Acun'dan Fenerbahçe'ye Büyük Kıyak

Sonra gitcem birde işim yok acunun programlarını izlicem.

üyelik kaç paraymış, bizde en az 10 bin tl, bu parayı 1 milyon kişi verecek öyle mi? pehhh

Bu 1 milyon üye olayıyla baya bir para cebe indirecek a.y. Çok üzerinde duruyor.

İzlemeyin şunun kanallarını. Ben çoktandır ne izliyorum ne de izlettiriyorum.

GT-I9300 Tapatalk

yıllardır aynı terane. 5 para etmez bir proje.işte projem var diye uyutuyor milleti.

aziz yıldırım: 1 milyon üye ye doğru hızla gidiyoruz yıllardır harcadığımız emeğin karşılığını almaya başladık...
ahmet hakan: şu an kaç üyeniz var başkanım?
aziz yıldırım: 10 15 bin civarı
ahmet hakan::red:

yıllardır aynı terane. 5 para etmez bir proje.işte projem var diye uyutuyor milleti.

aziz yıldırım: 1 milyon üye ye doğru hızla gidiyoruz yıllardır harcadığımız emeğin karşılığını almaya başladık...
ahmet hakan: şu an kaç üyeniz var başkanım?
aziz yıldırım: 10 15 bin civarı
ahmet hakan::red:

Fenerbank, Fener City, Fener-Land, :D

Fenerbank, Fener City, Fener-Land, :D

he bide şike muhabbetinin en ateşli olduğu dönem fener bank muhabbetini çıkartıp uyuttu salakları.
biyerlerden sağlam azar yiyince onu fazla kullanamadı sonra. unutuldu gitti.
aziz işte en büyük projesi mecnun odyakmaz, bülent uygun falan.

hala eziklik içindeler
onların yapamadıklarını yapmış olmamıza tahammül edemiyorlar

he bide şike muhabbetinin en ateşli olduğu dönem fener bank muhabbetini çıkartıp uyuttu salakları.
biyerlerden sağlam azar yiyince onu fazla kullanamadı sonra. unutuldu gitti.
aziz işte en büyük projesi mecnun odyakmaz, bülent uygun falan.

Zaten herzaman zora düsse bir Proje atar ortaya... Bence tam komdedi bir adam, Aziz ile alakali komedi filimi cevirseler keske.

Galatasaray'li zenginler hicbir sekilde kulübe yatirim yapmiyor.

Ne var ki? Adam Fenerbahceli. Yardim ediyor, isterse servetini bagislar. Kime ne?

Elit diye gecinen hain Galatasaraylilar var ya, onlar utansin.

Bosuna elestirmeyin abi, Ntvspor'un sahibi sow'u aldı fb'ye sonrasınra Gs'liler izlemedimi bu kanalı ? Rıdvan Aziz'in kayıp oglu ama her kesimden taraftar izliyor. Tv8'de İngiltere Liigi macları var ve bu macları izlerim abi. Yapcak bise yok.

Bu adam fb'ye baskan olursa, fb'ye seviye atlatır. Yaratıcı bir insan ve futbolu biliyor. İnsallah aziz ömür boyu fb'nin basında kalır :)

Geri
Üst Alt