozer gibi bir kere de de inandiriciligin olsun.

Seneye yine şampiyon olacağız; öyle görünüyor

Acun Ilıcalı: "Kadro kuruyorum ben size.

Kaleci sorunumuz yok.

Becao dönüyor, Yusuf var, Oosterwoolde var. Carlos var.

Amrabat, Talisca, Szymanski, Fred. Bartuğ da dönüyor.

İrfan Can, Oğuz var.

En Nesyri var.

Bunların üzerine 4 tane yıldız getireceğiz."

Koç, Acun'u iyi bağlamış. Artık kredi veya başka bir şeyler neyle bağladı bilemem.

Sampiyonluk yarisi bitti 1 hafta gecti korkudan anca cikabildi macun. Korkma lan bukadar 2 transfere koyunlari guduyorsunuz nasilsa

Acun Ilıcalı: Yarın diyelim ki biz seçilmedik. Ali Koç, Fenerbahçe için tükettiği ve kaybettiği hayatını geri kazanacak. Ben ertesi gün normal hayatıma döneceğim. Şunu iyi anlamanızı rica ediyorum. Fedakarlık edenler burada. Bizden önceki yönetimin kulüpten 1 lira alacağı yoktu.

Acun Ilıcalı: Yarın diyelim ki biz seçilmedik. Ali Koç, Fenerbahçe için tükettiği ve kaybettiği hayatını geri kazanacak. Ben ertesi gün normal hayatıma döneceğim. Şunu iyi anlamanızı rica ediyorum. Fedakarlık edenler burada. Bizden önceki yönetimin kulüpten 1 lira alacağı yoktu.
Tehdit etmiş üstü kötü gidersek Koç sponsorluklarını unutun demiş.

Geri
Üst Alt