acun ılıcalı

Bu sokuk herif işin en sonunda önce servetini sonra kendini yiyip bitirecek gibi.

Mesela bizim beğenmediğimiz defolup gitsin diye kendimizi yırttığımız Hatip buna 10 basar kalite olarak. Aramızdaki uçurumu siz düşünün yani.

CB pek iplememis. Acun sinsisi kelime ve akil oyunlariyla kendi basarisizligini örtbas etmeye calisiyor.

Biz hatipogluna dayanamiyoruz

Dusunsenize baskan asbaksan boyle seyler yapacak...kulubu basar taraftar heralde

He bide CB'ye yanlamis demeyin hic, 20 yilda bizim ulkenin dinamiklerinde medya krallarindan biri olan adam cok daha oncesinden yanlidir, bunu tum camialarina yapistirmak olmaz.(Taraftar manasinda)

Fenerlilerle tartışırken en çok korktuğum şey hatalarından ders almış olabilecekleri ihtimalidir.

Şimdi acuna bakıyorum ve 8 puan farkını yabancı hakem olmamasına bağlıyor, iyi de yapıyor.. cidden harika böyle rakibe can kurban :asd::asd:

Yabancı hakem yerine gerçek problemlerini analiz etmiş olsalardı cidden başımız çok ağrırdı.

Şimdi bu katıksız …. , Şerefsize küfür edince şurada ceza alıyoruz.
İnsanda bir gram utanma olmaz mı..
Bu kadar soysuz bu kadar şerefsiz nasıl olabilir insan..

Adam muhtemelen istediğini söylemeye devam edecek. Çünkü Galatasaray taraftarıyla bir araya gelme şansı yok. Bizim yöneticilerimiz ve teknik direktörümüz de eski oyuncularımızla yakın ilişkiler içinde, bu nedenle kimse kırılmıyor. Hiç kimse ağır sözler sarf etmiyor ya da üzerine gitmiyor.

Bak ben olsam tv8 bile basarım.

icon_lol.gif

Okan Hoca'ya helallik telefonu açtı vs yazılmış sosyal medyada. Eğer doğruysa bizim hoca affeder ama kalabalıkta artistliğin tenhada özrü olmaz demişler.

Bu sene yaptıklarını ,söylediklerini asla unutmayacağız/unutturmayacağız.
Değdi mi ????

Baskasi olma kendin ol

Erden timur olmaya calisirken rambo okan oldu

Göreve geldigi ilk an dan itibaren Galatasaray taraftarini karsisina aldi bunu bir sorun olarak görmedi ama isin sonunda kendi taraftari da arkasini döndü

Kacacak delik ariyordur diye düsünüyorum

Geri
Üst Alt