Adalet İçin Feneri Yak

İmzamı çaktım , umuyorum birileride bunlara çakacak !

bugün sürece destek olmayanlar yarin fener düsürüldügünde bi zahmet sevinc kutlamalarina da katilmasinar, tabi utanacak yüzleri varsa...

Sana katılıyorum ve küçük bir ekleme yapıyorum. Daha UEFA, bunları 2 sene men etmeden Galatasaray taraftarı bile ceza alacaklarına inanmıyordu. Şu anda da aynı düşünce var güzel kardeşim. ( Galatasaray taraftarının %85'i )

Adalet mutlaka yerini bulacak, öbür tarafa kalmayacak. Ben bundan 3-4 ay önce söyledim ve forumda paylaştım. FENERBAHÇE KÜME DÜŞECEK. Siz bakmayın medya'nın algı operasyonuna, onlar da biliyor ama karşı tarafın taraftarına şirinlik yapıyorlar akılları sıra. Ve tabi biraz da gaz alma.

Şu an Aziz Yıldırım için kapı kapı dileniyorlar. Ama nafile, içeri girecek.

Ben de çaktım.

Bende link açmıyor neden ki?

BnB3FM9IUAAQtFK.jpg

Böyle bir ülkeyiz işte Ümraniyespor ile şampiyonluk yarışı yapması gereken takım şuan kamuoyu oluşturmak için parayla ünlülere iş yaptırıyor, ah Türkiyem ölmüşsün ama haberin yok.

Bu Fener'in yaptığı saçmalıklar ve gereksizlikler İspanya'da, İtalya'da, İngiltere'de falan yapılsaydı adama kıçıyla gülerlerdi muhtemelen. Dünya basınında komik haberlerin yer aldığı, mizah yapılan kısımlara girerdi, troll sayfalara konu olur, fene dalga geçilirdi. Bu adalete fener yak da onlardan biri işte. 3 resmi ve güvenilr kurum birden şike var diyorken sen neyin kafasını yaşıyorsun, bu naasıl bir beyindir, düşünce tarzıdır? Hadi Türkiye'de size oyun oynandı, öyle birşey yok. Hadi UEFA'da oyun oynadı, onlarda sizi sevmiyor. Platini küçüklüğünden beri fenerbahçe düşmanı zaten, onu da anladık. Ama dünyanın en saygın mahkemelerinden biri olan CAS şike var diyorken sen neyin kafasın yaşıyon hacı? Lütfen susun artık. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir komedi yok. Man United'ın şikeden ceza yeyip haksızlığa karşı hep beraber unitedlim diye kampanya başlattığını düşünsenize asfafsfsfadadadsfsfsdadasdadafafafa. Manchester'da yürüyürşler, Ferguson en önde gözlükleriyle gülüyor falan.

destek vermem seçimde %65 akpye çakmasalardı bir zahmet adalet istiyorlarsa bıraksınlar bu işleri

Olayı seçimle ilişkilendirmek çok yanlış. Bakın bakalım Galatasaraylı veya fbli taraftarlar kime oy vermiş. Yanlış bir yaklaşım bence.

Geri
Üst Alt